Dante\'s Inferno

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sparrow35
Csak szerintem brutálisan nehéz a zealot fokozat is már? Én konkrétan az elsõ bosst sem tudom megcsinálni...

I want to be a mighty pirate ever!

Rage47
most néztem meg a rajzfilmet, nagyon jó volt
sziasztok, valaki tudna nekem segíteni, mert elakadtam, még az elején. egy nagy bossfight után egy kötélen kell lengedezni, és úgy továbbugrani. a 3 kötél után szét kell vágni fémpengéket, és azt követõen hiába lengedezek és ugrok, mindig a semmibe zuhanok. a youtube-os videokon is beleuranak az üresbe, de ott végül elkapnak egy kötelet, nekem pedig semmi. a gamefaq-ot is olvastam, ott sincs használható infó. esetleg ha valaki elárná, hogy itt mi a trükk?
CroftManor
ha vkit érdekel a Death edition, az tõlem megveheti kedvezményes áron :)
a tartalma ez, ugyanez csak xbox 360ba.

Nothing is True, Everything is Permitted

Narxis
Nem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hááát szerintem se olyan jó játék (amúgy nincsen nekem meg csak a videóban láttam) szerintem amúgy a Prince of Persia akármelyik része sokkal jobb mint a Dante´s Inferno!!!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Shep
És mit kezdjek vele? Pörgessem az ujjamon a lemezt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berlinboy6329
Pc-re is jön a játék?(Ha már PC-s témában van megnyitva a topik)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

CroftManor
lucifernél hagytad abba? az pont a vége xD
hát nekem nem tetszett annyira, sztem el fogom adni

nahhh túl vagyok a Dantén, lucifernél hagytam abba. eszméletlen jó játék, ilyen játékhangulattal nem is tudom mikor találkoztam utoljára. mindenkinek javaslom vegye meg.

For the greater good

CroftManor
na tettem fel egy kis gameplayt ha vkit érdekel

TVelvet
dante
CroftManor
nagy dilemma elõtt állok. Nem tudom melyiket vegyem. Dante vs Bayonetta. Valaki esetleg aki játszott mind kettõvel?

Laky
Véleményed szerint... De tapasztalataid szerint is?
Csak azért mondom, mert ez valami hatalmas és magával ragadó játék lett.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Shep
Az más :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Pedig én nem kárörvendésnek szántam, csak viccesen figyelem felkeltésre

Shep
Véleményem szerint semmi eget rengetõrõl nem maradunk le, sima hent ráadásul a gyengébb fajtából. És az ilyen kárörvendést ha megkérhetlek mellõzd, nincs itt szükség a plusz feszültség keltésre, van anélkül is épp elég vita a fórumon.

Prince23
gameplay

csak hogy miról maradtok le <#eplus2>

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kirol
Jaja ,elég tréül néz ki.

Shep
Gamestaron is azt írják, hogy az egyik illetéket azt nyilatkozta, hogy soha nem volt szó PC verzióról. Mondjuk szerintem nem sokat veszítünk.

Itt a PC is szerepel mint platform:P:D
http://jatekadatbazis.thesource.hu/index.php?md=games&gid=1561&PL=1#gdt
A tüntetõkhöz meg no komment....-.-

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

The Protector
az szopás.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Sajnos úgy tûnik hogy nem :(

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Jön a game pc-re?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
grebber

grebber
4 új kép

Itt már szó se esik a pc-rõl :(

grebber
Dante's Inferno - Csak konzolra?

Az Isteni színjáték elsõ felvonását feldolgozó Dante's Inferno a jelek szerint elkerüli az asztali rendszereket.

Kezdetben a fél szakma égbõlkapott sületlenségnek tartotta a Variety által megszellõztetett Dante's Inferno projektet, ami filmet és játékot is takar egyszerre.

A világirodalom meghatározó alakja, Dante Alighieri életmûve és életútja által ihletett alkotás jogait az Electronic Arts biztosította magának, majd megegyezett a Universal filmstúdióval egy mozifilm leforgatásáról. Amikor hivatalosan is bejelentették a Dead Space alkotóinak Dante's Inferno néven futó új játékát, egy emberként hördült fel minden PC-s játékos, lévén a God of War játékmenetére emlékeztetõ alkotás - akkor még - támogatott platformjai között megtalálhattuk az asztali rendszereket is.

Mára azonban a szinte minden jelnek nyoma veszett, ami arra utalna, hogy a néhány napja PSP marokkonzolra is bejelentett Dante's Inferno PC-re is érkezne. Elszontyolódásra ad okot az egyik legnagyobb német magazin írása is. A PC Games értesülései szerint az Electronic Arts pillanatnyilag nem tervezi személyi számítógépekre is kiadni a Dante's Inferno címû akció-horrort. Amíg hivatalos forrásból ezt meg nem erõsítik, vagy cáfolják (ez utóbbinak örülnénk inkább), addig marad a reménykedés és a várakozás, hiszen 2010 elején a dolgok jelen állása szerint PlayStation 3, PlayStation Portable és Xbox 360 platformokon garantáltan suhogtathatjuk a Halál kaszáját.

info: Gamestar

Hát van egy olyan érzésem ez nem jön pc-re akkor!

The Protector
Hát elég gagyik a képek.ez még a god of war 1 el sem veszi fel a versenyt.

grebber

Tatyla
fúj de gagyi

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Az elsõ (valami förtelmesen ronda) képek Remélem ez valami mobiltelefonos verzióból van mert ez így lószar!

grebber
Csak 2010-ben szenvedhetünk majd keresztül Dante poklán!

Sok horror rajongó játékos szíve dobbant meg, mikor is az EA bejelentette, hogy az elõzõleg a Dead Space-t összehegesztõ csapatuk egy új játékba kezdett. Mint ismeretes, új alkotásuk középpontjában a Dante által, több mint 700 éve megírt pokol és annak különbözõ bugyra, "rétegei" állnak.

Az eredetileg még a 2009-es folyamán megjelenõ játék, a kiadó mai jelentése szerint azonban késik, és semmiképp sem számíthatunk arra, hogy 2010 elõtt a boltok polcaira kerülne.

Forrás: Shacknews

grebber
Hát ha érdekelne a game ezt a kemény 24 kommentet elovashattad volna ,mert le van írva hogy TPS!

kirol
De ez FPS, vagy TPS vagy mi lesz?

Tatyla
nem baj ha a hangulat ilyen lesz nyerõ nálam,kedvelem az ilyen beteg környezetet...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kirol
Hát a Hardwired-es HD videó odabasz animáció, látvány szempontjából. Bár ennek "semmi" köze az ingame játékhoz.

grebber

grebber
Dantes Inferno - Új részletek láttak napvilágot!

Az Electronic Arts vigyázó felügyelete alatt készülõ Dantes Inferno kapcsán derült fény néhány részletre, amelyek még inkább felkeltik az érdeklõdést a játék iránt.

Korunk egyik legnagyobb kiadója a VGA-n bejelentette, hogy játékot szeretne készíteni Dante Isteni Színjátékából. Nem is oly rég beszámoltunk róla, hogy a PSM3 magazin állítása szerint az irányítás leginkább a God of War sorozathoz lesz hasonló. Ma megtudtuk azt is, hogy a fejlesztõk tartani fogják a stabil 60 képkockát másodpercenként, így nem kell majd az idegesítõ akadozástól tartanunk. Mint azt a mû ismerõi tudják, Dante nekivág a pokol 9 bugyrának, hogy megmentse meggyilkolt szerelme lelkét, s eközben megannyi megpróbáltatás vár rá útja során. A játék elején a pokol tornácán kell felvennünk a harcot az elsõ fõellenséggel, majd a történet során végigjárjuk mind a 9 helyszínt, hogy eljussunk az utolsó ellenfélhez, aki nem más, mint Beelzebub. A leírtak alapján egyre jobbnak tûnik a játék, bízzunk benne, hogy méltó feldolgozása lesz az elbeszélõ költeménynek.

info: Gamekapocs

Prince23
Hoppá, érdekes, nekem nem ütötte ki a keresõ, pedig pontosan leírtam

trailer

Srácok a thesource.hu-n láttam, hogy a játék jön PCre is!!:D
És ott általába megbízhatók a szerkesztõk mert nem írnak ffff.....fals híreket!

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

grebber
Magyarul is:

Dante's Inferno a Dead Space alkotóitól!

A korábbi híresztelések igaznak bizonyultak, hiszen vérbeli horror készül Dante Alighieri Isteni Színjátéka nyomán.

Durante degli Alighieri (ismertebb nevén Dante) irodalomtörténeti klasszikusának megfilmesítési és játékadaptációs jogát az Electronic Arts szerezte meg. A filmet a Universal Studios viszi vászonra, a játékot pedig a Dead Space után méltán népszerû EA Redwood Shores csapata készíti.
A Pokol, Purgatórium, Paradicsom hármas lehelt életet a toscanai nyelvjárásba, és megjelenésekor a bibliával ellentétben a nép nyelvén is olvasható volt. Gyakorlatilag Dante alkotása határozta meg a nyugati világ pokolról alkotott elképzeléseit. A Vergilius által az alvilág kilenc bugyrán át (hatalmas tapsvihar Babits Mihálynak a kiváló mûfordításért) végigkísért Dante szerelmét, Beatrice-t keresi kitartóan.

A TPS-ként játszható akció-kaland alapját szolgáltató remekmû Jonathan Knight executive producer szerint megérett az interaktív feldolgozásra, s talán így eljut egy olyan közönséghez is, amelyik azt sem tudja, hogy eszik-e, avagy isszák.

info: Gamestar

kulabácsi
red alert 3? hagyjuk inkább :)
fifa, nemsok újat tud már évek óta mutatni, nfsrõl sztem se beszéljünk...

dead space tényleg jóra sikeredett, node ne offoljunk, nem errõl szól a topik :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

klart
nemnem azt is láttam énis. hülye elbaszott script:D

RAZOR27
inkább az néz ki hülyén amikor a megfogja a keresztet, csak nálam látszik ott némi akadás, vagy télleg jól láttam?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

klart
trailer végén elég hülyén nézki mikor a keresztet a homlokába bassza a moncnak:|

Pffff....bakker
Remélem ezt még meggondolják EA-ák....:D
A remény( meg a) hal meg a(z) utoljára:D

Istencsászár
Semmi sincs kizárva, jelen állás szerint erre a két platformra lesz.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Oldal 1 / 2Következő →