German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Már csináltam olyanra(ugyan ez a DAF volt xD)
Elég hülyén nézett ki, ott is hagytam
I met God. She's black
Valaki belinkelne 1 olyan mercit amibe vannak díszek és belülröl is látszik?
KÖSZI
Ha feltextúrázza jó lesz nem?Na mind1, láttam hogy már leírtad mit kell csinálnia.Próbáltam segíteni...
I met God. She's black
Amelyik sötétebb arra jobb egérgombbal klatty, majd:
Properties... Mesh, Vertices, Format és a Diffuse color-ból vedd ki a pipát majd Apply!!!
Ezután pipát vissza és OK!!
Ha még mindig eltérõek a színek akkor praktikus eljátszani ugyanezt a másik összetevõvel is, magyarul ha a kasznival csináltad ezt akkor probléma esetén csináld meg a tetõvel is!
Boldog húsvétót gyökerek <#idiota>#idiota>
2048 x 2048 size
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tudja valaki?
Segítsetek!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Wabi 😄
#14970: Jóféle! <#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
csak véleményt montál,ezér van fenn a kép..:-) de nekem kûrtel jobban tetszik.
VernasT,Szotyi köszíí<#vigyor3>#vigyor3>
#14985 - nekemis tetszik csak elmondtam a véleményemet a traktorról<#ejnye1>#ejnye1>
Jamaica a Jamaicaiaké.
de nekem így jobban tetszik:-) néztemmár kürt nélkülis😄D
és nekem tetszik:-)