German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez melyik részen van? Nagyon állat 😊)
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Földes útak...
Elõzöm a kollégát!
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
De minek kell ezt mindenkinek beírkálni ide hogyõ így elmegy a topicbol meg úgy elmegy....
Nem vagytok ti itt az atya úristenek, elmentél hát elmentél.
Megy minden tovább ugyan úgy.
Már herótom van az ilyen emberkéktöl hogy elegem van a topicbol és én ezennel befejeztem a topic látogatását.
Hát fejezd be....Kit érdekel??
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Meguntam, hogy másról sem szól a topik csak az "újvasat csináltam, átraktam a pótot, milyen tökjó gagyit csináltam, ittegyszkrínsot faszavagyok" -ról.
Béke!
Þór vígi þessi rúnar
| #6789<#eljen>#eljen>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
GTS
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
The Truck Is My Life
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Emósfiú: Sose írsz rám ilyenért furcsa ,hogy most rám írsz,pont amikor akartad,hogy rakjam be a dafod😄
Péstike: Meg tanultál holnapra?😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
Köszi 😛
Megszáradt már a festék? 😉
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Utána meg azzal jöttél,hogy jajj de szép a Scaniád😄 Amikor csak akkor írsz ha kell vmi.
Blum: Nice.

meg kérdeztem,hogy nincs-e kedved be konvertállni...pfff..
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Ja és akkor holnap ne nyalj msn-en,hogy konvertáljam be a dafod😊
hol van ez a sorompó??vagy más map ez???
írd meg pls
| #6758 Na szép fiú,fusd átt újra,és ha találsz benne olyan szót,hogy én modeleztem te egy istencsászárvagy<#puszis>#puszis>..