German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
www.szobi.picturepush.com
És hogy ilyenkor mit csináljak ? Valamit át kell alakítani vagy mi?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
kíváncsi vagyok mi lesz az új vas
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
[b]Mivel nagyon kíváncsiak vagytok! 😊
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
The Truck Is My Life
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
beírod pl hogy zmodeler tutorial vagy zmodeler használata és kész ott sokkal jobb segítségek vannak meg ha kérsz akkor mindenki ezeket a vivdiket fogja adni 😄😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
És most nem észt akarok osztani ....
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Neki áltam ennek a potnak még nincs kész ahátuljával még dolgoznom kell de addig is itt egy kép
ha jol sikerül megosztom veletek😊
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
vagy
esetleg
hanem 1-es Na jó ez az 1-es dolog csak viccGTS
Ez GTS-es
Letöltés/Download
Remélem tudtam segíteni!<#smile>#smile>
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
#12950: Nem! <#vigyor3>#vigyor3>
#12951: Hát az, hogy milyen lesz az legyen meglepetés! 😊
#12952: Nem faterom még mindig DAF-al tolja! Nem Scania lesz! 😊
#12956: Hát 750.755 Km után jó lesz egy másik kamionnal gurulni! <#vigyor3>#vigyor3>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!