47495
German Truck Simulator
  • Pubes
    Köszönöm már javult a helyzet mert elöl, oldalt, pótkocsin is van márt rendes világítás, csak maga a kamion hátulján nincs.de most szedtem le vagy 8at kipróbálom mellé
  • karesz1000
    oké köszi. éppen ezért kértem elnézést hogy kérdezek. nagyon köszi.
  • gigamen
    A flarepack a megoldás igen! Több féle létezik, de valószínüleg a Samson féle megoldja a problémád.De ha olvasnál látnád h itt beszéljük.
  • karesz1000
    világít.pontosaban
  • karesz1000
    sziasztok elnézést kérek azért hogy kérdezek de nem tudnátok megmondani hogy miért van az hogyha berakok eggy pótot nem volágít rajta semmi?erre is a flarepack-a megoldás?köszi a segítséget
  • Pubes
    koszi keresgetek már
  • gigamen
    Töltsd le ezt és megjavul a lámpával kapcsolatos probléma.

Lámpa probléma
  • Pubes
    kerestem most flare packet vagy mit a lámpákhoz erre világít minden csak kockás a lámpa fehér kocka.
    "csak egyszerűen butaságokat beszél" ezt irod erre GIGAMEN

"Üdv
    Szereztem egy mercedes mp4 est és az a bajom vele hogy lazán megyek vele 194 el"
    (én írtam)
    Így kezdődött az egész...
    Ebben mi a butaság? az hogy akkora az arcod hogy a szemeiddel nem látod a szöveget?
  • TruckerDave
    A lámpára flarepack a megoldás. Nagyon sok helyen van, meg Googlel is találsz több félét. Próbálj meg pár flarepacket az javítani fogja.
  • Pubes
    a bajom ott kezdődött hogy nem világit a kamionon a lámpa és a másik hogy 194 megy amit át akarok írni vagyis lekorlátozni.

ez miért butaság beszélés??
  • karesz1000
    a fatelepen. kivettem útban frankfurt felé a 45-öst.
  • gigamen
    Az még egy korábbi verzió volt, egyik barátom csinálta meg nekem.
  • Sóschips
    Nekem úgy rémlett Te javítottál rajt,pl rendszámtábla,meg egy névtábla:D
  • gigamen
    Illetve javítanék, pár dologba belejavítottam mat-ok terén egyéb apróságok.
  • gigamen
    Ez alap gép tehát neki is meglehet, csak egyszerűen butaságokat beszél.Nem is próbálom ki mennyivel megy, mivel eleve le van blokkolva 90 km/h-ra az összes gépem, mivel ez valóban nem NFS.Ezért nem szóltam hozzá érdemben az általa említett dologhoz.
  • Krisztián1983
    Ezt nézd meg Máté: http://www.youtube.com/watch?v=3MzuptPZKwk
  • Máté97
    Nincs multiplayer opció a GTS-hez.
  • Sóschips
    De most az a bajod,hogy olyan gyorsan megy?vagy az,hogy neked még az is lassú?

Másrészt,szerintem amit Gigamen használ,az nem hiszem,hogy neked meglenne,mert tudomáson szerint magának javította?!..de javítson ki ha tévedek.

Szerk: Krisztián,nincs multi a játékhoz.
  • Krisztián1983
    Szevasztok! Próbálta már valaki a GTS-t Multiplayerba?
  • karesz1000
    szia én is benne vagyok abba a listába: a másik félti a kamionját mintha ő csinálta volna pedig nem, mert véletlen nekem is meglett-ben?
  • Pubes
    gondolom csak az utolsó írásomat olvastad, mivel ha lejjebb mentél volna 2-3 hozzászólással akkor láthatnád a problémát.problémámat
    amire azóta sincs válasz vagy megoldás mint ahogy a sofőrök számára sincsen,

nagyzolós hozzászólás pedig mostanában van dögivel (nem rád értem)
    a másik félti a kamionját mintha ő csinálta volna pedig nem, mert véletlen nekem is meglett:D csak más színbe, nem magyar oldalról ( tisztelet a kivételnek) egyedi darabot meg sosem kérnék
  • Tsaba01
    ez nem az NFS.
  • gigamen
    OKcsá
  • Pubes
    jah gigamen szerintem megvan a kamionod:D
    csak lassú max 120 de ott már szenved
  • Pubes
    lehet van olyan mod benne ami nem tetszik, kamion, térkép, cégnevek, stb

nem tettél bele valamilyen új dolgot? ha igen azt vedd ki és nézd meg újra kidob-e, ha nem, az volt a baj.

ha továbbra is csinálja szűz játékra akkor eredetivel kellene játszanod ha eredeti akkor írj a forgalmazónak (de ebbe már nem vagyok biztos)
  • peti0820
    hello!

SEGÍTSÉG!

Mit tegyek ha azt írja ki hogy a játék hibát észlelt ezért leáll ,??
    minfíg ezt csinálja amikor el akarom hagyni berlinzt!pls:'(
  • Pubes
    jah ez a verda csak oldalt kipufogó légkondi és fényszórók a tetőn:D
  • gigamen
  • Pubes
    Üdv
    Szereztem egy mercedes mp4 est és az a bajom vele hogy lazán megyek vele 194 el. motort persze a szervizbe felturboztam de ez akkor is sok :)ezt hol tudom állítani és a másik probléma hogy lámpa nem müködik (elöl hátul index)de fényt csinál, de ha viszont a refit bekapcsolom akkor ott a tetőn világít az összes lámpa (elég brutál)

ha valaki ezt megtudná nekem mondani vagy privátba esetleg ha elküldöm a járgányt és megcsinálja mert neki 5 perc akkor azt megköszönöm
  • sipi80
    45-ös pihenö indulás elött...
    [IMG][/IMG]
  • sipi80
    Sziasztok.Valaki segitsen már benne h irjam át a defijét ennek a potnak h mennyen
    trailer_vehicle_data: trailer.schwarz02
    {
    model: "/vehicle/trailer_eu/schwarzmuller/variant2/trailer.pmd"
    collision: "/vehicle/trailer_eu/schwarzmuller/variant2/trailer.pmc"
    rwheel_model: "/vehicle/wheel/schwarzmuller/benz.pmd"

mass: 650
    Elöre is köszi...
    Problémám vele h berakom a játékba és nem jelenik meg 1ik cégnél sem
  • kiskamionos17
    Románia

Olt völgye
  • Tsaba01
    ezt megkell vásárolni.
  • koppi2
    Mi kell cserébe ? :D
  • Atikah
    meg is veheted :)
    de ha sok a pénzed inkább ezt vedd meg :)
  • koppi2
    Csáo. Heló mindenki. Brekusz nekem kellene az a gép csoda GTS-be *-* gyönyörű.
  • Atikah
    leho 2006-ban regisztrált asszem, vagyis akkor kezdtem vele egy időben, a Haulinnal anno :)
  • ben2004
    Sziasztok! Valaki beválalná hogy amit feltöltök kamiont ahhoz tenne LED-et ami működne is?
  • Tsaba01
    ennek van saját topikja...
  • ben2004
    Sziasztok! Valaki beválalná hogy amit feltöltök kamiont ahhoz tenne LED-et ami működne is?