Nagy nevek szállnak be az Android fejlesztésébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
speciel én igen. megmondom neked, kártyás vagyok, de havi 1000 ft-ért teljesen ingyen beszélek egy számmal, 19 ft-os a percdíj bármikor vodásokkal, sms is ennyi, és minden 3000 ft-os feltöltés után kapok 30 smst.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
most komolyan 2008ban van még valal aki aszerint hivogatja ismeroseit hogy melyik táraságnál van? vodafone, drága? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lol androidrol nekem "emberrobot" jutott eszembe az Alienböl. Már azt hittem olyat fejlesztenek.<#idiota>#idiota>
Baromi régen, azaz 4-5 éve már nem így megy a vodafone feltöltõkártya.
Van több, évek(!) óta fel nem töltött, alig igénybevett kártyám, ami még mindig nem járt le.
Van több, évek(!) óta fel nem töltött, alig igénybevett kártyám, ami még mindig nem járt le.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Én amikor vodás voltam alig vártam, hogy végre megint t-mobileos lehessek, csak az az átkozott telefon nem volt független. Több oka volt, az egyik hogy sûrûn kell tölteni, mert letiltja a hívást meg mindent (t-mobilenál is van ilyen persze, csak több idõ van), a másik hogy akikkel beszéltem mindig t-mobilosak voltak (így nem is nagyon hívtak), rokonaim is. A 3. bár az lehet telefon hiba is volt, sokszor be volt kapcsolva, fennt is volt a hálózaton, de nem lehetett hívni.
Emellett t-mobilenak van 1-2 jó szolgáltatása, hogyha nincs elegendõ pénz az egyenlegen, akkor lehet visszahívós sms-t küldeni. Nameg hogy külföldre olcsóbban lehet hívni/sms-t küldeni.
Emellett t-mobilenak van 1-2 jó szolgáltatása, hogyha nincs elegendõ pénz az egyenlegen, akkor lehet visszahívós sms-t küldeni. Nameg hogy külföldre olcsóbban lehet hívni/sms-t küldeni.
drágák ..de mihez képest?
mert nem az itteni másik kettõhöz az biztos
mert nem az itteni másik kettõhöz az biztos
HP+
mibajod a vodafonenal? azon kívûl, hogy viszonylag drágák a tarifacsomagjaik
Just avoid to falling into the hands of terrorists.