German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RS
<#hehe>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

gigamen
94mike
Hazucc😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

RS
Én nem vagyok olyan. 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

péistike
hát nem is tudom öö mert ha valamit rosszul írok vagy hamarabb észrevetted

GTS

94mike
Énis<#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

RS
Miért szidnálak le? 😊

szabii98
Azt hittem hogy csak a hülye netem szórakozik...

I met God. She's black

péistike
Már hamarabb észrevettem csak nem akartam szólni nehogy leszidj Fõnök!

GTS

RS
Mint láthatjátok eltûntek a képek a banner alól.
Elkezdtem a javítását. <#smile>

CzUKi
Majd megnézem h van e ott flare ha van akkor keresek hozzá másik pack et 😄 de nekem így is teccik 😄😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

engem zavar... dehogyis, nehogy elhidd, egyáltalán nem zavar... <#wink>

am sztem a két felsõ szúró azért nem világít mert zmodelerben nincs a lámpákhoz hozzárendelt dummy, vagy csak másfajta flarepackra is szükség van... 😊
CzUKi
Na bedobtam a flare pack et mostmár van világítás is de a két szélsõ szúró nem világít:/ A kereket nem tudtam kicserélni mert kidobott de az interiort sikerült szal igy marad 😄(bocs a szar minõségér de nem tudok jobbat meg a gép sincs annyira kidolgozva :/:/ ha zavar valakit akk nem teszek fel képeket ...)

94mike
Akkor használd azzal,vagy etsbe cserélj rajta kereket,majd ragd át megint:-) egy próbát megér😄D

djano
szép lett csak az elejére én felírnám még hogy Nyírtrans!
de amugy nagyon jó
de ha neked igy jó akkor igy

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

CzUKi
Értem...De avval a kerékkel ami alapból ETS ben is rajta volt szal amivel eggyüt át lett konvertálva avval mûködött rendesen ...

köszi!

94mike
ööö nekem a kamionok csak gyári kerékkel mûködnek..amikor raktamrá,vagy úgy let kikonvertálva,nem voltjó-.-" kibaszot prism3d vel..:S..szóval a kerék..

Tomika boy
Köszi szépen srácok!
Nekem is tetszik 😄

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

CzUKi
Tudna nekem valaki segíteni ?😄😄 Átirtam a def ben az interiort DAF ra (mert ETS es a gép és merci interior volt benne) meg kicseréltem a kereket de a kerék ETS es és amikor tölti be a játékot akkor kidob... mi lehet a probléma a kerék zavar be vagy elba..tam valamit ?😄😄

CzUKi
Nagyon baba gépezet lett Grat<#eljen><#wow1>

Tinka123
Na ez tetszik! 😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

RS
Széép! <#eljen>

94mike
Bejövõõs<#eljen>

Tomika001
Fasza lett! <#vigyor3><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Tomika boy
Na belepakoltam a cuccaimat😊

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

94mike
Szoltam én hozzád? nem akarok kötekedni.

Itt a link a modellekhez:modellek
köszönet a feltöltést Tinka123-nak
ölég jóóó 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Jólvan Májki, látom megint kezded a kötekedést.
94mike
Az túl értelmes lenne<#idiota>

Tinka123
Akk megnyugodtam 😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

szabii98
Nem, nem lenne egyszerûbb😊

I met God. She's black

94mike
Semmi😄D

Tinka123
?

94mike
<#idiota>

Tinka123
Nem lenne egyszerübb feltölteni vhova?
(pl.: www.sendspace.com)

Pár modell tõlem és Gaborkik barátomtol. akit érdekel irjon privit.A packban található egy hûtõ,notesz,bögre,toll,és egy tv.
CzUKi
Akkor nem tudom mi a hiba de még ugyis próbálgatom a grafot 😄😄 Majd csak jó lesz valahogy 😄

94mike
Énis,és szépek a képeim:-)

CzUKi
Én photo fhiltre t használok de majd megpróbálom állítgatni a grafot 😊
#14668: Köszi a választ megkeresem

attila49
Külön!!!Eurotruckers en fent van!!

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

Tinka123
Értem hát én is csak a sima Microsoft Office Picture Managert használom, és mégis viszonylag jó minõségü a képem! 😄

CzUKi
Jah és lenne 2 kérdésem Az 1 ik az hogy a real logos mod ban benne van az is hogy a kormány emblémák is valósak lesznek vagy azt külön kell leszedni ? A másik pedig az hogy ETS es kerék bármiféle alakítgatás nélkül jó a GTS es gépekre igaz ?😄
Bocs a 2hsz ért de elfelejtettem megkérdezni 😄

CzUKi
Köszi szépen Bocs a szar minõségért de szerintem azért van mert át lett méretezve pedig rendes progival csináltam a graf meg max on van vagyis amennyit bír a szutykom XD

Tinka123
Nagyon szép gépeid vannak, de a grafodon és a képeid minõségén állithatnál!!!: )

attila49
Már mint színileg vagyok kész!!Nem félre érteni!!!😄 sry a 2hsz ért

CzUKi
Hello mindenki megint elkezdtem GTS ezni most egy darabig evvel a géppel fogom tólni kritikák/vélemnyek jöhetnek 😄

Ui.:Nagyon szép mindenkinek a gépe😄

attila49
Én is kész vagyok akinek esetleg kellene az írjon ha bent lessz akkor nyomok linket!!!
Jager Scania
Még sok rajta a hiba!!!

94mike
Egészjó<#eljen>