47495
German Truck Simulator
-
Pubes #43453 Köszönöm már javult a helyzet mert elöl, oldalt, pótkocsin is van márt rendes világítás, csak maga a kamion hátulján nincs.de most szedtem le vagy 8at kipróbálom mellé -
#43452 oké köszi. éppen ezért kértem elnézést hogy kérdezek. nagyon köszi. -
#43451 A flarepack a megoldás igen! Több féle létezik, de valószínüleg a Samson féle megoldja a problémád.De ha olvasnál látnád h itt beszéljük. -
#43450 világít.pontosaban -
#43449 sziasztok elnézést kérek azért hogy kérdezek de nem tudnátok megmondani hogy miért van az hogyha berakok eggy pótot nem volágít rajta semmi?erre is a flarepack-a megoldás?köszi a segítséget -
Pubes #43448 koszi keresgetek már -
#43447 Töltsd le ezt és megjavul a lámpával kapcsolatos probléma.
Lámpa probléma -
Pubes #43446 kerestem most flare packet vagy mit a lámpákhoz erre világít minden csak kockás a lámpa fehér kocka.
"csak egyszerűen butaságokat beszél" ezt irod erre GIGAMEN
"Üdv
Szereztem egy mercedes mp4 est és az a bajom vele hogy lazán megyek vele 194 el"
(én írtam)
Így kezdődött az egész...
Ebben mi a butaság? az hogy akkora az arcod hogy a szemeiddel nem látod a szöveget? -
#43445 A lámpára flarepack a megoldás. Nagyon sok helyen van, meg Googlel is találsz több félét. Próbálj meg pár flarepacket az javítani fogja. -
Pubes #43444 a bajom ott kezdődött hogy nem világit a kamionon a lámpa és a másik hogy 194 megy amit át akarok írni vagyis lekorlátozni.
ez miért butaság beszélés?? -
#43443 a fatelepen. kivettem útban frankfurt felé a 45-öst. -
#43442 Az még egy korábbi verzió volt, egyik barátom csinálta meg nekem. -
Sóschips #43441 Nekem úgy rémlett Te javítottál rajt,pl rendszámtábla,meg egy névtábla:D
-
#43440 Illetve javítanék, pár dologba belejavítottam mat-ok terén egyéb apróságok. -
#43439 Ez alap gép tehát neki is meglehet, csak egyszerűen butaságokat beszél.Nem is próbálom ki mennyivel megy, mivel eleve le van blokkolva 90 km/h-ra az összes gépem, mivel ez valóban nem NFS.Ezért nem szóltam hozzá érdemben az általa említett dologhoz. -
Krisztián1983 #43438 Ezt nézd meg Máté: http://www.youtube.com/watch?v=3MzuptPZKwk -
Máté97 #43437 Nincs multiplayer opció a GTS-hez. -
Sóschips #43436 De most az a bajod,hogy olyan gyorsan megy?vagy az,hogy neked még az is lassú?
Másrészt,szerintem amit Gigamen használ,az nem hiszem,hogy neked meglenne,mert tudomáson szerint magának javította?!..de javítson ki ha tévedek.
Szerk: Krisztián,nincs multi a játékhoz. -
Krisztián1983 #43435 Szevasztok! Próbálta már valaki a GTS-t Multiplayerba? -
#43434 szia én is benne vagyok abba a listába: a másik félti a kamionját mintha ő csinálta volna pedig nem, mert véletlen nekem is meglett-ben? -
Pubes #43433 gondolom csak az utolsó írásomat olvastad, mivel ha lejjebb mentél volna 2-3 hozzászólással akkor láthatnád a problémát.problémámat
amire azóta sincs válasz vagy megoldás mint ahogy a sofőrök számára sincsen,
nagyzolós hozzászólás pedig mostanában van dögivel (nem rád értem)
a másik félti a kamionját mintha ő csinálta volna pedig nem, mert véletlen nekem is meglett:D csak más színbe, nem magyar oldalról ( tisztelet a kivételnek) egyedi darabot meg sosem kérnék -
Tsaba01 #43432 ez nem az NFS. -
#43431 OKcsá -
Pubes #43430 jah gigamen szerintem megvan a kamionod:D
csak lassú max 120 de ott már szenved
-
Pubes #43429 lehet van olyan mod benne ami nem tetszik, kamion, térkép, cégnevek, stb
nem tettél bele valamilyen új dolgot? ha igen azt vedd ki és nézd meg újra kidob-e, ha nem, az volt a baj.
ha továbbra is csinálja szűz játékra akkor eredetivel kellene játszanod ha eredeti akkor írj a forgalmazónak (de ebbe már nem vagyok biztos) -
peti0820 #43428 hello!
SEGÍTSÉG!
Mit tegyek ha azt írja ki hogy a játék hibát észlelt ezért leáll ,??
minfíg ezt csinálja amikor el akarom hagyni berlinzt!pls:'( -
Pubes #43427 jah ez a verda csak oldalt kipufogó légkondi és fényszórók a tetőn:D -
#43426 -
Pubes #43425 Üdv
Szereztem egy mercedes mp4 est és az a bajom vele hogy lazán megyek vele 194 el. motort persze a szervizbe felturboztam de ez akkor is sok :)ezt hol tudom állítani és a másik probléma hogy lámpa nem müködik (elöl hátul index)de fényt csinál, de ha viszont a refit bekapcsolom akkor ott a tetőn világít az összes lámpa (elég brutál)
ha valaki ezt megtudná nekem mondani vagy privátba esetleg ha elküldöm a járgányt és megcsinálja mert neki 5 perc akkor azt megköszönöm -
sipi80 #43424 45-ös pihenö indulás elött...
[IMG][/IMG]
-
sipi80 #43423 Sziasztok.Valaki segitsen már benne h irjam át a defijét ennek a potnak h mennyen
trailer_vehicle_data: trailer.schwarz02
{
model: "/vehicle/trailer_eu/schwarzmuller/variant2/trailer.pmd"
collision: "/vehicle/trailer_eu/schwarzmuller/variant2/trailer.pmc"
rwheel_model: "/vehicle/wheel/schwarzmuller/benz.pmd"
mass: 650
Elöre is köszi...
Problémám vele h berakom a játékba és nem jelenik meg 1ik cégnél sem
-
kiskamionos17 #43422 Románia
Olt völgye
-
Tsaba01 #43421 ezt megkell vásárolni. -
koppi2 #43420 Mi kell cserébe ? :D
-
#43419 meg is veheted :)
de ha sok a pénzed inkább ezt vedd meg :)
-
koppi2 #43418 Csáo. Heló mindenki. Brekusz nekem kellene az a gép csoda GTS-be *-* gyönyörű. -
#43417 leho 2006-ban regisztrált asszem, vagyis akkor kezdtem vele egy időben, a Haulinnal anno :) -
ben2004 #43416 Sziasztok! Valaki beválalná hogy amit feltöltök kamiont ahhoz tenne LED-et ami működne is? -
Tsaba01 #43415 ennek van saját topikja... -
ben2004 #43414 Sziasztok! Valaki beválalná hogy amit feltöltök kamiont ahhoz tenne LED-et ami működne is?