German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#13286: Szép!<#eljen>#eljen>
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
wehe
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Luspy: igen a sárga házból kaptam kilépõt, tudod a suli sárga és hnap nem suli! szal télleg kaptam kilépõt xDDD
#13291: nekem is van csak lusta voltam már felrakni meg minden 😄
#13290: Köszi 😛
The Truck Is My Life
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
The Truck Is My Life
- Alul SELECTED MODE legyen bekapcsolva.
- Aztán : Modify... Submesh... Detach
- Select... Separated
ja és amúgy rohadjatok el😊
(Carloelsa, ne vedd ám komolyan csak viccülök:L)
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Úgysincs jobb dolgom😄
Miért?
Ott van/volt a Scaniad is,meg rengeteg iylen szar...egysem volt game-ban😄
nademind1,rem ez bekerül..(egyszer)😄
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
annak mintályára probálom,bár..fater még nem kaptameg,most döcörög haza egy furgonnal,de tudom,hogy meiket kaptameg rendszám alapján,holnap vesszük át a gépet:-) amennyire emlékszekrá,meg csinálom😄D
No music, no life....
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
De lila-fehérbe lenne szerintem a legjobb! 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
valaki betudná rakni a kamionom a játékba? már összegyûjtöttem mindent át is írtam a matokat, csak a játékba helyezés nem akar összejönni, légyszi segítsetek! köszi!