10
-
#10 Csak sajna a számhordozós időkben már a látszat is csal :D -
#9 speciel én igen. megmondom neked, kártyás vagyok, de havi 1000 ft-ért teljesen ingyen beszélek egy számmal, 19 ft-os a percdíj bármikor vodásokkal, sms is ennyi, és minden 3000 ft-os feltöltés után kapok 30 smst. -
#8 most komolyan 2008ban van még valal aki aszerint hivogatja ismeroseit hogy melyik táraságnál van? vodafone, drága? :) -
chuky123 #7 Lol androidrol nekem "emberrobot" jutott eszembe az Alienböl. Már azt hittem olyat fejlesztenek. -
valaé valaé ná #6 Baromi régen, azaz 4-5 éve már nem így megy a vodafone feltöltőkártya.
Van több, évek(!) óta fel nem töltött, alig igénybevett kártyám, ami még mindig nem járt le. -
#5 Én amikor vodás voltam alig vártam, hogy végre megint t-mobileos lehessek, csak az az átkozott telefon nem volt független. Több oka volt, az egyik hogy sűrűn kell tölteni, mert letiltja a hívást meg mindent (t-mobilenál is van ilyen persze, csak több idő van), a másik hogy akikkel beszéltem mindig t-mobilosak voltak (így nem is nagyon hívtak), rokonaim is. A 3. bár az lehet telefon hiba is volt, sokszor be volt kapcsolva, fennt is volt a hálózaton, de nem lehetett hívni.
Emellett t-mobilenak van 1-2 jó szolgáltatása, hogyha nincs elegendő pénz az egyenlegen, akkor lehet visszahívós sms-t küldeni. Nameg hogy külföldre olcsóbban lehet hívni/sms-t küldeni. -
atomkrumpli #4 drágák ..de mihez képest?
mert nem az itteni másik kettőhöz az biztos -
#3 vodafone mint drága? külföldön sem hiszem, de itt messze a legolcsóbb. -
Rexhawk #2 mibajod a vodafonenal? azon kívűl, hogy viszonylag drágák a tarifacsomagjaik -
#1 vodafone? nah azt nem kéne:D