God of War 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

only PS
CroftManor
ez a game csak ps3omra jött ki? :S Xboxra nem?

Nothing is True, Everything is Permitted

"Mondhatnánk azt is, hogy úgy ba**a arcunkba a gyönyört, hogy attól rögtön padlót fogunk."
hehe
Mi is megkaptuk mentünk haza és sikítoztunk elõtte mint a hülye gyerekek,pislogni nem mertem nehogy lemaradjak vmirõl😄
Kratos csak saját magával van...

A többiek...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Herkuls éa a többiek ellenségek szóval evidens hogy meg kell õket ölni. Gaia és a többiek meg ( mindt mondát) csak kihasználták Kratost az istenek ellen. Kratos az ilyet meg marhára nem tûri.
Pont tegnap néztem gameplay részletet. Nem volna rossz a játék, de az a hatalmas nagy kasza a kezében nekem nevetséges, és kiábrándító. Azért megpróbálom.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

dantes infernóó!!!!!!
Már alig várom hogy újra kézbe vegyem Kratos kardjait. Úgy volna igazi ha elkezdené az ember az elsõ résztõl, HD minõségben. De hát amikor kézben a harmadik rész....

Mikor lesz még egy ilyen game ?

Nekem a Shadow of the colossus jött be ennyire. Ott is várom a másodikat.

Én csak azt nem értem(na jó vannak még apróságok)
Kratos mért akarja ennyire magának ezt a harcot,h
Megölöm Gahiáját meg a titánokat,Herculest a tesómat?!:S érdekes összefüggések vannak amiket nem értek...
Akkor jó mert mág csak 2 óra telt el. Most vagyok...

Az alvilágban. Valószínûleg ennek a végén majd hádészt fogom kirázni a bõrébõl.

A legeljén lévõ bossharcra megy egyszerûen nem találok szavakat. Remélem majd a többi istennel( na és persze Zeusszal is) minimum ilyen szintû végsõ csata lesz.
Értékelésileg ahogy nézem ign meg a gamespoton sem érte el az 1. meg a 2. pontszámát...

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

CalebJoe
Külföldi oldalakon több mint 10órát írtak.
Mennyi a teljes játékidõ?

Már az elsõ egy óra olyan szinten epic hogy felülmúlja az elsõ két részt. Vajon hova lehet ezt majd még késõbb fokozni?
Én is az államat keresgéltem az elsõ bossharc után.
DoNorBi
hmm hát te sem kapkodtad el...
Én az elsõ fél óra után abba is hagytam,olyan érzésem volt mint akit jól pofánbaztak egy ásóval.
Utána meg az álamat keresgéltem egy 20 percig.<#idiota>

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
Ez a második játék(elsõ Uncharted 2)ahol azt érzem egy 100centi fölötti kijelzõ kell neki,vhogy nem futja ki magát a látvány egy 82-es full hdtv-n,szinte elvesznek a részletek a kis képernyõ méret miatt.
Hihetetlen a részletesség amit produkál,erre bátran merem mondani h jelenleg a piacon ez az új referencia munka konzolon és pc-n együtt véve.

DoNorBi
állitsad feljebb a játékban a brightness-t.

nekem sokszor nagyon sötétnek tûnik a játék:S nem látok semmit:S
igen engem 11én reggel hívtak hogy megjött az elõrendelés és mehetek érte, el is mentem és mostanra be is fejeztem a játékot hardban. Iszonyat nagy játék, az vége pedig egyszerûen mindent ver😊 jöhet a legnehezebb fokozat meg a trophyk😄

Azért aki kitalálta hogy egy levakhatlan matrivát ragaszt a doboz közepére pont Kratos arcára azzal elbeszélgethetne a fõhõs és bemutathatná rajta látványos kivégzéseinek egyikét.
Mi van ? Ti már nyomjátok a GOW 3at ?

Hüüü de kibaszott dúúúrva lett ez a 3om!😄 atyááám
vennem kell egy 127 plazma tévét aszem😄
nincs idõ fórumozni mert leköt a játék😊

Emberek lassan eljön az idõ. Semmi aktivitás a God of war 3 topikban.
Ennél azért többet érdemel a játék.
Hol vagytok GOD rajongók ???

Imádom ezeket a kivégzéseket! Nagyon állatok benne!!!

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ereksön-e?

GoW 3 ingame képek

AZ! <#finom>

Kell venni PS3-at, mese nincs...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

slimslim
Muszáj lesz : D

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.

Prince of Máté
Na gyerekek, be kell szereznem egy PS3-at, ez a játék ismét isteni lesz 😄 God of Console
Ha a Chains of Olympus miatt vettem PSP-t, akkor 3 miatt alap a PS3 vétel 😊

Ja és még annyi hogy a PS3-at mindenképpen beszerzem, mert jó lesz blue-ray lejátszónak is egyben, és azt az 1-2 komoly game-et, mint god of war3, shadow of the colossus 2, egye fene megveszem eredetiben, de ahol tehetem nem költekezem feleslegesen. Van annak a pénznek jobb helye is. Persze nem volna semmi gond ha a fizetések a külföldihez volnának mérhetõek. De így meggondolandó.

Hát nem tudom nálatok Magyarországon hogy csináljak a flashelést, de nálunk Szlovákiában nincs velük probláma. Simán viszi az égetett játékokat, nincs velük probléma. Fiúk pénzt spórolok meg vele, és nem keveset. Ha eredetiben vettem volna meg a játékaimat, ami kb 40 darab, akkor néhány game-nál az ideg evett volna meg hogy milyen szart vásároltam.
Abból a megspórolt pénzbõl amit megspóroltam ezzel, karácsonyra vehettem egy samu full hd lcd LE-40A656 os csoda masinát.
Pont olyan élvezetes a játék, mintha eredeti volna,és megvan 300 Ft-ból. Ez a nem mindegy. Aki akar csak költse nyugodtan a pénzét.

Mondjuk az a 8-10e inkább 14-16e ha a megjelnést követöen akarsz vmit megvenni, de az is igaz, hogy használtan meg platinum kiadásokat már lényegesen olcsóbban is lehet kapni.

De az biztos, hogy a warez valahogy elveszi a játékok élvezetét is, mert egyrészt tömegével tölti az ember a játékokat, s sokkkal max foglakozik egy-két órát, aztán tér is át a másikra, amivel szintén alig folgalkozik, s néha néha ha teljesen kiátszik egy játékot, amiaztán el kerül a sülyesztöbe.

Ha meg nincs warez az ember 10x is megondolja hogy melyik játékot veszi meg, elötte elovas egy csomó kiritkát, böngészi forumokat, megnéz róla egy csomó gameplay videót, agyonra játsza a játék demóját stb.
S ha ezek után megveszi az biztos, hogy jópár napját-hetét csak az a játék fogja lekötni s még késöbb is szivesen fogja elövenni, hogy 10x is ujra végignyomja.
slimslim
360-at ha kiflasheled, 1 az 5-höz az esélye hogy cseszted a gépet.

PoisonChihuahua
Nem és ha isten is úgy akarja akkor nem is lesz.
Egyébként nem azért de sehogy sem fér a fejembe, ha lenne 80k-d PS3-ra, miért ne tellne eredeti játékokra (8-10k)?
Én is akarok majd valamikor jövõre PS3-at venni, de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy módosítsam. Gondolj csak a 360-ra: garivesztés, LIVE! ban, ventillátor gányolás, stb. Kösz de nekem ez nem kell, én nem teszek kockára egy 80k-s gépet...
Nem vagyok jártas benne, de a PS3-nál meglehet oldani hogy ne kelljen a játékot eredetiben megvenni ? chip, vagy flash ??

Üdv ! Pont úgy vagyok mint te. Amint kidobják a God of war 3-at, veszem a ps3-at, az xbox360 mellé. A sony azért tudja hogy mitõl döglik a légy 😊

várom😄
az 1-2 meg a chains of olympus is nagyon jó volt!
favorit<#nevetes1>
Keviny
megnéztem a trélert, állat!

a második részt nagyon szerettem, azon kevesek egyike vagyok aki jobban kultiválja mint az elsõt. a chains of olympos is faja volt... kíváncsi vagyok hogyan henteli le krétosz zeusz bácsit és díszes holdudvarát... mikor is jelenik meg?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Laky
"Õ, mármint a mitológiai személy, az "Erõ" megszemélyesítése. Testvére Bié, aki az erõszak megtestesítõje, és mindketten az alvilági Sztüx gyermekei."

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

mila69en
hja shadow off the colussus is borzatoan jol sikerûlt játék bár érthetõ az is sony computer gondozásában jött az is és hát sajátgépükre tudnak fejleszteni, (az ICO is mekkora gém volt)😄 kezdenek csordogálni a must have címek ps3-ra ahogy jön a finalF GOW heavy Rain veszek is egy ps3-at😄 addig elvagyok a boxal:/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Hát,ahogy elnézem a gameplayt,ez is odab*sz.😊

Egyik legkomolyabban megjelenített PS2-es game volt a gow2..az irányítása is jól el volt találva..végig is toltam...ami még fasza játék volt az a Shadow and Colossus

Mondtam,hogy nem biztos a neve. Asszem Hádész próbája volt a Titánon, csavargatni kellett a nyakán valamiket,elég nehéz fõellenség volt.

slimslim
Harry Potter: Bölcsek köve. Azzal is keverheti ott is van hatalmas cerberus<#alien>

Seth
Te nem kevered véletlen a Devil May Cry-jal??Abban volt hatalmas Cerberus. GOW-ban is volt,de egyeltalán nem hatalmas

PSN ID.: Beegabor

A PS2 is Sony termék,mégis imádom...

slimslim
Pedig ez a játék sok elvárásnak maximálisan teljesítet.Nem is tudom miért nem tetszett.
Lord Kratosznak meg ilyen a személyisége, így csinálták meg.Nekem kifejezetten teszik.

Prince of Máté
Sony termék, nem neked való.

Haveromtól kölcsönkértem,az elsõ részben a hatalmas-sokfejû kutyával(Cerberus? Elfelejtettem) harcoltam, a 2. részt meg totál elfelejtettem. Hetekig volt itt,mégsem volt erõm kijátszani...

Seth
Te. Ki. Sem. Próbáltad.

Egyszerûen pont a te korosztályodról nem tudom elképzelni, hogy ne tetszene neki

PSN ID.: Beegabor

gyuri, te mirölbeszélsz? 😄

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet, és az a szar, hogy meg is történik. :)