German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#13027 kössz<#vigyor3>#vigyor3>
Csak a videóba szarul mutatták mert ott a gyerek kitörölt valamit a mappából és azért nem nyitotta meg.
Csak remélem hogy tovább már boldogulok
1-2 nap szabit ki kell vennem sajnos😞 ( úgy nézki,hogy el repett a térdem:|:S)
indulandusz
lerakó után..
úton..
ma már nem szednekle,majd a kolléga aki helyetesít,le rakja a motyót:-)
de megcsináltam 1 szer és nem mûködött
a videó alapján csináltam
remélem érted 😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

The Truck Is My Life
Egyszóval nem értem hogy hogy kell betenni képet a zmodelerbe. Akár hogy próbálom nem megy. Pedig a 2.1.1 van fennt.
😄 már nem tom kik voltak a másikak xD
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#13003: Gabonás mintg az igzi 😄 csak még nem találtam normális "platót" 😞
#13002: Köszi!
The Truck Is My Life
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep