German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
Sakkoo.......Baszkiiii
elég régen voltam a forumokon mert gépem sem volt meg sok idöm sem..." megvan ez a GTS " nekem is,és 1 kérdésem van,,kötelezö a játék elején azokat a fuvarokat vinni amiket ö ad? se garázst se kamoiont nem tudok venni.már az 5.ik fuvart csinálom..
köszönöm. további jó gurulást
Sakkoo.......Baszkiiii

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ez olyan mint a való világ. Van akinek minden egybõl kell, az fizet mindenért a legtöbbet. Van aki meg türelmes és megvárja a remek ajánlatokat...
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Amúgy: Itt már írtam errõl
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Köszi 😊
És Scania ezt el tudnád küldeni azt a kamiont? Nekem nagyon tetszenek az ilyen régi egyszerû kamionok 😊
Köszönöm!
Egy kérdés : van garázsom , vettem autót , van soförõm és mégsem mutat a garázsba a soförnél csak nullákat az euronál . Hogy tudok munkát vállalni vagy azt automatán csinálja ? Köszi . Olvasgatom a fórumot de sok ilyen kérdésben sok segítséget nem adnak a "profik" remélem én kapok . Kösz <#rinya>#rinya>
Man TGX XLX
a xenon fényt hová kell bemásolni, hogy mûködjön?
#5720: Köszi<#puszis>#puszis><#vigyor3>#vigyor3>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
к.ιηтнуα.
Vagy valahogy lehet külön is venni kamiont úgy hogy a saját kamionom ne tûnjön el?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Indulás a kollégával a 3.kolléga elõrement õ azért nincs rajta
A kúttól már flottában
A harmadik kolléga máshova ment de õ is ebbe a városba jött
Holnap mindenki külön megy
GTS
elírtam
The Truck Is My Life
Látom te is tolod az ipart!
Jó munkát , de azért 1 dologról ne feledkezzünk el 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
A skinen még dolgoznom kell és még hozzá a pótkocsit csinálja szintén adiking (konvertálja) amire megint csak kell még skin-t rakni de az már nem könnyû. Akit érdekli esetleg a kamesz az letöltheti innen.
mert én akárhol is próbáltam kiírt valamit németül a bal alsó sarokba és nem tudok venni peid van már 725000 euróm
help pls
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
75 rongy a garázs azt megveszed , után egy olcsó alkalmazott , egy Ifa azt már tolja is az ipart.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Ami 500.000euroba kerül ez egy kicsit sok
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)