German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
The Truck Is My Life
MÁS!!!Nektek nem szokott olyat csinálni a game hogy mindenféle ok nélkül kifagy??Semmi mod nincs benne(így is megnéztem)és mikor leszállítok egy adott fuvart, az összesítõ hülyéskedés után hibaüzenettel kifagy, és még a log-ban sem ír semmi hibát(én legalább is úgy láttam)!!!!
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Eddig engem csak 1 dolog zavart a játékban az az alvás figyelmeztetés ami ha az elsõ fegyelmeztetés után nem pihensz akkor kb 20 mp -ként egy fekete képernyõt dob be rajta a ...döst... felírat ami 3-5 mp-ig jelenik meg. Ha megállok pihenni akkor viszont a csuszka megy a piros felé és levon a pénzbõl amit kaphatnék. Kérdés ki lehet ezt valahol kapcsolni, hogy ne legyen alvás figyelmeztetés?
Köszi
Asus P5Q PRO Turbo, Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12 MB,Noctua NH-D12, Kingston 4GB 1066MHz DDR2 HyperX 2x2 GB kit 2x,MSI Radeon HD 5670 Cyclone 1GB,
Most már viszont jó éjszakát.
Don\'t worry, be HOPI!
Most ilyenkor mi van?<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
és a 2. megprobáltam átteni a scaniamat de nem jött ösze mi a gond?
Kép+Leírás+Def szerintem nem kell több.
Don\'t worry, be HOPI!

Egyébként ezt a ZIL 131B-t még én konvertáltam PTTM-bõl ETS-be jó régen. 😄
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Legyen olyan kedves mondja meg valaki hogy kell kamiont szerkeszteni?Program neve?
Iszonyat végig próbáltam az összes kamiont messze a MAN a legjobb.159km/h max😊.De szeretném kicsit átalakítani hasonlóan ahogy ti is tettétek a képek alapján.
Én is várom a Magyar utakat.Biztos jobb "minõség" mint élõben!
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
The Truck Is My Life