German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

luspaydavid
Kerék 😄 de az csak dísz am üllés magasabb a tetõ szpójler meg ablak matrica de még 1-2 cucot kéne bele pakolni 😄

The Truck Is My Life

94mike
Mi az új benne?:-)

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

luspaydavid
<#vigyor5>

#9767: Széép! 😄

The Truck Is My Life

csipa94
Zsír srác<#eljen><#wink>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

94mike
Valakinek nincsmeg ez véletlen?

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

kazai21
De ott szégyen kamionok vannak.De apum most csókos a Wabinál xDD Szóval õ most pont jó helyen van😛

Mi equipo favorito: Real Madrid

mennyé willi betz-el! az is sárga kék, és nem ilyen tróger xd

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

erre nem mondok semmit!

94mike
<#eljen> ugye végleges marad?..

kazai21
Ja félig meddig,csak újra kellett festenem a betûket:-(

#9771: Csak a pótja tetszik vagy is a skin meg ez a sárga kék párosítás😊

mennyé már ezzel a szarral.....Há mi ez a fos cég?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Taki 122
Jó lett! Ez az a skin amit én küldtem? Igaz, az nem erre a pótra készült! ;P

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Tomikahh
arrol is lesz kép..

Subaru Impreza & Hummer

Tomika001
<#wink><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

kazai21
Na kész a szerelvény,húzóért sok köszönet Lorynak😊

Tinka123
Egy veszekedés nem volt! ha meg volt is akkor is nagyon, de tényleg nagyon ritkán! Visszasírom igez még nem voltam regisztrálva, de vagy 3.5 éve olvasgatom a fórumot, PTTM topicot...Ilyet viszont még nem olvastam láttam!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

El is fáradtam és máshol normálisabb emberek vannak nem ilyen degenerált barmok mint itt...Hja...és tudtak segíteni mert nem az eszükkel dicsekednek hanem az emberséggel és a segítõkészséggel...Ennyit rólatok nagy tudású skin bajnokok <#levele><#duhos2>

luspaydavid
Fura hogy nem TGX 😄 de ez se rossz! 😉

The Truck Is My Life

El is fáradtam és máshol normálisabb emberek vannak nem ilyen degenerált barmok mint itt...Hja...és tudtak segíteni mert nem az eszükkel dicsekednek hanem az emberséggel és a segítõkészséggel...Ennyit rólatok nagy tudású skin bajnokok <#levele>

Tomikahh

Subaru Impreza & Hummer

szabii98
Na ja😊

I met God. She's black

luspaydavid
Hát nekem se de ezért csinálja... én ráhagyom aztán ennyi oszt annyi. 😄

The Truck Is My Life

RS
Biztos szebb idõk voltak régen a PTTM topikban, biztos tudnának errõl mesélni. 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

szabii98
Épp ez az...Nem teccik neki hogy Atikah mindenkit fikáz...hát és akkor mi van?Am elég tûrhetõ azoknak akik az elejétõl nézték az ETS és GTS topicot...Mert megszokták...biztos a PTTM topikban ilyen nem volt...

I met God. She's black

RS
Na elég legyen, mi van itt már megint? <#wow3>
Ilyen dolgokon veszekedni...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
Most nem értem ezt mért baj az hogy Román? Tudtommal nem szokott Off-olni Topicot-se rombolja... akkor mért is baj? Az utakon vannak ilyenek de nem ott vagyunk de ott is vannak kivételek.

The Truck Is My Life

94mike
Off:
Valakinek zmodhoz nincsen dobókockája?
ha van,lécci linket dobjatok rolla,vagy pm-be!köszönöm!
on.

ûbersirálykirálysárkányos!<#eljen>

Tinka123
Mai utolsó update! : ) Italiano Scania R560 V8 (new)

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Jó hozzá az ETS-es is!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kalee
Valakinek van flare és led pack a játékhoz ami megy 1.02- es patch-el??

94mike
fehér.

köszi!<#vigyor>

kazai21
Na akkor húzzál innen ha így beszélsz a magyarokról.

Tomika001
Nem rossz! <#vigyor3>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

😉<#ravasz1>

Atikah
le lehet lépni putris

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Kiprobáltam egy Mercit! Fehérilletve sárga szinbenSzerintetek??
szabii98
na ezt még nem is láttam<#eljen>

I met God. She's black

Atikah
Legalább ne fekvõlámpás fh-s tetõspoilere lenne rajta

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

jaja FÛRÉSZPOROS xD
nekem tetszik ez a FÛRÉSZPOROS!
bitangpusztulatosanfostos Babi néni xD

luspaydavid
<#wow2>

#9730 Pont úgy kaptam le hogy nem világított 😄

#9731: Hát a hátulja elég bitangpustulatosanfostos :S de legalább van "fûrészporos" pót is 😄

The Truck Is My Life

Gondoltam hozok 2 képet az új vasról!

És ki fog irányjelezni? <#idiota>

94mike
magyargeci??
na viszlát...<#levele>

PttM Fa
Mi van hogy Romániában lakom???
Most csak belátod hogy igazam van és tereled a szot magyargeci.....

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Rendben köszönöm szépen a jó tanácsot😊😊
szép!<#eljen>

luspaydavid
Szed le a Patch-et és akkor magasabb lesz. Linket nem tudok adni, de biztos vagyok benne hogy ha szépen kérded akkor találsz valakit aki be linkeli neked. 😉

The Truck Is My Life

Sziasztok!jártatok már ugy hogy a játékban el akadt a rakomány egy épület felsö részében vagy az autópálya fellett lévö táblában??Aki tudd segitenne ebben!Köszönöm