German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomika boy
#8056:Köszi!
#8057:Köszi!

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Tomikahh
<#eljen>

Subaru Impreza & Hummer

attila49
Köszi szépen neked is megfogadom tanácsod !!!😊

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

TopGun
Hatalmas koszonet ennek a gyonyorusegnek a letolteseert!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

RS
Szép. <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

94mike
<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

SitatiS
Ha leszednéd a szúrót(teljesen),meg a csövezést,egyszerû,de gyönyörû lenne,szép modell! : )

Let the good times roll.

Tomika boy
Köszi a mat-ot RS!

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

attila49

attila49
Épp azt mondom le szedtem róla mostmár tetszik nekedis !!Köszönöm!!!

Tudjátok hogy lehet letõlteni a hó módot.<#conf>

nico79
Valóban így már látom.Szép munka bár a csõ nekem nem tetszik ott alul,de gratula.<#eljen>

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

attila49
Bocsi a sok hsz ért!!!
Kép

attila49
Nos mostmár látszik a külömbség!!!!

Sokan mondták hogyha levenném a csövet alulról meg a refit felörrõl jobb lenne !!!Hát át tettem!!!

nico79
Ja meg egy kicsit világosabbat is légyszi.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

attila49
Teszek régebbi képet!!!

nico79
Kiszedted a felsõ lámpák fényét.Na és még mi is?

attila49
Módosítottam nekem bejön!!!Mit szóltok??Vélemények jöhetnek!!!

TopGun
Ertem, koszi, megnezem.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

nico79
Srácok nagyon kéne a segítség.
Miért van az ha berakok egy módolt Merci kamiont akkor az önmagában nagyon jól mûködik,de ha berakok mellé egy Merci interiort akkor vagy eltûnik a módolt kamionom viszont az interior megvan.
Vagy ha egy másik Merci interiort teszek be akkor úgyan megvan a kamionom csak minden piros belül és nem lehet kilátni sem.Tehát not found.Nem található.<#help><#help><#help>Köszönöm.

Másodállást válaltam!Plussz pénz mindig jol jön!!
sztics
nagyobb lesz a forgalom

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

Valaki megmondaná hogy a GTS portálba a MaxTraffic mire jó?
nico79
Tud valaki egy nyitott pmg-s A-kategóriás mercit adni?

baly94
Láttam, de az ugyanez és nincs hozzá pót..
kazai21
kéccer is

Mi equipo favorito: Real Madrid

attila49
ECCER?:😄D

94mike
Már eccer linkelték..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

baly94
Ennek a pótja nincs meg valakinek? Merthogy állítólag a kamionhoz van, de én nem találom sehol..:\
mandm
Akkor megnyugodtam...
Annyi trükköt alkalmazok, hogy ilyenkor azért a jelzõlámpa elõtt a földön látszik, ahogy rávetül annak a fénye és abból tudom, h épp mit mutat (különösen este és kikapcsolt fényszórókkal).

A világért se hajtanék át a piroson!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

aerolive
nálam is jelentkezik, patch óta

mandm
Az a gondom, hogy a városban a világítás és a jelzõlámpák ki/be kapcsolódnak. Persze ez csak a játszat, valami videó probléma lehet. De zavaró mert nem látszik, hogy épp piros vagy zöld.
Ti nem tapasztaltatok ilyet?

Van világítás:

Nincs világítás:

RS
<#eljen><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Garth22
[/url][/img]<#smile>

RS
Mert így csinálták meg.

Tomika001
<#wink>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

A kamionoknak miért nem látszódnak oldalt a tükrei?ami mutatja az elejét,,?
baly94
A pót nem jó :/ Csak a kamionnak van benne rendesen az scs-e, a pótnak nem is találom benne.
😄DDDDDDDDDD
igazad van!

Kössz!

RS
Így legyen beállítva:

Az miért van hogy ha elforgatok egy alkatrész utána semmi képpen nem akarja megfogni hogy mozgathassam?Ötlet?

luspaydavid
Hát nem de te se 😄

The Truck Is My Life

mandm
Pihenni kell és elmúlik magától! <#awink>

Amúgy az nem érdekel, hogy hogyan lehet a kanyarokat kiegyenesíteni, a többi autót eltüntetni, a fuvarozási célt a szomszéd utcába tenni, a szállítási határidõt végtelenre állítani és az üzemanyagfogyást megszüntetni?

Nagyon egyszerû, nem kell játszani és akkor nincsenek ilyen problémák! <#papakacsint>

Tomika001
Te se panaszkodhatsz! <#wink>

atika223
tomi ilyet ne mondj neki ákos mindig iszik veszetés elõtt az a lételemme

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

luspaydavid
Nagyon szép egy Scania! <#eljen>

#7994: Igen az az 😄

The Truck Is My Life

RS
<#hehe>

Tomika001
Legközelebb ne igyál annyit vezetés elõtt! <#vigyor3><#idiota>

RS
Igen, megtörtem a tanktakarót, ezért az cserés. 😄