German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB: Kis Lámpás Jimy
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ha viszont levan rakva a tengely akkor fordul az a kerék is!
pl itt le van engedve a tengely!
http://www.youtube.com/watch?v=3PIXfIbHFFc
6x2
: )
Ez mindig is érdekelt!
De nemtom eldönteni hogy 4x2-es, vagy 6x2 es, vagy 6x4 es legyen-e?
Szerintetek😄?
Bocs csak az elõzõt nem mutatta :S
19:30-kor go tovább Addig is
JÓ UTAT MINDENKINEK!!!!!!!
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
Rakok vagy hány képet<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
19:30-kor go tovább <#wink>#wink> Addig is <#pias>#pias><#pias>#pias>
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kicsit gépközelbe voltam és gurultam egy kicsit ha valaki tud módolt kamiont visszakonvertálni írjon nekem pm et a segítségeteket elõre is köszönöm.
Szépek a kamionok grat mindenkinek.
Vélemények jöhetnek.
Most nézem,hogy az elsõ fényszórók még igencsak érdekesek,majd holnap igazítok rajta.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Scania New R-serie by Anaheim
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Mégegyszer bocsánat de nem bírtam már megállni!
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
GTS
@ atikahsuperstar.picturepush.nl