German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Lenne egy kérdésem lenne, hogy lehet e adni a soförnek munkát akit felveszel vagy nem?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
de a szemeddel gyorsan végigfutod és ha találsz vmi hasonlót akkor azt lecseréled FF FF FF...-ra
talán még mûködni is fog xDDD 😄
www.szobi.picturepush.com
Amikor kamiont szeretnék venni a kamion kereskedõnél akkor azt irja hogy épp cégnél vagyok de azt hogy lehet elérni hogy maszekoljak hány fuvar után?Elõre is köszönöm annak aki tud segíteni!
Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!
megoldás:
mert elõször csak bizonyos cégekkel van szerzõdésed és amint látod a tradeaux-al még nincsen...próbálkozz más cégeknél is(e-mailek közt ottvannak azok a cégek amelyekkel már van szerzõdésed mindíg a feladó nevénél látod h pl: transinet vagy akármi)
к.ιηтнуα.
Daf XF 105 CB:Bufee
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
tán asszem de nem biztos h ezeket ott ugyanúgy lehet mint ETS-ben lehetett...
a többi városban alapból nincsen feltüntetve, neked kell megtalálnod miután megtaláltad fel fogja tüntetni a térképen is
úgy ismered meg a kereskedést h ott van elõtte pár zászló és rajta van h swift, valiant, DAV, MAN, stb...és egyy kereskedõnél 2 féle kamiont lehet kapni!
de ha pár oldalt viszaolvasol akkor valaki leírta h mien kamiont hol lehet kapni!
Hol lehet mi jelöli a városban a kereskedést?
help plz
mondanám h megnézem hátha nekem sikerül de mivel privát így nem tudom...:S
de egyébként az összeset felülírta??
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
A játékkal kapcsolatban olyan problémám van , hogy sehogy nem nyitja ki a garázst nekem semelyik városban sem! Már 1 csillagos vagyok és elvileg innentõl már csak saját céggel lehetne fejlõdni, de ugye ahhoz kellene a garázs! Mindig Sie müssen selbständig sein szöveget dob ki! Próbáltam már rakománnyal, rakomány nélkül C kategóriás és A kategóriás kamionnal is vettem már kamion is, de semmi mindig ugyan az a szöveget dobja be és már nagyon felhúzott így nem tudok tovább haladni!
Ha tudna segíteni valaki és értelmesen elmagyarázni hogy most miképp van ez, azt nagyon megköszönném!<#help>#help>
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.
Jó kis fasza kis program ez a Game Booster!
Üdv
itt van egy kép a hibaüzenetrõl
valaki tud segíteni?<#confused>#confused>
к.ιηтнуα.
#3528:mert elõször csak bizonyos cégekkel van szerzõdésed és amint látod a tradeaux-al még nincsen...próbálkozz más cégeknél is(e-mailek közt ottvannak azok a cégek amelyekkel már van szerzõdésed mindíg a feladó nevénél látod h pl: transinet vagy akármi)

Daf XF 105 CB:Bufee
к.ιηтнуα.
uset g_console "0" -ról "1"-re
uset g_developer "0" -ról "1"-re
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Nekem annyi bajom lenne hogy megpróbáltam átrakni egy gépet,de mikor elkezd betölteni akkor megvagy és nem tölt tovább:Smeg annyit még hogy az ö betûs nézetet,meg a 0ás gombot hol tudom beállítani?
к.ιηтнуα.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Elõre is köszönöm a segítséget!
szeretnék már skinezni:d

Végre átkerült az én masinám is.
(A segítségért köszönet "Félembernek"! Köszi Peti!)
DAF XF 1O5.41O Sc<#gonosz1>#gonosz1>
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Addig csinálod amíg nem kapsz e-maileket hogy kb. 10000 -ért vehetsz kamionokat (persze C lass , és használt is 50000 km-el )
Na itt veszel kamiont és innentöl kezdve mint az euro trusck-ba, tehát vállalsz fuvart egy cégnél és viszed.Na ezt is addíg amíg nem lesz 25000-ed avgy még tovább.25000 ért már lehet venni egy garázst.
amúgy még biciklivel vagyok, munkát keresek 😄
szóval segítséég???
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide