German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Csak ahogy tölt a windows aztánmár egyböl elsötétül a monitpor :S:S
Ja és mégvalami, ha nincs kép a monitoron, akkor hogy látod amit a topikba írsz?
(Egyébként meg megérdemeled a sorsod, ha ilyen balga vagy, hogy ész nélkül rákattintasz mindennre! Ugyanis mielõtt véglegel rögzülne az általad kívánt beállítás, elõtte van kb. 15 mp-ed, hogy ha jó, akkor elfogadd azt, viszont ha nem jó, és nem nyúlsz semmihez, azaz nem okézod le, akkor visszaáll az eredeti beállítás, tehát az amit meg akartál változatni! Had ne ecsetlejem, hogy mi vagy, ha a rossz képet elfogadtad, ha meg jó volt, akkor a hibát máshol kell keresni!)(Ha esetleg feltelepítettél valamit, akkor azt csökkentett módban uninstallálhatod, vagy ha készítettél visszaállítási pontot, akkor állítsd vissza stb. stb.)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
válaszotokat elöre is köszi
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
PLZ HELP HELP HELP HELP
#13330 én most már amilyen kamionról képet akarok csinálni oda adom neked.
Baromi minõségi és szép képeket csinálsz. Ott a pont.
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Luspy szép!
mike szép!
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#13324:else tudod képzelni mennyire:G
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
sorry a dupla hsz-ért..
abba kérném a segítségeteket,hogy a kamion szine mér szürke?:| mert a bodypaintje hófehér..valaki tud valami megoldást? vagy a játékban fehérlesz?
kommik jöhetnek:-)
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
CB: Kis Lámpás Jimy
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
a légkondit létra,kerékék,2névtábla,cbrádió+antena,+poraloltó mert csak 1 volt rajta,hátsólámpa,ablakra az a kis matrica,meg az asztalra pár dolog ennyi

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com