German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attila49
Mire való ez a fórum??Nem azért hogy segítsünk egymásnak??NEM FOGOK TÖBBET KÉRNI SEMMIT NEM IGAZ HOGY NEM LEHET SEGÍTENI!!!1 KÉRÉSEM VOLT HOGY SEGÍTSETEK HOGY KELL SAJÁT FUVART VINNI MEGVAN A KAMIONOM MEG A GARÁZS IS DE ÉN NEMBIROK VINNI FUVART NEM KELL TÖBBÉ A SEGÍTSÉGETEK!!!Gondolkozzatok el itt van egy nap több mint 50 Hsz(kb)És vannak rajtam kívül akiknek kivan a tökük az egésszel hogy nem segít senki ennyi!!!<#levele>

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

mandm
Én sem értem minek a csalás?
Gondolom mind azért játszunk vele, mert alapból élvezzük, hogy egy (viszonylag) jó szimulátorral van dolgunk.
Hogy ne váljon unalmassá és céltalanná a vezetés, az emiatt beépített feladatok, akadályok leküzdése nem állít olyan lehetetlen kihívást a játékos elé, amelyek játszhatatlanná tennék az egészet.

Egy szóval a játék lényegét veszitek el a csalással.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

abacss
kamion van bent a mod ban akkor vedd ki!!!

abacss
Ja birnia kellene!!Én is win 7 játszok nekem néha akad!!!!

Ha mod hibája van nem tudjátok melyiktöl lehet???
abacss
Mi értelme van a játéknak pénz kódal!!Ne csalj!!!<#ejnye1>

Hy Carlos!!Igen raktam fel modokat!!
Hy Abaccs!!A te kérdésedre a válasz :Win7-en játszok,a procim pedig Intel Core 2Duo E8400 3.00GHZ!!Szerintem birnia kell neki!!A videokarim pedig Ati radeon HD3870 512mb!
Jó tanulság ne csalj😄
Tomikahh
<#eljen>

Subaru Impreza & Hummer

Keeway
Császtok az miért van hogy ha beirom a pénz kódot akkor nem tudok venni garázst? De eddig már kerestem 40ezer pénzt és még ha beirok 35ezer pénzt akkor nem veszi meg az miért van?? elõre is kössz

abacss
win 7 játszod?Milyen a procid?

Carlos
raktál fel modokat?
Ha nem, akkor nem lehetséges, ha igen, akkor lehet!

Þór vígi þessi rúnar

abacss
Valaki megoldást!!Nem megy át alatta!!De ha leakasztom átmegy!!!Alacsonyan van a tábla .valaki találkozott már ezzel?

A gépemmel semmi baj!Minden játék megy rajta tökéletesen még a legujjabak is!!!Én arra gondolta mhogy valami kiegészitö nem tetszik neki!!Lehetséges??
Carlos
Berlin

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok nem tudná valaki megmondani meik városba tudok venni MAN TGX-et??
Carlos
Amit én linkeltem azon az volt. Mármint az én vasamban volt az.
Diesel adta az interior-t. 😄

Þór vígi þessi rúnar

gigamen
Köszönöm szépen.Tudom,hogy rádió bár azért csináltam a helyére GPS-t mert mintha láttam volna interneten egy olyan képet amin az volt.
kazai21
Jó képek,amúgy amit te GPS-nek néztél vagy ilyen térképnek az nem az ha nem Rádió😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Köszi! <#mf1>

Carlos
akkor tölti be a várost. Van elég vasad a játékhoz?

Þór vígi þessi rúnar

Üdv mindenkinek!!Ujonc vagyok mármint az oldalon!!Én is nagyon oda vagyok a kamionokért!!Már lekeztem játszani!!Nekem is vannak ilyen gondjaim hogy aváros elött pl."Dortmund"kifagy a játék!!!Kicsit idegesitö hogy a cél elött kilép!!
köszike. aranyos vagy
neo81
Innen!<#mf1>

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

Honnan tudod, hogy 4e lesz?

Üdv! Segítséget kérek. Nürnbergben vettem garázst. Vettem bele két manust, és most két kamiont is. hogyan tudom melóra kényszeríteni õket.?

Köszönettel saloka
vadkamionos
Nagyon király😉

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

Jól néz ki!<#eljen>

Dizson
Az miért van hogy Nünberbe megyek be és kifagy a játék? :S

Sziasztok.Tud valaki segíteni abban,hogy a második alkalmazottamat hogyan bírhatom munkára.Vettem neki egy kamiont de nem dolgozik és nem tudom mit csináljak vele.A gép elvileg a garázsban van.Elõre is köszi.
Így néz ki az Axor most, 3DS Max render képen:

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

ajron
Az egyik haveromnál fel van rakva a játék , de amikor futattja , a kamion abalakában megjelenik agy nagy zöld kocka . Ez miért van ?,( és biztos nem pixel hiba mert hd 4650-es videókártyája van) A Választ elõre is köszönöm

\"True warriors are humble men.\"

SitatiS

Let the good times roll.

neo81
4.000 HUF nem fog a földhöz vágni <#banplz>

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

Carlos
Helyes!

Þór vígi þessi rúnar

Nem fogok másképp dönteni egy ilyen hozzászólás miatt.. Meg fogom venni a játékot ha végre kijön majd!

Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com

Carlos
Ne légy pöcs! Én adnék ezért a mondatért egy ban-t az hétszentség!

Þór vígi þessi rúnar

Nehogy megvedd! Tötsed le torrentoldalakról!Ugyan olyan jó!

csöcs Sztem is jo de alig várom hogy kész legyen😄
de rohadt jo lesz tehát legyen kész ja és majd szolj ha kész lesz na csöcs
Sziasztok srácok! Lehet hogy már volt ez a kérdés de nem kísérem figyelemmel mindig a topikot! Mikor fog megjelenni hivatalosan Magyaroszágon a játék? Köszönöm a választ!

Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com

nico79
Van egy kis köd.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

Dizson
Vannak a pályán ilyen bányák, azok mire jók?

nico79
Ok csináltam normális képeket.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

SitatiS

Let the good times roll.

daf xf
Srácok ha szeresztem a kamiont a matokban mit kell átírni hogy jó legyen ?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Letöltöttem egy skin packot.Na most az lenne a kérdésem hogy mit csináljak velük hogy müködjenek mert .DDS fájlokban vannak 10 db de nincs a readme-ben semmi leirás.Mert elvileg a skineket is scs fájlban kénne lennie de nem tom biztosan.plz help

Ifa lol ez komoly<#hehe><#hehe><#buck>

Okés megvan köszönöm szépen!
Melyik az mert német?😄
gigamen
Mai utolsó fuvar:

On-board:

Érkezés:

Pihenõ: