God of War 3

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokat vártam el tõle, ez "csak" egy AAA kategóriás sorozat, de én naivan AAA+ -os játékokat vártam...Nem volt meg benne az,amit a cikkekben olvastam róla.
No meg seggfej a fõhõs. Nem is hõs...

mármint holnap hány órakor? megmondanád légyszi, ez a játék büntetni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet, és az a szar, hogy meg is történik. :)

Seth
Majd ma amcsi idõ szerint este 9-kor lesz a Video Game Awards-on a premierje, szóval mi csak holnap láthatjuk

PSN ID.: Beegabor

tud valaki valamit errõl az egészrõl? vagy inkább várjam meg a holnapot és hátha felteszik gametrailers-re

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet, és az a szar, hogy meg is történik. :)

pedig már a számláló is lejárt..... :/

Seth
Mi nem tetszett benne? Minden megvolt benne amit a stílusban meg lehet valósítani

hello mindenki, azt szeretném kérdezni, hogy most akkor mivan??? dec 14-e van és semmi gameplay videó!!! www.vga.spike.com -on ugye most közvetitik a video game awards-ot és nemtudom hogy kell nézni az adást, ez tök f0s

Az elsõ két rész sem tetszett,ezt sem várom epekedve.
A videóra kíváncsi leszek holnap.😊

Laky
agree agree agree !

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mila69en
de van külön konzolos részleg! rakasd át

amúgy büntetni fog az bizta az elsõ második rész is fenomenális

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

slimslim
Igazad van, de a konzol is játék.

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.

slimslim

Seth
konzolosba kellett volna nyitni

slimslim

A Sony a július 15-i sajtótájékoztatón jelentette be a God of War 3, mely az elsõPlayStation 3-ra készült rész lesz a sorozatban eddig. Ismerve a játék eddigi színvonalát még a régi PS2-n is várhatóan valami egészen fantasztikus eredményt kapunk kézhez. Kíváncsian várjuk, hogy milyen is lesz Kratos legújabb kalandja, amely minden eddiginél izgalmasabbnak és természetesen szebbnek ígérkezik.
Korábban 2008 karácsonyi megjelenésrõl volt szó, de kitolták a dátumot 2009-re.

← ElőzőOldal 3 / 3