115
God of War 3
-
jocco #35 Mondjuk az a 8-10e inkább 14-16e ha a megjelnést követöen akarsz vmit megvenni, de az is igaz, hogy használtan meg platinum kiadásokat már lényegesen olcsóbban is lehet kapni.
De az biztos, hogy a warez valahogy elveszi a játékok élvezetét is, mert egyrészt tömegével tölti az ember a játékokat, s sokkkal max foglakozik egy-két órát, aztán tér is át a másikra, amivel szintén alig folgalkozik, s néha néha ha teljesen kiátszik egy játékot, amiaztán el kerül a sülyesztöbe.
Ha meg nincs warez az ember 10x is megondolja hogy melyik játékot veszi meg, elötte elovas egy csomó kiritkát, böngészi forumokat, megnéz róla egy csomó gameplay videót, agyonra játsza a játék demóját stb.
S ha ezek után megveszi az biztos, hogy jópár napját-hetét csak az a játék fogja lekötni s még késöbb is szivesen fogja elövenni, hogy 10x is ujra végignyomja.
-
#34 360-at ha kiflasheled, 1 az 5-höz az esélye hogy cseszted a gépet. -
#33 Nem és ha isten is úgy akarja akkor nem is lesz.
Egyébként nem azért de sehogy sem fér a fejembe, ha lenne 80k-d PS3-ra, miért ne tellne eredeti játékokra (8-10k)?
Én is akarok majd valamikor jövőre PS3-at venni, de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy módosítsam. Gondolj csak a 360-ra: garivesztés, LIVE! ban, ventillátor gányolás, stb. Kösz de nekem ez nem kell, én nem teszek kockára egy 80k-s gépet... -
vili 27 #32 Nem vagyok jártas benne, de a PS3-nál meglehet oldani hogy ne kelljen a játékot eredetiben megvenni ? chip, vagy flash ?? -
vili 27 #31 Üdv ! Pont úgy vagyok mint te. Amint kidobják a God of war 3-at, veszem a ps3-at, az xbox360 mellé. A sony azért tudja hogy mitől döglik a légy :) -
roli33 #30 várom:D
az 1-2 meg a chains of olympus is nagyon jó volt!
favorit -
#29 megnéztem a trélert, állat!
a második részt nagyon szerettem, azon kevesek egyike vagyok aki jobban kultiválja mint az elsőt. a chains of olympos is faja volt... kíváncsi vagyok hogyan henteli le krétosz zeusz bácsit és díszes holdudvarát... mikor is jelenik meg? -
#28 "Ő, mármint a mitológiai személy, az "Erő" megszemélyesítése. Testvére Bié, aki az erőszak megtestesítője, és mindketten az alvilági Sztüx gyermekei." -
#27 hja shadow off the colussus is borzatoan jol sikerűlt játék bár érthető az is sony computer gondozásában jött az is és hát sajátgépükre tudnak fejleszteni, (az ICO is mekkora gém volt):D kezdenek csordogálni a must have címek ps3-ra ahogy jön a finalF GOW heavy Rain veszek is egy ps3-at:D addig elvagyok a boxal:/ -
gyuri12 #26 Hát,ahogy elnézem a gameplayt,ez is odab*sz.:) -
METESTO #25 Egyik legkomolyabban megjelenített PS2-es game volt a gow2..az irányítása is jól el volt találva..végig is toltam...ami még fasza játék volt az a Shadow and Colossus -
gyuri12 #24 Mondtam,hogy nem biztos a neve. Asszem Hádész próbája volt a Titánon, csavargatni kellett a nyakán valamiket,elég nehéz főellenség volt. -
#23 Harry Potter: Bölcsek köve. Azzal is keverheti ott is van hatalmas cerberus -
#22 Te nem kevered véletlen a Devil May Cry-jal??Abban volt hatalmas Cerberus. GOW-ban is volt,de egyeltalán nem hatalmas -
gyuri12 #21 A PS2 is Sony termék,mégis imádom... -
#20 Pedig ez a játék sok elvárásnak maximálisan teljesítet.Nem is tudom miért nem tetszett.
Lord Kratosznak meg ilyen a személyisége, így csinálták meg.Nekem kifejezetten teszik. -
#19 Sony termék, nem neked való. -
gyuri12 #18 Haveromtól kölcsönkértem,az első részben a hatalmas-sokfejű kutyával(Cerberus? Elfelejtettem) harcoltam, a 2. részt meg totál elfelejtettem. Hetekig volt itt,mégsem volt erőm kijátszani... -
#17 Te. Ki. Sem. Próbáltad.
Egyszerűen pont a te korosztályodról nem tudom elképzelni, hogy ne tetszene neki -
exhile #16 gyuri, te mirölbeszélsz? :D -
gyuri12 #15 Sokat vártam el tőle, ez "csak" egy AAA kategóriás sorozat, de én naivan AAA+ -os játékokat vártam...Nem volt meg benne az,amit a cikkekben olvastam róla.
No meg seggfej a főhős. Nem is hős... -
exhile #14 mármint holnap hány órakor? megmondanád légyszi, ez a játék büntetni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D -
#13 Majd ma amcsi idő szerint este 9-kor lesz a Video Game Awards-on a premierje, szóval mi csak holnap láthatjuk -
exhile #12 tud valaki valamit erről az egészről? vagy inkább várjam meg a holnapot és hátha felteszik gametrailers-re -
exhile #11 pedig már a számláló is lejárt..... :/ -
#10 Mi nem tetszett benne? Minden megvolt benne amit a stílusban meg lehet valósítani -
exhile #9 hello mindenki, azt szeretném kérdezni, hogy most akkor mivan??? dec 14-e van és semmi gameplay videó!!! www.vga.spike.com -on ugye most közvetitik a video game awards-ot és nemtudom hogy kell nézni az adást, ez tök f0s -
gyuri12 #8 Az első két rész sem tetszett,ezt sem várom epekedve.
A videóra kíváncsi leszek holnap.:) -
#7 agree agree agree ! -
#6 ide mert létezik ilyen is! -
#5 de van külön konzolos részleg! rakasd át
amúgy büntetni fog az bizta az első második rész is fenomenális -
#4 Igazad van, de a konzol is játék. -
#3 Trailer Videó -
#2 konzolosba kellett volna nyitni -
A Sony a július 15-i sajtótájékoztatón jelentette be a God of War 3, mely az elsőPlayStation 3-ra készült rész lesz a sorozatban eddig. Ismerve a játék eddigi színvonalát még a régi PS2-n is várhatóan valami egészen fantasztikus eredményt kapunk kézhez. Kíváncsian várjuk, hogy milyen is lesz Kratos legújabb kalandja, amely minden eddiginél izgalmasabbnak és természetesen szebbnek ígérkezik.
Korábban 2008 karácsonyi megjelenésről volt szó, de kitolták a dátumot 2009-re.