115
God of War 3
  • Victor1103
    #115
    Emlékszem ott nálam is egyszer kifagyott a játék. Kivettem a lemezt, megtöröltem utána mikor elsötétedett a kép jött az átvezető videó
  • mikiking
    #114
    Sziasztok.amikor mennék le Hephaestoshoz,kifagy egyszeruen..néztem végig játszást,és egy lyukba kéne bemenni,de nekem elhomalyosodik a kép és meghalok ennyi. Valaki találkozott már vele ??
  • Akey
    #113
    A mai napon 7 papír a God of War: Ghost of Sparta a háromszámjegyű boltban, de legalábbis a webshopban.
  • Blackeagle13
    #112
    a kinect működik windowson, ráadsul legáliasan lehet programozni "open source"(nyílt forráskódú) hivatalosan a mirosoft is megerősítette, már sok játékkal lehet is használni pc-n. élél
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M-wLOfjVfVc
    egy élmény így játszani



    http://www.dirtywindows.ucoz.ru/news/szabad_ut_a_kinect_hackereknek/2010-11-20-563
  • Colcsi
    #111
    Rég kiplatináztam már mindhárom részt,
  • Colcsi
    #110
    Az Daedelus...egyébként meg nem olyan nehéz,csak taktikázni kell és minden ellenfél ellen a megfelelő fegyvert és kombot használni,
  • armino8
    #109
    Hát nem is az,h kurva nehéz....Mert vannak azért kiskapuk de ebben a módban már azért nem csak állnak az ellenfelek és néznek hanem kő keményen ütnek,pl az a rész amikor kijössz a labirintusból és középen van az a valaki láncokra felfüggesztve,na ott napokat szenvedtem.
    Igen,néztem youtube videókat de nem tudom lekövetni sajnos ez a rész ki.....tt nehéz....Ha valaki tud bármilyen formában segíteni kérem írjon!:)
  • zsolesz79
    #108
    Másnak is lefagy néha? A path of eos epizódnál többször is tudom reprodukálni.
  • 5c0rp330n
    #107
    hallottam mastol is, hogy titanban az mar elegge kurvanehez, de ennek ellenere tobbmindekirol hallottam akik chaos-on is vegigvittek. sztem egyszeruen sokszor kell probalkozni, uj taktikakat kitalalni, nezz youtube videokat ha nagyon nem megy, stb. en csak normalon vittem vegig, szoval sok okosat meg nem tudok mondani, tervezem h titanon is lenyomjam majd egyszer.
  • armino8
    #106
    Hello!
    Tudna nekem segíteni valaki abban,h titan mode-ban nyomom és a végén van az a 3 fejű kutya ugye amikor kijutunk a labirintusból és vissza hades-hoz!
    Na és ott elakadtam,addig megy amíg nincs a kutyafejű lándzsás gyerek de amikor 2en vannak halál!Segítsen valaki!:D

  • Seth
    #105
    LOL,ott a végtelenségig püfölhetnéd,kitöltheted a haragodat rajta XD
    Egyszerűen hagyd abba mikor már bepirosodott minden
    Mondjuk elvileg abbahagytad,hamár beírtálid :)
  • sacano1
    #104
    Nálam valami gáz van a játékkal vagy ilyen sokáig kell ütni a végén mikor tiszta vér lesz a képernyő? Csépeltem vagy 5 percig és semmi.
  • 5c0rp330n
    #103
    video az 1 rendezojevel: link
    olyan 10:30-tol erdemes nezni, elmondja hogy neki mi lett volna az elkepzelese a befejezesrol, a gow3 torteneterol, eleg erdekes. total mas otletei voltak: zeus meghalt volna a 3 legelejen, aztan megjelentek volna mindenfele istenek mindenfele mitologiabol, akiket Kratos egymas ellen uszitott volna, igy vegul mind meghaltak volna, Kratos felvagta volna az ereit (sixaxis-al iranyitva) hogy ujra a csaladjaval lehessen, es a vegen az epilogusban 3 bolcs vandorlasa lett volna a sivatagban es az uj vallasok megszuletese.
  • Seth
    #102
    Nincs még hivatalos bejelentés megjelenést illetően. Valószínüleg az idei Tokyo Game Shown lesz egy kisebb prezentáció és dátum.
  • vili 27
    #101
    na ettől még a hideg is kirázott.

    ez nagyon hasonlít az Ico hoz ami volt PS2 re.

    mikorra várható a megjelenés ? a sony gyárthatná vastag véggel ezeket a játékokat.
  • Seth
    #100
    "shadow of the colossus 2 piacra dobhatnák már"

    Nem fog megtörténni. Ez egy jól lezárt sztori,nincs értelme folytatni és nem is tervezik.

    Viszont a The Last Guardian hasonlóan fantasztikus játéknak ígérkezik.

  • vili 27
    #99
    köszönöm szépen. megtisztelsz hogy ezt kis regényt az én segítségemre pötyögtetted le.
    rendelem meg a gow 1,2 HD felbontásban, és újra kezdem a trilógiát, ha lesz időm persze.

    a shadow of the colossus 2 piacra dobhatnák már, a másik sony játék ami nagy hatással volt rám
  • 5c0rp330n
    #98
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a lenyeg kb annyi, hogy mivel mindenki aki segiteni latszott Kratos-t (eloszor az istenek, legutobb Gaia es a titanok) vegul kiderult hogy csak a sajat erdekeit nezi, es az elso adando alkalommal keresztbetesznek neki ha eppen ugy kivanjak, Kratos vegul leszamolt kb az egesz gorog mitologiaval ahogy ismerjuk, az osszes jelentos istennel es titannal, mindenkivel aki az utjaba kerult. az istenek kezeben volt a hatalom hogy iranyitsak a vilagot igy amikor meghaltak, az istenekhez tartozo dolgok kiestek az iranyitasbol egy idore (Poseidon halalakor ozonvizek, Hades -> elszabadulnak az alvilag lelkei, Helios -> nap, Hermes -> betegsegek, Zeus -> az egesz Olumposz). kozben ugyebar kiderult, hogy anno Pandora szelencejebe zartak mindenfele gonosz erot (Harag, Gyulolet, Kapzsisag, Felelem, stb), ill. Athena (mivel felt hogy egyszer ujra kinyitjak a ladat) oda zarta be anno a legnagyobb erot is mind kozul (Remeny). Athena azt feltetelezte, hogy Kratos a gonosz erokbol tapolodott fel istenne amikor az 1 vegen kinyitotta a ladat, ezert kellett a 3-ban a dobozt ismet megszerezni, hogy a Remeny-t megszerezve le tudja gyozni Zeus-t. aztan kiderult hogy a lada ures volt, vagyis Kratos abbol erosodott fel anno es mindvegig benne volt melyen, csak mar el is felejtette talan (a vegefele ujra "aktivalodott benne" a lelki setat kovetoen, ezzel tudta legyozni Zeus-t), mikozben a gonosz erok az isteneket fertoztek meg (Zeus-t a Felelem pl, felt hogy Kratos azza val aki Ares volt, felt hogy fenyegeti az uralmat, ezert arulta el a 2 elejen), akik ezert (is) viselkedtek ugy, ahogy, es ezert kellett mind meghalniuk. a legvegen amikor Kratos erre raeszmelt, tudta hogy benne van a Remeny, es ismerte mar annyira az isteneket hogy lassa hogy ennek az egesznek veget kell vetnie, ahelyett hogy visszaadna Athena-nak a Remeny-t (hogy azzal aztan ki tudja milyen megkerdojelezheto dolgokat csinaljon annak ellenere hogy azt mondja hogy tudja hogy epittse vele ujra a vilagot), inkabb atszurta sajat magat, hogy ezzel a Remeny-t is felszabaditsa, visszaadja a vilagnak, az embereknek, hogy azok azzal ujra tudjak epiteni a vilagot ugy hogy sajat maguk iranyitjak a sorsukat, nem pedig a leszerepelt istenek.
  • vili 27
    #97
    Én is a végére értem. Sajnos az angolt nem vágom csak nagyon gyengén, így nem is igazán értem hogy a végén mi miért volt. Maga a játék fantasztikus volt.

    Hiányozni fog. Csak ezért vettem meg a PS 3at.
    Remélem a Sony még gyártani fog hasonló misztikus történelmi játékokat.
    Ebben erősebb mint a microsoft.
  • #96
    Én is a végére értem, ez tényleg epikus!!!
  • Kongy
    #95
    Nem bírja a PS3-ad. :D
  • Colcsi
    #94
    Szevasz Norbi!
  • roli33
    #93
    Nekem néha belassul a játék pl. ha valamire automatikusan ráközelít a kamera aztán vissza Kratosra akkor sokszor kicsit szaggatva teszi.
    Miért lehet? Másnál is van ilyen lassulás? Vagy régi a PS3? 80GB-os.
  • 5c0rp330n
    #92
    rosszul tudod, a 2-ben volt igy, itt minden feljebbcsuszott 1-el (ahogy a 2-ben is az 1-hez kepest).
  • Victor1103
    #91
    Itt tudtommal van a mortal=easy a Spartan=normal és a God=hard (Titan csak később megnyitható)
    Gondoltam valami különbség csak van a szintek között nehézségben ezért is lenne számomra logikus hogy God módból nem Mortalba vált vissza hanem egy szinttel lejebb a Spartanba. De mindegy mert God modeban fogom legyőzni elvégre isteneket ölünk a játékban:D
  • 5c0rp330n
    #90
    god mode-bol nem tud normalra visszavaltani mert a ketto egy es ugyanaz itt :) ha felajanlotta hogy easy-re valt, te meg elfogadtad, akkor tenyleg easy-re valt, masra nem is tudna, mert csak az van a normal alatt.
    gyakorolj, annyira nem kene neheznek lennie, lesznek meg joval szopatosabb bossok. esetleg nezz meg rola youtube-on videot hogy mas hogy csinalja, ha nagyon nem megy..
  • Victor1103
    #89
    Hi!Na beszereztem a gammát és idáig jó féle fajta. Most járok ott hogy Hádész a boss és igencsak megszopat. Nem tudom hogy én csinálok-e valamit rosszul de god modban idáig minden simán ment. Utána miután kikaptam jópárszor felajánlotta az easy fokozatot a gép de még úgyis folyton legyőzött:S Most amúgy God módból normalra vált vissza vagy easy-be tényleg? mert én nem sok különbséget veszek észre a két nehézség között. Amúgymeg valamit lehet hogy rosszul csinálok azért győz le folyton?
  • 5c0rp330n
    #88
    az a 6-7 ora KURVANAGY baromsag. meg lehet csinalni annyi ido alatt, ennyi erovel szerintem 4-5 ora alatt is lehet daralni easy-n, vegigrohanva az egeszen. konkretan hosszabb, mint az 1, ami rendesen vegigjatszva normal fokozaton olyan 10 ora.
    ha pedig jatszottal az elozo reszekkel, nem is szabadna kerdesnek lennie hogy meger-e ennyi penzt.. ne vicceljunk mar.
  • Victor1103
    #87
    "hogy" = "ha" az utolsó mondatban
  • Victor1103
    #86
    Sziasztok! Én ugyan imádtam az előző két részt de nagyon gondolkozom rajta hogy megvegyem-e a hármat ugyanis idáig elég sok pozitívumot hallottam róla. Kérdem én hogy tényleg megér-e 12000 rubent? Itt szavatosságra és egyéb ilyenekre gondolok mert lehet olyan fasza hogy magam alá vizelek hogy össz-vissz 6-7 óra.
  • 5c0rp330n
    #85
    tegnap ertem a vegere, eszmeletlen volt.
    ennel egyszeruen nincs tovabb, es nem lesz soha. ezek utan tenyleg ugy erzem kicsit, hogy kar barmivel jatszani ezutan, mert csak csalodnek, innen mar csak lefele vezet ut :)

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valaki kivarta a credits veget? az elegge szep, kerek vege ellenere mintha megsem teljesen zartak volna le a tortenetet, bar az alapjan amit a fejlesztok mondtak, ezt csak azert csinalhattak hogy megse ugy legyen vege, ahogy. ha lesz is uj gow, az valszeg valami mellekszal/elozmeny lesz.
  • rusher
    #84
    Nem tudtok egy olyan oldalt ahol le van írva, vagy nem tudjátok mik a megszerezhető cuccok, illetve hogy hol vannak pontosan? Gondolok itt olyanra, mint Hermész gyűrűje, vagy Hádész sisakja. Csak mert kettő még mindig hiányzik, annak ellenére hogy már kétszer végigpörgettem a GOW3-at. Előre is kösz a segítséget.
  • DanielT
    #83
    Szép türelmesen nyomod! :)
  • professional
    #82
    Sziasztok.
    Elkészítettem a Final Boss Fightom videóját Chaos módban:
    Part1
    Part2
    Part3
    Bonus Video
    Üdv.
  • Kandurex
    #81
    nem igazán, sőt, szvsz a leggyengébb az egész játékba
  • storm181
    #80
    God of War 3 magyar videóteszt!
  • Prof William
    #79
    Ha hozza minimum 2 harcát akkor ok. :)

    Mellesleg azt hittem már nagyjából a vége felé járhatok így...



    Erre a trailerben láttam olyan ellent amivel még nem is találkoztam. Megnyugtató. :)
  • Paranoia
    #78
    háát...
    én jobbra számítottam :P
  • Prof William
    #77
    Remélem végső harc Zeusszal még az előző részénél is epikusabbra és nagyszabásúbbra sikeredett.

    Csak annyit írjatok meg hogy jól remélem? :)
  • csabush
    #76
    Nekem is 40es van, mondjuk elég kíméletesen használtam, ellenben unokaöcsém az övét. Remélem még van benne szufla:D