German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is tudom minek szenvedsz, mert még egy "lemappolt" szarodat se láttam játékba... ugyh ne csak zmodos képeket mutogass itt<#vigyor5>#vigyor5>
#6843: Bejön ez a szerelvény, fõleg a pót...<#gonosz1>#gonosz1>
#6865: Jó lesz, de a függöny tényleg rossz 😉
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Valaki abban segíthetne hogy mivan ha 15 mat helyett többre sikerült.
Hogy lehetne azt megoldani hogy jó legyen?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Írj rám, adok.
CB: Kis Lámpás Jimy
+ még a belsejét újra texturáztam mert túl egyhangú volt😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
de akor legalább ne oda tegye ahova én,másképp én küldtem neki át mert bõgött hogy már tegyem fel ,mert kell csak enyit mondott..ki tudta hogy oda teszi ahova én..
enyi volt RS,.....bocsi<#szomoru1>#szomoru1>
Subaru Impreza & Hummer
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Csinálok egy volvot de az a dolog szépséghibája hogy ugynézki több lesz a mat mint 15.😞 és ha joltudom a max 15 mat.
De állítólag valahogy lehet többet is berakni.
HOgy van ez?
Bazsa: Neem,péstiking jó fej.
Mi equipo favorito: Real Madrid
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
de nyugottan meséld csak be magadnak,a kötöszködésen kívûl mást úgysem tudsz-.-"
Vki nemtudja hogy honnan lehetne letölteni a játékban szereplõ zenéket?
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
alvázatse tudok sehonnan szerezni rá..és köszi<#vigyor>#vigyor>
De....
Tudotom szerint nincs 420-as stralis hanem 430as, 480,as 500as.😊

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
a spoiler már majdnem készenvan..
belsõ tér kész<#vigyor>#vigyor>
Subaru Impreza & Hummer
És itt tartok.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Én is csinálnék de le vannak zárva.Nem tudjátok,hogy kitõl kérhetném vagy hogyan tudnám a zárat feloldani?
Viszont megnézhetsz sok screenshot-ot, amelyeken láthatsz sok modolt kamiont izgalmas jelenetekben:
útközben, parkolóban, rakodóban;
reggel, délben, délután;
refivel, tompítottal;
alvás közben, evés közben;
Gazsi kolléga mellett, vagy Gazsi kolléga mögött;
vagy "csak úgy".
Isten hozott!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!