German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

94mike
Textúrákat rontotadel sztem,ragdbe újra a játékba.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

krisztianp16
Hát én is igy vagyok vele😄

Idioták kiméljenek!!! :)

nico79
Csak úgy megyek a sötétben.😄

Veszem fel az új fuvart még nem tudom hova.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

kazai21
Van egy png dds vagy a dds neve kezdõdik nagy betûvel vagy takán szóköz van közötte,vagy ha nem a dds-el van a gond akkor matolás.

Mi equipo favorito: Real Madrid

nico79
Hát ezt így hosszú lenne elmondani.De majd csinálok egy leírást.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

hungary27
na megpróbálok ezzel a kamionos játékkal játszani😄 régen haulinoztam próbáltam ets t is de az szar talán ez jobb
norbee46
Sziasztok!

Magyarítás lessz-e és mikor?

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

mandm
Miképp?

Jó lenne ha vki összefoglalná a játék menetét!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

nico79
El lehet utasítani a fuvart persze.

bazsa06
Szerintem is a skint rontottad el..

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

luspaydavid
A Skint rontottad el (serintem)

The Truck Is My Life

Tomikahh
<#confused>tudom hogy elrontottam valamit de mit???

Subaru Impreza & Hummer

mandm
Mibõl gondolod, h ma megjelenik az angol verzió?

mandm
Hm... Nekem még ilyen nem volt. Ha így van, akkor ez egy bug. Vagy lehet, h valahol vissza lehet utasítani egy fuvart?

nico79
Kipróbáltam és ugyan az a hiba.Kidob.
Nem is próbálkozom tovább,de köszi rendes vagy ,hogy megpróbáltad.Maradok a gyáriaknál.😄

gigamen
Indulás Hamburgba.Mai nap termése eddig 1600 kilométer, és még nincs vége a napnak.
megas
GTS Open Career mod by luder
rarpass: iherzluder

ETS-es kamion GTS-be
rarpass: etstogts

Don\'t worry, be HOPI!

Remélem ma megjelenik az angol, mert a német tudásom gyakorlatilag nulla. 😊
A játék elsõre nagyon bejön, remélem a gazdasági része is jó lesz. Nem úgy, mint az ETS-ben. 😊

megas
Elvileg nem, de nem tudom pontosan, mert mint írtam, nem tudtam kipróbálni.

Don\'t worry, be HOPI!

kazai21
Te fûzéred van a TGX-be is😊 Amit tegnap adtam ki..

nico79
ok köszi,de nálam mikor betöltött a játék akkor kidobott.
Most is várható lesz ez?

bazsa06
Ha viszont beteszed az Open Carrier modot akkor is tudsz választani fuvart tehát tudsz rövidebbet esetleg nem is muszáj választanod!

RS
<#smile>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

megas
Link küldve.

Don\'t worry, be HOPI!

luspaydavid
Köszi 😄

The Truck Is My Life

megas
Megcsináltam a gépedet, a többi az jó volt. Viszont most a kis gépnél vagyok, s ezen nem fut a GTS, ezért kipróbálni most nem tudom csak holnap délelött, ezért nem garantálom hogy menni fog rendesen, de azért átküldöm. Ha mégse menne, akkor szólj minenképp, de holnap délelött kipróbálom.

Don\'t worry, be HOPI!

nico79
Ezt azért egy kicsit megcáfolnám.
Nekem volt olyan,hogy megérkeztem nem aludtam és felkaptam a másik fuvart egybõl.
De elkéstem 100km/h sebesség mellet is.Kiszámoltam ha még megállok közben aludni akkor 6-órát késnék.Tehát ez ilyen formában azért nem igaz,de lehet ilyen is.

mandm
Az én tapasztalatom: A távolabbi célokhoz mindig bekalkulálja az alvást.
Gondolom, ahova a megengedett sebességgel nem érnél oda 12 óra alatt, oda alvást is kalkulál. Nekem sem volt még gondom az idõvel.

Luna73
Köszi elõre is!<#worship>

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Ja értem. Akkor ideje lesz valamennyire pótolnom a hiányos német tudásomat... 😄
nico79
Nem muszáj egybõl vállalnod.Elmész aludni garázst venni meg ilyenek és vissza mész vagy egy másik céghez és annak az ajánlatát fogadod el.
Feltéve ha van a kapuba egy olyan nyíl mint az ETS-ben volt.

Akkor én nem értek valamit... :S
nico79
Pedig azokat is belemásoltam ahogy írtad.
Akkor nem értem!? De a többi az jó lett?

Carlos
Nem.
Nekem általában 1 alvás mindig belefért. Egyszer sem késtem el sehonnan.

Þór vígi þessi rúnar

megas
Megnéztem a gépedet, az a baja, hogy hiányoznak belõle a kerekek. Megcsinálom és utána átküldöm.

Don\'t worry, be HOPI!

Na belekezdtem a karrier módba. Viszont ha szépen megkérek valakit akkor eltudná magyarázni azt hogy alkalmazott módban, miért van az hogy egyik fuvar után jön a másik, pihenni nem lehet, mert kapásból elkések a fuvarral.
Nem értek németül, ez lehet a gond? 😄
megas
Off.
Ezt már én is tapasztaltam, azt történt, hogy az addat.hu valamiért törölte a profilomat. De mivel ftp-n még tudok hozzájuk csatlakozni, ezért most mentem ki a dolgokat, elvileg estére feltudom tenni máshova, ha megvan akkor írom az új linket.
On.

Don\'t worry, be HOPI!

Szép!<#eljen>

nico79
Nálam jó a link.Csak a leírás nem jó ami benne van.<#vigyor><#nyes>

Falkon
A link nem jó.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

nico79
Ez,hogy lehet?
Egyszer mûködik máskor meg nem?Most akkor megy vagy nem?<#circling><#confused>

Luna73
Sajna már nem müxik!<#zavart2>

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

kazai21
15 lehet a kamionon póton meg 1,de ha van meg bugozott pmd-d akár 200 metarialt is tudsz rárakni😊

Falkon
Én Nürnbergben kezdtem és persze hogy Kielbe kellett vinni.
6.nál többe nem voltam.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Most végeztem egy Nürnberg - Kiel kanyarral 😊 Kapott is egy moci tuningot a DAF <#nyes>

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

hát én is, mert ha annyi mint PTTM be akkor annak örülni fogok😄

CB: Kis Lámpás Jimy

Ez jó, én is szeretném tudni 😊

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

1 kérdés, itt mennyi material lehet 1 gépen illetve póton?

CB: Kis Lámpás Jimy

bazsa06
😊 gondoltam átrakom ezt a gépet mert egész szépnek láttam és az is..

kazai21
De jó látni a régi zmodos munkám😊