German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Kazai:a tied is gyönyörû...a tieden fõleg a napellenzõ tetszik😛
de sztem ha az is fekete lenne( a napellenzõ) akkor szebb lenne...
nekem is kell egy új R-es SCANIA<#idiota>#idiota> xDDD
www.szobi.picturepush.com
De az a lényeg hogy neked bejöjjön!
Fasza.<#eljen>#eljen>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ez lett belõle😛
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Aztán csak szépen tuningold!
Sok sikert!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
-gyenge a géped
-régi a videókártya drivert
-DiretX-ben futatod, próbáld OpenGl-be
Ha kidob, akkor nézd meg a germantrucks.log-t
Kivetted a modokat. És, h emlékszel, annak idején amikor még tisztán telepítetted (és még nem raktál bele semmi modot) jó volt?
A modok kivétele után próbáltál új játékot is kezdeni, vagy csak a mentéseidet töltötted vissza?
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Köszi Mike!<#worship>#worship>
nagyon fasza ez a pót...de a SCANIA mégjobb 😛
#8433: Szintén...a tied is gyönyörû😉
ezek az új R-esek de bejönnek nekem 😄 😄
www.szobi.picturepush.com
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nálam elég bugos. Próbáltam, h kiszedtem az összes modot, csak ezt hagytam bent. De akkor is hibázik. (tegnap frissítettem videokártya drivert, eddig hibátlanul futott a játék).
Vagy ehhez a maphez szükséges még egyéb mod? Te tudsz valamit errõl?
És néhány hiba:
Több jármû (de nem az összes) esetében a szélvédõ nem átlátszó, hanem vagy szürke, vagy a kasztnival egyszínû.
Több lámpa (de nem az összes) kockásodik (egy samson flare pack bentvan)
A tolatólámpa felülnézetben a kockásodik, hátulnézetben nem.
A szembejövõk lámpája által szórt fénykör kockás, de maga a lámpa nem.
És tele van hibával a log:
pl:
Company item with missing counter part in the economy! (company_name: posped) (city_name: neubrand)