German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
к.ιηтнуα.
Jó hogy mûködne, csak ebben a sz*rban semmi se mûködik ahogy Májkül mondja.
Nekem, már fenn sincs a gépemen a GTS, nem is lesz, míg nem lesz vlami Patch a gépekre.
I met God. She's black
Õ csak feltett egy kérdést, te meg leharapod a fejét? ájjlál le!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
GTS
Én nem tudom h mi van ezzel a volvoval srácok de én beraktam modba és persze ügyeltem is arra h ne legyen bennt a modban olyan fájl amivel összeakadhat...de ahogy töltõdik a játék ettõl a volvotól mindig kifagy:S...mi lehet a gond??És úgy tudom ehhez a volvohoz nem kell patch:S..légyszi segítsetek..már elég régóta szenvedek vele h joh legyen!Pls help!!

\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
Hoztam egy közelebbi képet a gépröl!Szerintem megéri!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Cégnél:
Bánya:
Úton már besötétedett:
Holnap többi kép a végérõl is!Utánna 7vége!!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
к.ιηтнуα.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
к.ιηтнуα.
Amúgy szerinte csúnya, megcsinálhatnád igényesebben. <#shakehead>#shakehead><#szomoru1>#szomoru1>
Pl.: így -->
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
Ilyen lett:$
Szerintetek?:$
к.ιηтнуα.
megoldja okosban!<#gonosz1>#gonosz1><#wilting>#wilting>
к.ιηтнуα.
(Annyira még nem ártott meg az ital <#idiota>#idiota>)
к.ιηтнуα.