60
Dante\'s Inferno
-
#60 Csak szerintem brutálisan nehéz a zealot fokozat is már? Én konkrétan az első bosst sem tudom megcsinálni... -
#59 most néztem meg a rajzfilmet, nagyon jó volt -
mescal #58 sziasztok, valaki tudna nekem segíteni, mert elakadtam, még az elején. egy nagy bossfight után egy kötélen kell lengedezni, és úgy továbbugrani. a 3 kötél után szét kell vágni fémpengéket, és azt követően hiába lengedezek és ugrok, mindig a semmibe zuhanok. a youtube-os videokon is beleuranak az üresbe, de ott végül elkapnak egy kötelet, nekem pedig semmi. a gamefaq-ot is olvastam, ott sincs használható infó. esetleg ha valaki elárná, hogy itt mi a trükk? -
#57 ha vkit érdekel a Death edition, az tőlem megveheti kedvezményes áron :)
a tartalma ez, ugyanez csak xbox 360ba.
-
#56 Nem. -
Robi546 #55 Hááát szerintem se olyan jó játék (amúgy nincsen nekem meg csak a videóban láttam) szerintem amúgy a Prince of Persia akármelyik része sokkal jobb mint a Dante´s Inferno!!! -
#54 És mit kezdjek vele? Pörgessem az ujjamon a lemezt? -
#53 Pc-re is jön a játék?(Ha már PC-s témában van megnyitva a topik) -
#52 lucifernél hagytad abba? az pont a vége xD
hát nekem nem tetszett annyira, sztem el fogom adni -
Paddy #51 nahhh túl vagyok a Dantén, lucifernél hagytam abba. eszméletlen jó játék, ilyen játékhangulattal nem is tudom mikor találkoztam utoljára. mindenkinek javaslom vegye meg. -
#50 na tettem fel egy kis gameplayt ha vkit érdekel -
#49 dante -
#48 nagy dilemma előtt állok. Nem tudom melyiket vegyem. Dante vs Bayonetta. Valaki esetleg aki játszott mind kettővel? -
#47 Véleményed szerint... De tapasztalataid szerint is?
Csak azért mondom, mert ez valami hatalmas és magával ragadó játék lett. -
#46 Az más :) -
#45 Pedig én nem kárörvendésnek szántam, csak viccesen figyelem felkeltésre -
#44 Véleményem szerint semmi eget rengetőről nem maradunk le, sima hent ráadásul a gyengébb fajtából. És az ilyen kárörvendést ha megkérhetlek mellőzd, nincs itt szükség a plusz feszültség keltésre, van anélkül is épp elég vita a fórumon. -
#43 gameplay
csak hogy miról maradtok le -
#42 Nem lesz PC-s verzió! -
#41 Jaja ,elég tréül néz ki. -
#40 Gamestaron is azt írják, hogy az egyik illetéket azt nyilatkozta, hogy soha nem volt szó PC verzióról. Mondjuk szerintem nem sokat veszítünk. -
Slipy #39 Itt a PC is szerepel mint platform:P:D
http://jatekadatbazis.thesource.hu/index.php?md=games&gid=1561&PL=1#gdt
A tüntetőkhöz meg no komment....-.- -
#38 az szopás. -
#37 Sajnos úgy tűnik hogy nem :( -
#36 Jön a game pc-re? -
adammmmmmm #35 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha -
#34 E3 09: Exclusive Lust & Heresy Trailer -
#33 Worthplaying Preview -
#32 4 új kép
Itt már szó se esik a pc-ről :( -
#31 Dante's Inferno - Csak konzolra?
Az Isteni színjáték első felvonását feldolgozó Dante's Inferno a jelek szerint elkerüli az asztali rendszereket.
Kezdetben a fél szakma égbőlkapott sületlenségnek tartotta a Variety által megszellőztetett Dante's Inferno projektet, ami filmet és játékot is takar egyszerre.
A világirodalom meghatározó alakja, Dante Alighieri életműve és életútja által ihletett alkotás jogait az Electronic Arts biztosította magának, majd megegyezett a Universal filmstúdióval egy mozifilm leforgatásáról. Amikor hivatalosan is bejelentették a Dead Space alkotóinak Dante's Inferno néven futó új játékát, egy emberként hördült fel minden PC-s játékos, lévén a God of War játékmenetére emlékeztető alkotás - akkor még - támogatott platformjai között megtalálhattuk az asztali rendszereket is.
Mára azonban a szinte minden jelnek nyoma veszett, ami arra utalna, hogy a néhány napja PSP marokkonzolra is bejelentett Dante's Inferno PC-re is érkezne. Elszontyolódásra ad okot az egyik legnagyobb német magazin írása is. A PC Games értesülései szerint az Electronic Arts pillanatnyilag nem tervezi személyi számítógépekre is kiadni a Dante's Inferno című akció-horrort. Amíg hivatalos forrásból ezt meg nem erősítik, vagy cáfolják (ez utóbbinak örülnénk inkább), addig marad a reménykedés és a várakozás, hiszen 2010 elején a dolgok jelen állása szerint PlayStation 3, PlayStation Portable és Xbox 360 platformokon garantáltan suhogtathatjuk a Halál kaszáját.
info: Gamestar
Hát van egy olyan érzésem ez nem jön pc-re akkor! -
#30 Hát elég gagyik a képek.ez még a god of war 1 el sem veszi fel a versenyt. -
#29 Gamekapocs előzetes! -
#28 fúj de gagyi -
#27 Az első (valami förtelmesen ronda) képek Remélem ez valami mobiltelefonos verzióból van mert ez így lószar! -
#26 Csak 2010-ben szenvedhetünk majd keresztül Dante poklán!
Sok horror rajongó játékos szíve dobbant meg, mikor is az EA bejelentette, hogy az előzőleg a Dead Space-t összehegesztő csapatuk egy új játékba kezdett. Mint ismeretes, új alkotásuk középpontjában a Dante által, több mint 700 éve megírt pokol és annak különböző bugyra, "rétegei" állnak.
Az eredetileg még a 2009-es folyamán megjelenő játék, a kiadó mai jelentése szerint azonban késik, és semmiképp sem számíthatunk arra, hogy 2010 előtt a boltok polcaira kerülne.
Forrás: Shacknews
-
#25 Hát ha érdekelne a game ezt a kemény 24 kommentet elovashattad volna ,mert le van írva hogy TPS! -
#24 De ez FPS, vagy TPS vagy mi lesz? -
#23 nem baj ha a hangulat ilyen lesz nyerő nálam,kedvelem az ilyen beteg környezetet... -
#22 Hát a Hardwired-es HD videó odabasz animáció, látvány szempontjából. Bár ennek "semmi" köze az ingame játékhoz. -
#21 Új videó