10
  • autoszimulator
    Csak sajna a számhordozós időkben már a látszat is csal :D
  • kraawz
    speciel én igen. megmondom neked, kártyás vagyok, de havi 1000 ft-ért teljesen ingyen beszélek egy számmal, 19 ft-os a percdíj bármikor vodásokkal, sms is ennyi, és minden 3000 ft-os feltöltés után kapok 30 smst.
  • Tikal #8
    most komolyan 2008ban van még valal aki aszerint hivogatja ismeroseit hogy melyik táraságnál van? vodafone, drága? :)
  • chuky123
    Lol androidrol nekem "emberrobot" jutott eszembe az Alienböl. Már azt hittem olyat fejlesztenek.
  • valaé valaé ná
    Baromi régen, azaz 4-5 éve már nem így megy a vodafone feltöltőkártya.
    Van több, évek(!) óta fel nem töltött, alig igénybevett kártyám, ami még mindig nem járt le.
  • Balumann
    Én amikor vodás voltam alig vártam, hogy végre megint t-mobileos lehessek, csak az az átkozott telefon nem volt független. Több oka volt, az egyik hogy sűrűn kell tölteni, mert letiltja a hívást meg mindent (t-mobilenál is van ilyen persze, csak több idő van), a másik hogy akikkel beszéltem mindig t-mobilosak voltak (így nem is nagyon hívtak), rokonaim is. A 3. bár az lehet telefon hiba is volt, sokszor be volt kapcsolva, fennt is volt a hálózaton, de nem lehetett hívni.
    Emellett t-mobilenak van 1-2 jó szolgáltatása, hogyha nincs elegendő pénz az egyenlegen, akkor lehet visszahívós sms-t küldeni. Nameg hogy külföldre olcsóbban lehet hívni/sms-t küldeni.
  • atomkrumpli
    drágák ..de mihez képest?
    mert nem az itteni másik kettőhöz az biztos
  • 5c0rp330n
    vodafone mint drága? külföldön sem hiszem, de itt messze a legolcsóbb.
  • Rexhawk
    mibajod a vodafonenal? azon kívűl, hogy viszonylag drágák a tarifacsomagjaik
  • akyyy
    vodafone? nah azt nem kéne:D