German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Húsvéti nagytakarítás xD
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kellett ez a vérfrissités!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
belehet fejezni..
ui: fasza a banner<#eljen>#eljen> de kicsit lehetne nagyob,nem?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Szerintem....
és bocsi mégegyszer, hogy közbeszóltam de kikivánkozott belõlem.
Üdv.
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
I met God. She's black
Még új banner lesz, és kész.
Szerk.: Visszahoztam a FAQ-t. <#smile>#smile>
Grat eddig nagyon szép munka! <#eljen>#eljen>
exterior_wiper_anim:
wiper_model:
Az állóklíma pedig nem találja a matját. Nézd meg az állóklíma matjában ezt a sort: texture<0>0>
standklima.tobj-nak kell utána állni.
nah nagyon szépen köszönök mindenkinek mindent 😄 aki segített konvertálásba nagyon sokat dobott a munkán hogy segítettek de még mindig lenen egy két kérdésem pl itt miért áll olyan szarul az ablaktörlõ?😄 xD és még az is poén benne hogy ez egy "plusz" ablaktörlõ mert az eredeti ott vana helyén xD a másik meg az lenne hogy az állóklíma miért ilyen?:| nah ennyi lenen csak ééés bocsi hogy ide írtam tudom hogy ets-el kapcsolatos de hát gondoltam hogy ez inkább konvertálás mint ets aztán azzal meg mindkét topikba foglalkoznak úgyhogy azért raktam be ide is!!
szal ha valaki tudna segíteni akár itt akár privátba nagyon megköszönném 😊
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
De a ponyvázás igen szal hamarosan kezdek😊
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
de biztos az,rengeteg volt már,és mentéskor kiírta a zmod hogy kevés a memória..el mentette,és megnyitásnál kifagy:S
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*