German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
"Fighting for peace is like fucking for virginity"

The Truck Is My Life
Ha sikerülne beállitani akkor a ff kormányolmal jól lehetne tolni.
ELõre is köszönöm.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
tudom tudom,csak unatkoztam aztán gondoltam megyek 1et,de szerintem átteszem Ets-bõl a Dafomat és azzal fogok menni😊
köszi😊
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Tudja valaki miért nem müködik a kamion, ha zmodelerrel átszerkesztem?
Már annyitól is elromlik ha valamit odébb teszek, nem jó a tömörítés, pedig a tömörítési arányom 0.
meg kerék csrés a gép 😄
am jóféle
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
#12157: <#eljen>#eljen>
#12158: <#eljen>#eljen>
#12160: Fasza lett! <#eljen>#eljen>
#12161: <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Tiéd sem kutya 😉<#eljen>#eljen>
#12161 , #12160 : Nagyon szép gépek <#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
CB: Kis Lámpás Jimy
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Ezt fogom most hajtani. (:
már csak a karácsonyfa nem kellene bele 😄

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
Indulok.
Elállt az esõ. <#hawaii>#hawaii>
Letértem egy pillanatra a pihenõhelyre.
Vissza a pihenõhelyre, de most már