German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Veszem fel az új fuvart még nem tudom hova.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Magyarítás lessz-e és mikor?
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Jó lenne ha vki összefoglalná a játék menetét!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Nem is próbálkozom tovább,de köszi rendes vagy ,hogy megpróbáltad.Maradok a gyáriaknál.😄
Don\'t worry, be HOPI!
A játék elsõre nagyon bejön, remélem a gazdasági része is jó lesz. Nem úgy, mint az ETS-ben. 😊
Don\'t worry, be HOPI!
Most is várható lesz ez?
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Don\'t worry, be HOPI!
Nekem volt olyan,hogy megérkeztem nem aludtam és felkaptam a másik fuvart egybõl.
De elkéstem 100km/h sebesség mellet is.Kiszámoltam ha még megállok közben aludni akkor 6-órát késnék.Tehát ez ilyen formában azért nem igaz,de lehet ilyen is.
Gondolom, ahova a megengedett sebességgel nem érnél oda 12 óra alatt, oda alvást is kalkulál. Nekem sem volt még gondom az idõvel.
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
Feltéve ha van a kapuba egy olyan nyíl mint az ETS-ben volt.
Akkor nem értem!? De a többi az jó lett?
Nekem általában 1 alvás mindig belefért. Egyszer sem késtem el sehonnan.
Þór vígi þessi rúnar
Don\'t worry, be HOPI!
Nem értek németül, ez lehet a gond? 😄
Ezt már én is tapasztaltam, azt történt, hogy az addat.hu valamiért törölte a profilomat. De mivel ftp-n még tudok hozzájuk csatlakozni, ezért most mentem ki a dolgokat, elvileg estére feltudom tenni máshova, ha megvan akkor írom az új linket.
On.
Don\'t worry, be HOPI!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Egyszer mûködik máskor meg nem?Most akkor megy vagy nem?<#circling>#circling><#confused>#confused>
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
Mi equipo favorito: Real Madrid
6.nál többe nem voltam.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
CB: Kis Lámpás Jimy
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
CB: Kis Lámpás Jimy
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!