God of War 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe
Mi is megkaptuk mentünk haza és sikítoztunk elõtte mint a hülye gyerekek,pislogni nem mertem nehogy lemaradjak vmirõl😄
A többiek...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Mikor lesz még egy ilyen game ?
Nekem a Shadow of the colossus jött be ennyire. Ott is várom a másodikat.
Kratos mért akarja ennyire magának ezt a harcot,h
A legeljén lévõ bossharcra megy egyszerûen nem találok szavakat. Remélem majd a többi istennel( na és persze Zeusszal is) minimum ilyen szintû végsõ csata lesz.
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Már az elsõ egy óra olyan szinten epic hogy felülmúlja az elsõ két részt. Vajon hova lehet ezt majd még késõbb fokozni?
Én is az államat keresgéltem az elsõ bossharc után.
Én az elsõ fél óra után abba is hagytam,olyan érzésem volt mint akit jól pofánbaztak egy ásóval.
Utána meg az álamat keresgéltem egy 20 percig.<#idiota>#idiota>
Haverok, Buli, Fight Club!
Hihetetlen a részletesség amit produkál,erre bátran merem mondani h jelenleg a piacon ez az új referencia munka konzolon és pc-n együtt véve.
Haverok, Buli, Fight Club!
vennem kell egy 127 plazma tévét aszem😄
Ennél azért többet érdemel a játék.
Hol vagytok GOD rajongók ???
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha a Chains of Olympus miatt vettem PSP-t, akkor 3 miatt alap a PS3 vétel 😊
Abból a megspórolt pénzbõl amit megspóroltam ezzel, karácsonyra vehettem egy samu full hd lcd LE-40A656 os csoda masinát.
Pont olyan élvezetes a játék, mintha eredeti volna,és megvan 300 Ft-ból. Ez a nem mindegy. Aki akar csak költse nyugodtan a pénzét.
De az biztos, hogy a warez valahogy elveszi a játékok élvezetét is, mert egyrészt tömegével tölti az ember a játékokat, s sokkkal max foglakozik egy-két órát, aztán tér is át a másikra, amivel szintén alig folgalkozik, s néha néha ha teljesen kiátszik egy játékot, amiaztán el kerül a sülyesztöbe.
Ha meg nincs warez az ember 10x is megondolja hogy melyik játékot veszi meg, elötte elovas egy csomó kiritkát, böngészi forumokat, megnéz róla egy csomó gameplay videót, agyonra játsza a játék demóját stb.
S ha ezek után megveszi az biztos, hogy jópár napját-hetét csak az a játék fogja lekötni s még késöbb is szivesen fogja elövenni, hogy 10x is ujra végignyomja.
Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.
Egyébként nem azért de sehogy sem fér a fejembe, ha lenne 80k-d PS3-ra, miért ne tellne eredeti játékokra (8-10k)?
Én is akarok majd valamikor jövõre PS3-at venni, de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy módosítsam. Gondolj csak a 360-ra: garivesztés, LIVE! ban, ventillátor gányolás, stb. Kösz de nekem ez nem kell, én nem teszek kockára egy 80k-s gépet...
az 1-2 meg a chains of olympus is nagyon jó volt!
favorit<#nevetes1>#nevetes1>
a második részt nagyon szerettem, azon kevesek egyike vagyok aki jobban kultiválja mint az elsõt. a chains of olympos is faja volt... kíváncsi vagyok hogyan henteli le krétosz zeusz bácsit és díszes holdudvarát... mikor is jelenik meg?
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
PSN ID.: Beegabor
Lord Kratosznak meg ilyen a személyisége, így csinálták meg.Nekem kifejezetten teszik.
Egyszerûen pont a te korosztályodról nem tudom elképzelni, hogy ne tetszene neki
PSN ID.: Beegabor
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet, és az a szar, hogy meg is történik. :)