13
-
Wittgen #13 Nem bírom az ipsét, de a filmben oltári jól hozta a karaktert. -
atomkrumpli #12 én se kedveltem Tomot, de egyre jobb még a faarcú Neóra is köröket ver már lassan :-) -
Yutani #11 Jaja, úgy rémlik, nekem is az orra miatt lett ismerős! És nem is tudtam, hogy játszik a filmben, csak a 3 főszereplővel voltam tisztában.
Egyébként ott látszik, mennyire jó színész valaki, hogy hitelessé tudja tenni az általa játszott figurát. Számomra annyira hiteles volt, hogy hányingerem volt ettől a karaktertől. És ez az, ami nagyot ütött! -
#10 mindeggyaz. -
Etinger #9 Trópusi Viharban pont nem :) -
#8 ja, olyan rékasis... -
#7 Meg aztan a hangja is eleg egyedi..... -
#6 nekem egyből leesett az orra miatt annyira egyedi hogy ...
-
sandor8206 #5 nagyon kemény ez a kép az észak-koreai muksival :-D amúgy a TT-ben Tom nagyot alakított, nagyon beteg karaktert játszott, amikor elküldi a picsába Nolte-t, meg a terroristát, azt hittem lefordulok:-D -
xen #4 Én úgy néztem a filmet, hoyg haverom állandóan kérdezgette, hogy na ki ez a fószer. De álmomba nem gondoltam volna, hogy Tom Cruise. -
kukacS3K #3 énis így voltam vele, fel se lehetett ismerni ha az ember nem figyelt rá, csak a végén vettem észre a kiírásnál -
Aldo Moro #2 Nagy ász volt abban a szerepben. -
Herczi #1 Láttam a film adatait, hogy benne van Tom Cruise, megnéztem a filmet, Na mondom ebbe nem is volt Cruise, aztán látom stáblistát, és ráeszméltem, hogy az a kopasz fószer volt az. Egyáltalán nem ismertem fel Cruist, szerencsére, mert egyébként nem nagyon kedvelem, de ezt a szerepet kétségkívül nagyon jól játszotta.