German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
De ezt mert másfélét én is találtam
kösz elõre is!
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don\'t.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A fasza! 😉
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Szép város ez a Frankfurt. <#smile>#smile>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.
sajna nem volt nálam a teló és nem tudtam képet csinálni
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Bogarak a szélvédõn?<#vigyor3>#vigyor3>
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Amúgy ez csak targoncát rak be ugye és csak bizonyos rakománynál jön elõ?
Vagy javíts ki ha tévedek!
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Küld át a sii fájlt és megnézem, de nálam még nem volt hasonló se.
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
3nK 8S@;5Ñ㼫²êàÉ?•ùá;Y@Ng!ÓÖ½…,\5®»ñ•¸Ð¤‡? (¤¶àÄ6yliS=‚ï®°jcX…¿Ñð'5Op¿‡ç×Dp
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Nagyon megköszönném.<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mi equipo favorito: Real Madrid
CB: Kis Lámpás Jimy
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Elõre is köszönöm!
Megérkezés a garázshoz.
Targoncás lepakol addig vártam egy kicsit.
Belülröl mobilom lemerült.<#idiota>#idiota>
Amúgy elég bíztató, bár ennyibõl szinte semmit se lehet megállapítani az összképrõl, de van benne potenciál, h egy szép kidolgozott map legyen belõle...
Hajrá!
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don\'t.