115
God of War 3
  • HTB
    nekem is gowozás közben szállt el a 40-esem fejem, és vitte a BR-t magával, jól felkúrt a dolog

..de mától nincs ilyen gondom, új gow új gép :D
  • csabush
    Na srácok, én is elkezdtem, első próbát unokaöcsémnél már hétvégén megejtettük, de persze mikor máskor dobná el az olvasófej magát ha nem most:D Mind1, itthon kicsit frissebb gép van, nem az első szériás 60as, szóval elkezdtem...
    Nem tudom szavakba önteni, a látvány, a hangulatot, megint nagyon eltalálták. Még eléggé az elején vagyok, nem írom, hogy hol, nincs kedvem spoiler dobozba rakni, de már most látom, hogy ez nálam az év játéka lesz. (ha kijön a GT5 még az idén, akkor ketten lesznek) Valami elképesztő.
  • Akey
    Anno volt olyan a Gran Turismo-ban meg a Shadow of the Colossusban is, hogy egy korábbi rész teljesítéséért kaptunk vmi jutalmat a folytatásban. A kérdésem az lenne, hogy a GoW Collection végigjátszásért kapunk-e vmi extrát (kosztűmöt akár) a GoW 3-ban?
  • roli33
    Jó lenne a God of War 3-ról is egy magyar szövegkönyv.
    Az 1,2-höz hasonlóan.
  • Kandurex
    50-60% körül
  • CroftManor
    értem, am én megvettem a dante's infernot, hát elég szar. Végigtoltam de tök monoton a hangulata, most megnéztem 3 gameplayt a gow 3ból és ezerszer jobb a dantétól. ha kijött volna boxra tuti a dante helyett azt veszem.
  • Prof William
    Most tartok ott hogy...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Átépítettem Herkules arcszerkezetét.

Hol tarthatok most? Mennyi játék van még hátra?
  • knightbali
    Nem toltak ki, mert soha fel sem merült, hogy a játék ki jönne boxra. Lévén Sony fejlesztésről van szó.
  • Paranoia
    én igazából csak ezért vettem PS3st tavaly :S
  • CroftManor
    akkor jól kitoltak az xboxosokkal, mert én is megvenném ha kijött volna rá.
  • Paranoia
    only PS
  • CroftManor
    ez a game csak ps3omra jött ki? :S Xboxra nem?
  • Paranoia
    "Mondhatnánk azt is, hogy úgy ba**a arcunkba a gyönyört, hogy attól rögtön padlót fogunk."
    hehe
    Mi is megkaptuk mentünk haza és sikítoztunk előtte mint a hülye gyerekek,pislogni nem mertem nehogy lemaradjak vmiről:D
  • storm181
    God of War 3 első benyomások
  • Prof William
    Kratos csak saját magával van...

A többiek...

Herkuls éa a többiek ellenségek szóval evidens hogy meg kell őket ölni. Gaia és a többiek meg ( mindt mondát) csak kihasználták Kratost az istenek ellen. Kratos az ilyet meg marhára nem tűri.
  • vili 27
    Pont tegnap néztem gameplay részletet. Nem volna rossz a játék, de az a hatalmas nagy kasza a kezében nekem nevetséges, és kiábrándító. Azért megpróbálom.
  • Paranoia
    dantes infernóó!!!!!!
  • vili 27
    Már alig várom hogy újra kézbe vegyem Kratos kardjait. Úgy volna igazi ha elkezdené az ember az első résztől, HD minőségben. De hát amikor kézben a harmadik rész....

Mikor lesz még egy ilyen game ?

Nekem a Shadow of the colossus jött be ennyire. Ott is várom a másodikat.
  • Paranoia
    Én csak azt nem értem(na jó vannak még apróságok)
    Kratos mért akarja ennyire magának ezt a harcot,h
    Megölöm Gahiáját meg a titánokat,Herculest a tesómat?!:S érdekes összefüggések vannak amiket nem értek...
  • Prof William
    Akkor jó mert mág csak 2 óra telt el. Most vagyok...

Az alvilágban. Valószínűleg ennek a végén majd hádészt fogom kirázni a bőréből.

A legeljén lévő bossharcra megy egyszerűen nem találok szavakat. Remélem majd a többi istennel( na és persze Zeusszal is) minimum ilyen szintű végső csata lesz.
  • kazuma89
    Értékelésileg ahogy nézem ign meg a gamespoton sem érte el az 1. meg a 2. pontszámát...
  • CalebJoe
    Külföldi oldalakon több mint 10órát írtak.
  • Prof William
    Mennyi a teljes játékidő?

Már az első egy óra olyan szinten epic hogy felülmúlja az első két részt. Vajon hova lehet ezt majd még később fokozni?
    Én is az államat keresgéltem az első bossharc után.
  • DoNorBi
    hmm hát te sem kapkodtad el...
    Én az első fél óra után abba is hagytam,olyan érzésem volt mint akit jól pofánbaztak egy ásóval.
    Utána meg az álamat keresgéltem egy 20 percig.
  • DoNorBi
    Ez a második játék(első Uncharted 2)ahol azt érzem egy 100centi fölötti kijelző kell neki,vhogy nem futja ki magát a látvány egy 82-es full hdtv-n,szinte elvesznek a részletek a kis képernyő méret miatt.
    Hihetetlen a részletesség amit produkál,erre bátran merem mondani h jelenleg a piacon ez az új referencia munka konzolon és pc-n együtt véve.

• DoNorBi
    állitsad feljebb a játékban a brightness-t.
  • Paranoia
    nekem sokszor nagyon sötétnek tűnik a játék:S nem látok semmit:S
  • aussieguy
    igen engem 11én reggel hívtak hogy megjött az előrendelés és mehetek érte, el is mentem és mostanra be is fejeztem a játékot hardban. Iszonyat nagy játék, az vége pedig egyszerűen mindent ver:) jöhet a legnehezebb fokozat meg a trophyk:D
  • Prof William
    Azért aki kitalálta hogy egy levakhatlan matrivát ragaszt a doboz közepére pont Kratos arcára azzal elbeszélgethetne a főhős és bemutathatná rajta látványos kivégzéseinek egyikét.
  • vili 27
    Mi van ? Ti már nyomjátok a GOW 3at ?

• Paranoia
    Hüüü de kibaszott dúúúrva lett ez a 3om!:D atyááám
    vennem kell egy 127 plazma tévét aszem:D
  • aussieguy
    nincs idő fórumozni mert leköt a játék:)
  • vili 27
    Emberek lassan eljön az idő. Semmi aktivitás a God of war 3 topikban.
    Ennél azért többet érdemel a játék.
    Hol vagytok GOD rajongók ???
  • Cyrus666
    Imádom ezeket a kivégzéseket! Nagyon állatok benne!!!
  • Tinman #41
    GoW 3 GAMEPLAY VIDEO
  • Tinman #40
    Ereksön-e?

GoW 3 ingame képek

AZ!

Kell venni PS3-at, mese nincs...
  • slimslim
    Muszáj lesz : D
  • Prince of Máté
    Na gyerekek, be kell szereznem egy PS3-at, ez a játék ismét isteni lesz :D God of Console
    Ha a Chains of Olympus miatt vettem PSP-t, akkor 3 miatt alap a PS3 vétel :)
  • vili 27
    Ja és még annyi hogy a PS3-at mindenképpen beszerzem, mert jó lesz blue-ray lejátszónak is egyben, és azt az 1-2 komoly game-et, mint god of war3, shadow of the colossus 2, egye fene megveszem eredetiben, de ahol tehetem nem költekezem feleslegesen. Van annak a pénznek jobb helye is. Persze nem volna semmi gond ha a fizetések a külföldihez volnának mérhetőek. De így meggondolandó.
  • vili 27
    Hát nem tudom nálatok Magyarországon hogy csináljak a flashelést, de nálunk Szlovákiában nincs velük probláma. Simán viszi az égetett játékokat, nincs velük probléma. Fiúk pénzt spórolok meg vele, és nem keveset. Ha eredetiben vettem volna meg a játékaimat, ami kb 40 darab, akkor néhány game-nál az ideg evett volna meg hogy milyen szart vásároltam.
    Abból a megspórolt pénzből amit megspóroltam ezzel, karácsonyra vehettem egy samu full hd lcd LE-40A656 os csoda masinát.
    Pont olyan élvezetes a játék, mintha eredeti volna,és megvan 300 Ft-ból. Ez a nem mindegy. Aki akar csak költse nyugodtan a pénzét.