German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Opel Movano 2.8DTi
az eredeti L alakra tettem a világító dds-t és az éjszakai fényes fába tettem a normál dds es L alakot, tehát ha felkapcsolom a világítást akkor eltakarja a világítót a normális😄
Opel Movano 2.8DTi
(Szín, matok, collison stb. még nem véglegesek!)
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Am köszi a segítséget Töklecsó.😄
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
MF Cargo.
Valaki meg tudná mondani, hogy itt miért ilyen?:/

SuSu:Szép,szép<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Bullseye:Nagyon szép így egybe<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://kismenyus.picturepush.com
CB: Kis Lámpás Jimy
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
#42592, Ati: köszi, tervben van egy komolyabb interior is, van is megfelelõm, csak bele kéne pakolni 😉
Kicsit sötétítettem a színen (közben rájöttem, hogy a póton is kellene kis színkorrekció):
#42597, Vajó: ötletes, jó képek.
lemaradt. 😄D
http://www1.picturepush.com/photo/a/7038374/800/GTS-HunMap%2BEU/thomasvajvoda-gts-00010-crop-005-201106-tshungary.jpg
Szerintem megtaláltam: Scania 143M
Nem találom ezt a scaniát sehol sem. Pedig gépem újratelepítése elõtt megvolt nekem.
#42589: Szép szerelvény! Névtábla elférne benne szvsz.😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
[/url][/img]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
a pótért köszönet Gigamennek