German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raktam fel uj kerekeket!Szerintem jol néz ki!Ezzel a pottal meg föleg!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
utkozes
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Ha meg üzemanyag van benn ako nem szeretnék ott leni aikor felrobban XD
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
nem számítottam arra h csúszik is az út 😄 de faszán megcsinálták ezt a modot
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
ha a pót és traktort, DDS be mentem, DXT mibe kell menteni?? várom a gyors választ köszi.
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
De ha jól esik...
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
#9486: Am meg csak egy képhez írtam olyat, hogy "ponyvázok" a többihez tényleg az van írva ami a képen van! Már bocs!
Am meg nem tok már eligazodni amikor nem megyek akkor mindenki mondja ,hogy jó lenne ha már mennél most meg sok a kép! 😞
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Én pl. szeretek képeket nézegetni.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
2.rákattintasz (nálam y tengely ) lenyomod a gáz pedált.
3. Rákattintassz (nálam y tengely )lenyomod a kéket.
és jó gurulást
Nincs a képekben semmi extra vagy érdekesség, amit olyan fontos lenne megosztani másokkal.
Egyszer kétszer érthetõ, hogy az ember gyereke nem bírja ki és olyan ingere van, hogy megmutassa, "úton" van, "alszik a hotelnál", "vár a papírokra" esetleg "ponyvázik"...
No de ennyiszer????
Nagyon megköszönném!!!

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/