German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

Hello,rég tettem képet.Most itt van egy.

Gigamen:Szép<#eljen><#eljen>
Henrik:Csak ugyan<#eljen><#eljen>

http://kismenyus.picturepush.com

KiruHoshino
Köszönöm Máté a válaszodat. Már el is kezdtem.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Új játékot kell kezdened.

nagyon szép volvo!

KiruHoshino
Egy aprócska kis kérdésem lenne. Elkezdtem játszani és már elég szép kis apró cégem lett. Tegnap feltettem az 1.32-es patchet amiben bekerült ausztria is a játékba. A régi mentésemmel tudok oda fuvarozni vagy új játékba kell kezdenem?

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

gigamen
köszi!😊
Egy képet csak úgy:
RS
szép <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

KiruHoshino
Sziasztok. Egy aprócska kis kérdésem lenne. Elkezdtem játszani és már elég szép kis apró cégem lett. Tegnap feltettem az 1.32-es patchet amiben bekerült ausztria is a játékba. A régi mentésemmel tudok oda fuvarozni vagy új játékba kell kezdenem? Kár lenne azért a kis cégért. 😊 Válaszokat elõre is köszönöm.

Helló mindenkinek!
szép gépek<#eljen>

valaki dobjon már müködö linket eu-s maprol.köszi
😄D😄, ja igen, akkro viszont valami kamion, vagy pót lesz a hibás, a germantrucks. log fileban ami a dokumentumokban van, tehát a germantrucks.log file leírja, hogy mi a baaj

ez nem jó

köszönöm

ami ebben a hónapban körül belül 20000 embernél itt a fórumon!
írd át a definition fájlt e kis okosság alapján

üdv! 1.4 pach van fent egy kamion és pár pótkocsi a módokba de kielnél kilép a játékból minden féle üzenet nélkül 😞 mi lehet a probléma? válaszokat elõre is köszönöm

gigamen
sziasztok ! azt szeretném kérdezni, hogy hányas szint a legnagyobb a german truck szimulátorban válaszotokat elõre is köszönöm .<#wave>

akos25
Szép estét mindenkinek!
Egy kis up:
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Új üzemanyag tank, matricák! <#vigyor>
Szép gépek/képek fiúk! <#eljen>

Hali!
Mai nap.
Úton:

Tankolás:

Mûszak zárás,holnap go tovább:

Bullseye:Szép szerelvény!

RS
szép <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

új nagy szállítmányt bíztak rám , vigyem már el a rendeltetési helyére .

Attól függ:
-ha már van a kamionba, akkor csak átkell szkinezned.
-ha nincs, akkor meg Zmodellerel kell csinálni.

CB: Kis Lámpás Jimy

kazai21
Szép gép.<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

abban még segítenétek hogy hogyan kell névtáblát csinálni? vagy szerkezteni? pl zmodeller2.2.2-vel. vagy mással .köszi<#taps><#taps><#taps><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
sziasztok. valaki tudja hogyan kell saját céget alapítani, ha már szabadúszóvá váltam? elõre is köszi!!!!!!!!!!<#eljen><#eljen><#wave><#wave>
szép😊

bullseye9
#42509, Csaba, köszönöm. <#worship>

Valahol orosz földön:

okcsõ

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Kistódi
Hát egyáltalán nem....

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

remekül szét offoljátok a topicot...<#eljen>
ugyan azt csináljátok amit õ..

Kistódi
Oké véres jelenet legyen vagy vágassam ki? 😄

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Majd egy kamerát szerelj fel, mert kíváncsi lennék rá, hogy gyömöszölöd be a koporsóba. 😄 Szeretem az ilyen akciófilmeket 😊))))))))

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Kistódi
Az Biztos 😄😄

ez aztán fenyegetõ üzenet.... 😄

CB: Kis Lámpás Jimy

Magyar helyesírás pontossága befigyel.

Kistódi
Jéé jött egy privát üzenetem😄

NiQ írta, 2011. 11. 19. 16:25
Most egy darabig kussoljál geci mert nem állok jót magamért
hát mia jó kurva anyádé szologatol be nekem.
már meg van a címed.

Gyere nyugodtam koporsóval várlak. 😄

Kistódi
Elég nagy gyökér vagy remélem kitiltanak innen a szarba... Am meg nem kötekedtem csak idegesítõ vagy...

gigamen
Fogd már vissza magad, légyszíves.
Olvassál már vissza, hogy a kötekedésen kívül mit tettél be
Mert én képet nem láttam.
Hali!
Mai nap.
Rakodás:

Úton:

Mûszak zárás:

...
Mióta itt vagy szar!!!
Ezt nem hiszem el! havonta egyszer hozzá szólok valamihez , vagy képet küldök,
Nem hiszem hogy sok h.sz.-t használok el
Kistódi
Nem telik be hanem ez nem Chet hanem fórum! Fogd vissza magad mrt normálsan mondtam<#levele><#ejnye1>... Istenem mi lett ezzel a topiccal is..<#zavart2>

Menyjél aludni kis gyerek
Zolikám! neked nem mindegy?Talán be telik az oldal?<#mf1><#mf1><#kocsog>
Kistódi
1 hsz-ben nem tudod leírni az egészet?<#szomoru2><#levele><#szomoru2>

Köszönet a készítõ:RS