German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egyébként nekem tetszik<#crazya>#crazya>
Jamaica a Jamaicaiaké.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Holnap te is indulsz? 😄
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
képek:
Ja és a cuccokat és a segítséget köszönöm Szotyinak! 😊
További jó pihit mindenkinek! <#vigyor>#vigyor>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Sõt a color dds alpha-ját is besötétítettem és úgy sem lett jobb.
Subaru Impreza & Hummer
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Am neked is Viktor!
És mindenkinek!Utállak tieteket!
I met God. She's black
ha világít a gép,alpházdle a textúráját,vagy pedig igen..sötétísd a modelt:/
hozok pár képet,alakul már a belsõ^^ bár még kicsit hiányos(köszi Nenus!)
(bocsi a sok képért..ha gond,akkor töröld Rs:-) )
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Ha béreltem raktárat és van kamionom meg sofõröm is akkor már csak egy fuvart le kell szállítanom és utána az emberem is el kezd magától dolgozni, ha jól értettem?<#integet2>#integet2>
De azért kössz.ötletnek jó volt.
Eddig csak psm modelleket csináltam és azokkal nem volt ilyen probléma, még csak most tanulom a pmg modell szerkesztését és a texturával van mindíg gondom.
Itt variálgasd a szineket,vagy a kockákkal baszakodj,nekem így jó lett..
Az egész úgy kezdödött, hogy létrehoztam egy teljesen új elemet kiegészítettem vele a tetõt,utánna egyesítettem õket modify/attach paranccsal úgy hogy az új elemet ráhúztam a tetõre, és ekkor lett világosabb.
Ezen kívül olyat is csináltam(ezt már másik alkatrésszel),hogy psm fájlból áthelyeztem egy elemet pmg fájlba és az is világosabb minden esetben.
Õszintén nem az zavar, hogy a zmodelerben így néz ki, hanem az hogy a játékban is,és az csúnya!
Azért köszi a segítséget
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!