German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi equipo favorito: Real Madrid
#8430 Nenus Nagyon jóó!
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
mielõtt arrol lenne szó h Dani117 kolegárol copyztam volna, akkor az nem úgy van mert a pót tegnap este már készen lett
a gép skin most készül
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Nekem az nem kéne!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bocsi a sok képért!<#vigyor3>#vigyor3>
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Folgene MODs sind enthalten:
A kép itt található:http://s56.radikal.ru/i152/1002/95/87fb1df183b7.jpg
A Térkép itt:http://dateiverzeichnis.net/dl/65gciu2j
Open Career Mod by luder
Echte Firmen + Trailer
Original Trucks (Iveco,Daf,Scania,Mercedes,Renault)
Elég jó sok út autópálya készült hozzá én kipróbáltam és mûködik jelszót nem kér.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
köszönöm
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Mi a kódja a GTS Open Career Mod by luder2-nek?
Nem írja a leírásban.
Elõre is köszi
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Köszi
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
mi annak a programnak a neve amelyikkel a kamiont lehet szerkeszteni és névtáblát lehet bele tenni? FONTOS LENNE köszönöm

♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
át kell írni a PMG, PMD, PMC elérési útját...ha nem alap kereket akarsz rá akkor a kerék elérési útját is!
törölni kell pár sort és utána mûködik!😄
ha valami nem megy, akkor dobj meg egy PM-el és segítek 😉
www.szobi.picturepush.com