German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Végre sikerült egy mûködõ verziót letöltenem. Kipróbáltam és elnyerte a tetszésem, tényleg igényesen összedobták, legalábbis az ETS-tõl midnenképp igényesebb.Íme pár kép a próbaútról.<#gonosz1>#gonosz1>
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Hát én eddig 26 kamionnál és 12 platónál járok <#hehe>#hehe>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
valaki megdobna egy olyan mentéssel?:$ megszeretném nézni a mods mapába lévö kamionokat...
köszönöm
Kipihenve így indultam tovább:

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Tiszta Tokyo drift.
Ez így bug!
undorító egy játék, de azért szeretek játszani vele!
A Sárga angyal 1500 Euróért helyrerak, majd azután kikerülök a benzinkút elé. Újra beállnék a pihenõre és megint. Durrr!
Ehhez mit szóltok?

к.ιηтнуα.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
De ez nagyon kéne igaz hogy B-kategóriás de nagyon nem jön össze ez a berakás.A leírtak alapján.
Nekem amikor hasonló volt, akkor a videókártya driverét kellett frissíteni. Azóta tökéletes!
üdv.
Péter
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/
Ezt valaki betudná nekem rakni,mert hiába csinálom a leírtak alapján mindig kidob a játékból.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Tompított
Refi:
+még a belsõ teret alakítottam és egy füzért raktam bele😊
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Am mit csinál az open career mod?
Megvan a játék, csak van egy kis gondom vele. Felraktam, elindítottam, de nagyon akadt. Kiléptem, kicsit levettem a grafikából, visszaléptem, de most meg minden fekete. Mi a gond?
Köszi!
i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/
GTS térkép
LTomi! Ezeket is szerintem ki lehetne rakni a bannerba, sokan rákérdeznek, és a térképen a bányák is rajta vannak.