German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Élethûbb és egyedibb lenne : )!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB: Kis Lámpás Jimy
#9708: Azt tudom azért is kérdeztem de így már értem. 😊
The Truck Is My Life
(és elhiheted a magnum padlója nem olyan puha) xD
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#9705: Nem TGX-el vágtatsz?
The Truck Is My Life
#9700: Köszi 😊
#9699: Neked is köszi 😄
The Truck Is My Life
(" ö ") betû volt azthiszem.....
de ez csak tipp.....
De még mindig nem tudom hogy csinálsz ilyen jó képeket😄
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
ha nemvennéd észre az az új felfele mutat. meg Csabival jóba vagyok azér szólok be neki..
iskolába is kellene járni kis FA
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
PTTM Fan: Atikah csak poénkodott, nem kell komolyan venni. Azt hiszi õ a MAXIKING😊
RS,Ts4ba,a szavam elakad..gyönyörûek!<#eljen>#eljen>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mindenkibe csak a rosszat látod?<#levele>#levele><#heureka>#heureka>
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
#9684: Köszi, sokat bajlódtam vele.
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Most kaptam meg ezt a szépséget!😛
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

#9671: Ja, még 1-2 hónap kb. <#smile>#smile>
#9669: Legalább nem unatkozol egyedül! :]
Am fasza! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.