Terminator Salvation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
shogy
nekemse megy, pedig az ÖSSZES LÉTEZÕ LEÍRÁST KIPÓBÁLTAM.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Grabber már végigtolta...majdcsak segit egy leirással.....én csak és TI is csak nekihisztek......

The Protector
Hogyan kell beüzemelni a gamet?Én csak most kapcsoloódtam ehez a topikhoz.De mit fájlszerkezeteztek meg hasonlók.Mi ez a nagy felháborodás?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szórakoztam eleget a kqrva anyját enneka szarnk másoltam meg minden oszt még se megy a láma faxomat azt..

balee4
elvileg a filmmel egy idõben jún. 4-én

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
kicsi dDe van már elvileg mûködõ verzió amivel nem kell szórakozni.

Amúgy hót bug ez a szar, nekem van hogy elindítom és nem jön be semmi csak a nagy feketeség, a feliratok látszanak ennyi. Nagy szarkupac lett ez a játék én meg még meg akartam venni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jo de utána meg baszhatom
😄

de kisbetüsek a mappák vagy nagybetüssek?
?

Willenbrock
Nálunk mikor kerül forgalomba egyébként?Azt hiszem inkább megveszem majd eredetibe-üsse kõ.

Willenbrock
Úgy látom játék elindítása hosszabb ideig tart és jobban feladja a leckét mint végigjátszani azt. <#zavart1>

Shep
Akkor oki, mert ha a filmé akkor inkább hanyagolom a játékot a film megnézéséig.

strebacom: ha-ha-ha-ha

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
nehogy azt hidd, hogy amiatt nem indul el xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem ez egy másik sztori ami a következö részben lesz, de most gondolták hogy beteszik a játékba, nehogy meglepetés érje a következö részekeket nézö...........

Wazze akkor ird le mégegyszer te is kérdezel hülységet oszt akkor mi van.....<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Evin
Film elõzménye, ha jól tudom, azért a film bemutatója elõtt jött ki.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Shep
Már leírtam egyszer
Bundles-ide a pályákat
data\videos ide meg értelemszerûen.

Ez most a film történetét viszi végig, vagy teljesen más a story?

Ne wazeee.... Oszt csend legyen.....
"amúgy meg köszi a darksector magyxar fájlaiért, a mi kedves barátunknak, a kedvelt elvtársnak, ......"
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

DarkSector
na ezaz
mert annyi van ahány csillag...

Melyik, leírtakat..??

DarkSector
jah és akkor tiztázzuk hogy mst akkor a játék szerkezete hogy a retkes picsába nézzen ki?

jah és van az a Openal_EMULA.txt vagy mi nah az hiányzik.
feltöltené valaki pls.
mert valszeg az miatt nem megy. :S

jah és akkor mien könyvtárszerkezetnek kell lenni?
Levels
Videos
és a többi fájl

vagy data\Videos
budles
és a többi fájl, mert szerinem ez sem tul mindegy.... :S

DarkSector
nem leht hogy a daemon ütközik valamivel???

Prince23
Hány személyes a coop?

Shep
át nem tudom a második pályán megpusztultam mikor jött a 2-3 nagyobb akármi aminek a hátát kell lõni és visszarakott az elejére, pedig elõtte már kellett azért egy keveset lövöldözni.
Egyébként nagyon gyér ez a játék, az autós résznél a grafika is nagy nulla volt a hangulat meg ááááááá. A hangok is tök bénák, alig lehet hallani. Élettelen az egész játék. Na mindegy azért hátha javul majd valamit.

grebber
Megcsináltam a leírtakat ennyi semmi több!

Next PC upgrade: 2022

alma2
nem, van benne, bar meghalni csak akkor tudtam , a vegtelenul azert is leirom konzolos szinvonalu jatekmenetben, amikor a gep szerint rossz iranyba leptem, igy ugy gondolta kijar nekem egy halal 😊

szerintem

Hát neked hogy a picsába indult el????

Seth
Azt csak be kell tölteni a bullshit-port progiba és kész XD

PSN ID.: Beegabor

Shep
A Capcom a Resi 5-öt intézze PC-re ilyen holmi Lost Planet 2-kkel foglalkozzon 😊

Seth
Hát nem kapott túl jó értékeléseket az sem (6-7/10 ), de ennél sokkalta jobb és nem utolsósorban hosszabb XD
Capcom most a Lost Planet 2-t hegeszti, nincs ideje ilyen apróságokra XD

PSN ID.: Beegabor

norbi2fraktal
jajj gyerekek ha a Bionic Commando //PC-s verzóját// is igy elbaxa a GRIN akkor sírni fogok,mér nem a CAPCOM csinálta:😞😞😞😞:

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

balee4
de érdekes, hogy tegnap még futott 😄, holnap megnézem az otthoni gépen, azon csak megy

Shep
Az ugye csak vicc, hogy checkpoint rendszer nincs és ha meghalok akkor mindig a chapet elejérõl kell kezdeni?

alma2
ehh, mintha valami regi rossz shoot'em up keszitovel csinaltak volna.. tuti van mar ilyen 3rd person shooter verzioban is, jot nem tudok, rosszat meg nem illik mondani rola 😊
Egyedul a zene jo, de az meg nem a jatek keszitoinek erdeme 😊

szerintem

DarkSector
ne aggodj nekem sem megy
se ez se damnation
:S

balee4
Ezt nem értem, tegnap még királyul megy, most meg kiírja, hogy helyezzem be az eredeti lemezt, mi lehet?

grebber
Tényleg rövid volt és nem lett egy nagy durranás max 70%-ot csak nagyon jóindulattal lehet neki adni.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
thx eddig használam is, de a játékhoz már nem jo. 😄

Tudom hogy segiteni akartál de mi a retves faxért kell ezt a szar oldalt használni a képek feltöltéséhez....talán nics elég magyar képfeltöltö ami normálisan müködik...
http://img193.imageshack.us/ <#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

LoCk
Ez jó lesz Win7-hez.
http://static.slysoft.com/SetupVirtualCloneDrive.exe

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

tiburon26
amugy valami zür lehet mert indulasnal ezt a hibaüzenetet kapom:
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen.

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tiburon26
azert kertem a kepet ujra mert egy dolog nem vilagos szamomra:
2.pontban ugy lattam a videos mappa a data-n belül van
a 8.pontban pedig a fökönyvtarban a terminatorsalvation-ban
akkor most meik a helyes?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Willenbrock
Jó a játék?A T-800 asokat nehéz elpusztítani?T-1000-es is van benne?

honnan szedted le?
wesker24
Én olyan verziót szedtem le amivel nincsen ez a sok macera és tökölés !

Hanem csak leszeded a fájlokat kicsomagolod legujabb daemon felrak image berak yasu-t elindit és játszik ennyi !

Még telepiteni sem kell ! És egy kisebb registry buhera után olyan nyelvre irod át amilyenre csak akarod ! A magyar nyelvet kivéve !
InfectedMann
Ha nem érthetõ akkor go vissza általános és iskola és tanulj meg újra magyarul 😊
Nem vagyok egy nagy angolos, de még az angol leírás is érthetõ volt pedig az fele ilyen hosszú se volt csak valami 2 perc alatt összehányt leírás 😄

Egyszer biztos lesz hozzá crack meg repack. Amúgy a Steam -es és a Direct2Drive -os verziók jók, azokból lehetne csinálni normális rls -t. Aki meg nem bír várni az ezen a két helyen megveheti 😄

darkSector: Nem csak Yaus meg Daemon kell... elõtte ki kell manuálisan bontani a játékot ami a telepítési hiba miatt nem történik meg ugye 😄 Benne van a leírásban.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Evin
8000Ft, nem tizen.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
az elsõ mondatot nem értem.
csak a yasu meg daemon kell ennyi.
ez annyira bonyolult???

Prince23
Kell legyen egy REPACK version belõle...

Vicc ez az egész...lesz ebbõl vajon valaha normális release? (Reloaded)
De ez is hogy fordulhat elõ, hogy több ezer dvd-t hibásan adnak ki...
Meg a 4 órás játékidõ...tizenezrekért. pff...
DarkSector
szerintem még nincs.

The Protector
Hy.Van crack a gamehaz.Vagy hogy lehet beindítani xp-alatt?Visszaolvastam de nem nagyon érthetõ.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?