German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
к.ιηтнуα.
Nagyon hálás vagyok/vagyunk neked.
Köszi!
<#worship>#worship><#puszis>#puszis>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
к.ιηтнуα.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
к.ιηтнуα.
Péistike neked meg a pótod hasonlít máséra szval😄
к.ιηтнуα.
Amúgy ezért csináltad azt a fasza spoilert hogy most otthagyod a TGX-et?<#nemtudom>#nemtudom>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
az én részemrõl ennyi lemondok a wabis TGX-rõl visza ülök az Ivecora..
Subaru Impreza & Hummer
Szóval csináltam egy Waberer's es céget jelentkezõket várok!Leszúrást azonban nem 😄
Mivel ez Wabi és sokaknak nem színpatikus azok inkább meg se szólaljanak 😛
Véleményeket várok Normálisat! Ja a Szabályzatot olvassátok el ami eléggé érdekesre sikerült új dolgok vannak benne ilyen céget én még nem láttam! 😊
Szóval a link: Oldal
Ha meg is lenne akkor se osztogatnám fõleg,hogy az õ munkája..
Mi equipo favorito: Real Madrid
CB: Kis Lámpás Jimy
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
GTS
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Subaru Impreza & Hummer
Szerintem abba lehetne hagyni a vitát.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
ha lenyugodtál, és gondolkodtál, gyere vissza.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Odavág rendesen.😊
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
nehogymár még neked álljon feljebb..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]