Terminator Salvation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elment a válasz? 😊
dante3
irtam pm-et

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

pls segitsetek 😞
Hellosztok!Kicsomagoltam WinRaral a gamet és kiirtam dvdre most fel akarom rakni és amikor rányomok hogy install vmi hibát irki 😞 milehet a probléma? :S
Evin
Wanted-nál 1x elõjött nekem ilyen. ESC, bejött a menü, ESC és már jó volt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

dante3

Unalomûzésnek jó, amúgy nem kihívás a game!<#levele>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mind1 úgy is azt írjátok hogy szar! Majd nyomok mást! 😄

Elindul lemegy a videó aztán nagy feketeség! Annyit látni hogy írja a WASD-vel lehet mozogni meg hang is van csak kép nincs 😄
Valami megoldás?

Prince23
Egyetértek 😄
Nálam egyébként Wolverine 2009 aztán jön Spiderman 2008

Shep
Hát ez van, tipikusan a gyorsan dobjatok össze valamit a filmre játék. Nem sok jó filmes játék volt eddig ha erõsen gondolkodok akkor is csak 2 jut eszembe Spiderman: The Movie és az új Rozsomákos játék. Wantedot nem írom, mert az jóval késõbb jött, mint a film.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evin
Holnap lesz meg a játék, estére kiderül.

grebber
Evin a fordításról mi hír lehet vagy sem?

Next PC upgrade: 2022

tonyr
hülyén hangzik lehet, de 1ik havernám id4-es engine-ok nem indultak, amig ki nem huzta a netet 😊
proba képp tépd ki az rj40et a gépböl 😛
de komolyan wmi nem volt jo...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

balee4
gyerekek ez a játék egy rakás fos, hihetetlen gagyi, a hangulat nulla, a pályák is lineáris szarok, hatalmas csalódás ez. a grafika is rohadt gyenge. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
nem lehet hogy olyan felbontásba akar indulni, amit nem bir a monitor?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ezt a sötét képernyõ hibát a Wanted nél mért nem tudom megoldani?
tonyr
aha értem... én ettöl a játéktol vártam volna pedig nagyon jo ai-t, hisz skynet 😛
asszem hardon kezdem el ha van egyáltalán nehézség választás...
rem nem easy-n tolja aki ai miatt panaszkodik 😊

DarkSector
háát az ai az egy dolog.
béna repülõ robotok voltak eddig.sok ai-t nem nagyon vártam tõlük, azt pedig szépen hozták is.

sokan a rövidsége miatt sirnak. amugy meg helyenként elég szépen fest, de közelrõl az emberkék siralmassan néznek ki.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tonyr
én ezt szedem:
2009/MULTI10/extracted and work GTI
remélem jo és mi van az AI-val ? vagy mi miatt nemjo, vagy jo ?

DarkSector
jah ez a jo, de nem a verzio miatt.

Tegnap én is Letöltöttem a goW-osat ,de jobb lett volna ha vagy a razor vagy a Reloaded csinálja mert akkor nem kellene igy baszogtatni,hogy elinduljon.Azt szerfetném kérdezni,hogy ez jó e:
-Terminator.Salvation.WORKING.DVDRIP-NoGrp-
Mert most ezt szedem.Jobb e mint a gow-os
wesker24
A Gow-os verziót nem lehet telepiteni mert gyári hibás a telepitõje volt itt egy leirás hogyan lehet a Gow verziót müködésre birni !
Manuálisan kell kicsomagolni a telepitõ fájlokat !
sehogy de alul le van írva hogy milyen progival mit kell csinálni.
bár 1szerübb és biztosabb az újj releast lekapni
The Protector
Fúha.Telepíteni sem tudom ezt a szart.Hogy kell telepíteni?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ok sikerült
kár hogy nincs több graf állítási lehetõség 10-15 p játék után kidob v. bereseteli a gépet
kill3r21
nincs meg valakinek véletlenül az a zene ami már az elsö põályán is szól a háttérbe?
The Protector
HY.Nekem gow-os verzióm van.Ne is telepítsem?És vki tudna hozzá linkelni vmi cuccost amivel müxik?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
dx.

FEkete képernyõnel felkell rakni a játék kõnyvtarabol a dx9.ott lessz a jatek kõnyvtarba.utana megy hibatlanul.jo játékot😊
Evin
Nekem pl semmi gondom nem volt Wanted-nál (ezt még nem láttam), szintén Nvidia.

Evin
Talán driver+dx9 frissítés. Nekem pl semmi gondom nem volt, szintén Nvidia.

végre elindult erre ugyanaz a baj mint a wanted nál fekete kép és nem látok semmit
mit csinálnak még ezek a remek fejlesztõ bácsik ? mer már akkor elõre készülök
Rayden02
6.98GB,és nincs becsomagolva!Hát nagyon remélem hogy tényleg elindul mert faxom se akar veszõdni vele!!JA tényleg a minimum gépigény amúgy mi?Mert fogalmam nincs hogy mi lehet!!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

DarkSector
Van egy nogrp-s ami megy.
de csak 1 miatt...
nem részletezem mi miatt, ami egymagában külön is elérhetõ.
Mert amúgy maga a rip az ugyanaz, mit az isobol lehet kiszedni fájlokat.
csak 1-ben tér el, amiben uj...valami MI-nek nevezik...😄

wesker24
Igen annyi különbséggel hogy nálam multi9 volt ! Ha 7 Gb a mérete akkor azt !
Rayden02
Eszt szedted le?
Terminator Salvation (2009/MULTI10/extracted and work)GTI

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

wesker24
Ez igy igaz én is azt a verziót szedtem le amit te most szedzs és tényleg müködik !
Rayden02
Na én épp olyat szedek amit már csak futtatni kell utána és már el is indul,legalább is eszt írják róla!<#idiota><#wow3>

gamecopyworld <#kacsint>

DarkSector
háát??? 😄
haver...mit adsz érte.

balee4
a miniimage-t vki nyomja fel pls

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
nem felesleges max másnak lehet az.
amugy már elindult.

amugy te is nyomod a szöveget meg a többiek is...csak nem szol senki érte.
vagy a logom irritál ennyire, azért veszel észre engem?<#law><#puszi>

Mi van veled te--show minek ez a sok szemét ebben a topicban látni hogy te soha a qrva életbe nem moderáltál és nem szerkesztettél egy honlapot sem akkor nem fosnád igy a felesleges hsz-t wazee.....ha tudnád hogy más szemétjét mennyi fáradság törölni...ez személyeskedés ez TÉNY...<#zavart1><#law><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

DarkSector
lemegy az egész alsó csikra, és kijön egy kis ablak, hogy error vagy mi.

DarkSector
a mini image segitett, de most más baja van.

DarkSector
jah a skynet
a retekkurva anyát

ááááááááá
megmozdult a pc-m.... áááááááááááááááááááááá

Prince23
Terminator.Salvation.WORKING.DVDRIP-NoGrp

DarkSector
nah mostmá elfogadja az uj image-t

DE kiir valami hibát
szerintem azok a fájlok nem jo helyen vannak.
valaki irja le má pontossan kis és nagybtüket figyelembe véve, a mappák felépítését
lol
pls!!!!

Willenbrock
Á csak a gépek szabotálják a warez verziót,lázadnak.<#hehe>

DarkSector
Nem azzal van a gond
én már azt is probáltam õ is a rendess modszer szerint csinálta.
Van akinek megy van a kinek nem enni!!!!!

Lesz kreek akkor menni fog ha nem akkor nem. ennyi