German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm szépen mindekinek!!!!(módosítenám tennék bele fasza cb táblát de levan zárva <#szomoru1>#szomoru1>pedig még faszább lenne!!)
| #16735 <#taps>#taps><#eljen>#eljen>Fatya!!!
| #16739 WoW !!Tetszik a vas!!!!<#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

The Truck Is My Life
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Fasz vagyok??? VÁÁÁ köszi ez a kva nagy bókot <#mf1>#mf1><#ejnye1>#ejnye1>
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
köszi!
végül is teljesen felesleges leírni a kérdést úgy se válaszol rá senki!..
#16712: Köszi! 😊
#16713: Nem a DAF továbbra is megmaradt, csak nagyon megtetszett az új 730-as Scania így gondoltam csináltatok belõle egy logót! 😄
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ezesetben meg elnézést kérek , mert nem vettem a poént. <#idiota>#idiota>
#16705 elhiszem,és én megsem kérdõjeleztem a munkád,köszönjük szépen.
★ G E R Y ★
Amúgy meg össze lehet hasonlítani ezzel, és el lehet dönteni, hogy melyik is a fos verzió .
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!