German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Egy magyar rendszám elférne rajta. 😉
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Dobj rá magyar rendszámot. 😉
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Számomra szégyen de még élõben nem láttam 105-st <#szomoru1>#szomoru1> de aki látott az segítsen már, hogy így jó a lámpája hasonlít rá? Mert ahogy képeken elnéztem ilyesmi.
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A legjobb, hogy majdnem a szomszédom a Scania 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
#12197: Good Job! <#eljen>#eljen>
The Truck Is My Life
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Csak nincs pénzem g25 re meg stb korményokra mivel még fiatal vagyok ezért más probálkozás után keresgélek.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"