German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
No, akkor a jelenlegi vas amivel húzom a cuccot.
(model by baly94, átkonvertálásban (B-rõl A-ra) segített Diesel Dog):

Þór vígi þessi rúnar

Penge88
Hali. olvastam olyasmi, hogy a csávó, akit felvett valaki, minuszos fuvarokat csinált. Na én is hasonlóképpen jártam... Felvettem 2 fuvart, vettem neki 2 használt C-s verdát, az egyik jól csinálta, a másik minuszolt... Kirúgtam a minuszosat, erre a másik is minuszos fuvarokat csinál... Hát lol. Én is még a C-s géppel nyomom (már vagy 14e-t belepakoltam) és még a piros idõlimites fuvart is megcsinálom, pedig nem bírja tartani a 90-et... Milyet kell neki venni? C-s de új? Vagy B-s? Netalán A-s? Köszi a helpet.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Ezt elkurtam egy kicsit!!Tanulnom kell még!Szerkezteni nem lehet???
Gondoltam én is rakok fel pár képet!!
HAli!Erre van már valakinek valami megoldása??#2296
Ha igen segitsetek!Köszönöm
luspaydavid
Ja tényleg <#szomoru1> Akkor nem szóltam.

The Truck Is My Life

MANos Viktor
De ebbe már nincs megadva hogy mit vigyen:S

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Szabcsa
új gép😄

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

luspaydavid
Lehet hát Varsányinak a kombájnos pótja Sóderes helyén volt a Defibe a fuvarokat kell piszkálni szerintem.

The Truck Is My Life

luspaydavid
Mára végeztem is. <#vigyor5>

The Truck Is My Life

MANos Viktor
Nem tudja valaki hogy lehet-e olyat csinálni hogy a billencs pótot átteszem a hûtõs helyére? Ha igen legyenszíves megmondani valaki hogy hogyan.<#szomoru1><#nemtudom>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Atikah
de undorító ez a ps geci rajta

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

luspaydavid
<#idiota>

The Truck Is My Life

abacss
Én pont elõtte mentetem el szerencsére de majd elmegyek másik úton!

xD<#idiota>

Sorry...hirtelen azt hittem hogy ez ETS topik...lol i'm fail... <#idiota>

Most tûnik fel hogy ez GTS topik... hát nem tudom hogy ma mivan velem...
Bocs mindenkitõl...elnéztem de nagyon... :S
luspaydavid
A GTS magyar neked?

The Truck Is My Life

Hogy hogy magyar nyelvü

Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania

TopGun
Par kep a szerelvenyemrol, sikerult beraknom potokat ETS-bol vegre, csak a kamionok nem akarnak mukodni, mindig kifagy amikor belepnek autoszalonba. Pedig ugy is csinaltam ahogy megas leirta, meg ugy is ahogy ifadriver mutatja a kepen.😞

Egyebkent kiprobaltam sevenm demojat, full angol, egy magyar szo nincs benne, szoval aki azt varja, annak februar vegeig varnia kell es nekem kiakadt win7 alatt mikor inditanam a jatekot!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nekem eredeti Magyar nyelvû... -.-
Még mindig nem indul el pedig újra raktam akkor mit csináljak?Jah és ti honnan szereztétek meg a játékot?
Hali!
Megtudná valaki mondani, hogyan tudom az ETS-bõl származó Schmitz S.KI póthoz a homok szállítást hozzá adni?

Elõreis köszi.
hungaro
Ha már annyira bele lendültetek a Waberer's-be akkor rakok Én is egy képet egy volvo-ról amit nemrég fejeztem be😊
kép: [/img]

Hivatás az Életért!

szép kis Axor, tetszik!<#vigyor><#eljen>

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Én is találkoztam ezzel a problémaval. Pont azt szállitottam amit te, de én se fértem at rajta. Probáltam át irni az árut a mentésembe de nem sikerült megoldanom, kifagyot a játék amikor töltöttem be. De ez van, rosszul van megcsinalva, remelem h ha majd adnak ki patcht-t abban megoldják ezt a problémát. Szerencsére én lementettem azelöt 2 fuvarral a játékot s onnan folytattam...

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Ok.Kössz.Megvárom.
Carlos
megy magától. nem kell csinálni semmit.

Þór vígi þessi rúnar

Ha bemegyek a menübe ott mutatja,hogy van egy kamion és egy ember is.Azt ennyi.
Ricsi234
Hello!
Luspy!
Nekem ebbõl!

A kérdés?Az,hogy nem megy dolgozni!Az elsõ embert mikor felvettem az mindjárt útnak indult.
<#nemtudom>

Carlos
Mi a kérdés?

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok.Nekem is segíthetne valaki.Én a második alkalmazottamat szeretném munkába állítani.Kamionja már van és külön garázst is kapott.

köszi újra rakom és meglátjuk hogy mi lesz ha megint kiír vmit akkor megint írok majd!
péistike
grat szép parabola nem teccõs

GTS

...sokféle hibaüzenet van ami írja h küldés vagy mégsem,te se írtad h mit ír ki.....de elõször rakd fel újra a gépre a gamet sztem,aztán hátha...

LÉgyszi valaki segitsen
Bejött egy hibaüzenet és folyton azt írja ki hibajelentés küldése vagy mégse mind a 2re rámentem mindig kifagy!Ilyenkior mi a teendõ hogy tudjak játszani????,

LÉGYSZI HELP
Tomikahh

Subaru Impreza & Hummer

Tomikahh
<#idiota>

Subaru Impreza & Hummer

köszi szépen! <#vigyor>

Jaj...na... értsed félre na... <#idiota>
Tudol? 😄DD

Értem én...<#hehe>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Akkor szerzõdnöd kell egy céggel. Elvileg miután szabadúszó lettél utána kellet kapnod e-maileket cégektõl akik szerzõdést ajánlanak.
Valaki nagy skinszakértõ vagy aki csak úgy ismeri a cégeket! Tudna mondani olyan céget,aminek van FM-es Volvoja?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

attila49
Megvan a kamionom!!!!
#4312 ???

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

neo81
<#wave> ciao!

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

Saját fuvart akkor tudol vinni miután vásároltál egy saját kamiont...