German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Garázsba szeretnék kamionokat vásárolni. Ezt csak úgy tehetem, ha e-mailba jön ajánlat? Mert 4 Kamiont már így vettem, de többet nem enged, hiába van már jó pár garázsom, és szabad emberem is van a garázsba.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Valaki tud adni egy videót hogy ETS-bõl GTS-be átrakni kamiont illetve pótót mert ami a banner alatt van kép úgy nem értem?! xD
Elõre is köszi szépen!
wiper_model: "/vehicle/truck/scania_rcab/wipers.pmd"
Ezt a két sort kikell törölnöd a definitionból!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
к.ιηтнуα.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Az tényleg jó lenne ha valaki csinálna egy eredeti cégek skinpackot a trailer-hez. Már azóta várom mióta kiadták a pack-ot
к.ιηтнуα.
Valakinek nem lenne kedve egy skin pack-ot csinálni a GTS eredeti cégek modjához?<#finom>#finom>
ez meg az én képem<#idiota>#idiota><#wow3>#wow3>grat<#taps>#taps>
к.ιηтнуα.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Hard Truck - 18 Wheels Of Steel - Pedal To The Metal vagy a
18 Wheels Across Amerika?
Bocs az off-ért.De fontos lenne.
Köszönöm.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Kifelé menet.
Majdnem meghúztam a bmw oldalát:-)
zmodban megvolt, elmentettem.Lory videója alapján megcsináltam, le hexeltem, be raktam a derinitiont, és a DDS-eket.Az lehet baj hogy lod nincs a mappában?Azt ugyanis nem használtam fel.Az is lehet, hogy az a baj, hogy a TGX packot használtam fel.Teszek még 1. próbát.Talán az a baj hogy a DDS-eket átraktam PNG-vé(mert volt PNG-s cucc).
PLS segítsetek:S
I met God. She's black

1 és fél óra volt.Remélem jó lesz😄
I met God. She's black
Köszönjétek Mandm-nek.
CB: Kis Lámpás Jimy
Itt már leírtam sokadszorra!!!!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
De nem sokára koptatom megint a gumikat! <#vigyor3>#vigyor3>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...