German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| #16791 Éhezik..<#idiota>#idiota>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
valaki tudna nekem segíteni most konvertáltam elõször mindent úgy csináltam ahogy a videó-n és töltésnél ki fagy a játék ez miért van?
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Köszi még egyszer ha nem tudok valamit még jelentkezem😄
Downhill!!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
1. Igen, lényegében ugyan az, csak ez Németországban játszódik, és apró részleteken módosítottak. (pl. fû, szebb víz stb.)
2. Az AI-k szerintem ugyan olyan idegesítõek. 😄
3. Itt sincsenek valóságos márkák, feltéve ha nem töltesz le olyat.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nálam ugyan olyan suttyók az al-ok.
Egyedül a Man-nak van meg a licence.
Nem tudom vannak e hozzá , de egyszerû ets-bõl áthozni a kamiont.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Hát az Ai-k itt kicsit normálisabbak:L
És a játékba csak a MAN kapta meg a jogot a logo használatra😄
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Most találtam rá erre a topikra.
2 kérdés Faqot nem olvastam el ne ba--tok le ha benne van😄
1. ez ugyan az a fajta cucc mint a eurotrucks sim vagy ilyesmi?
2. Mennyire okos az Ai-ja? Mert engem abban a gaméban kikészítettek az autósok😄
És még egy azok a képek amik a Bannerban vannak, mennyire felenek meg a valóságnak. Tehát valóban Renault Man stb stb-k a kamionok, vagy ugyan úgy nem kapták meg a jogot mint az euro ban?
Elõre is, köszönöm, és ha valakinek van valami egyéb infója azt megköszönném.
Pl mennyibe kerül a boltban ilyesmi.
Vannak-e hozzá szép magyar kamzik stb stb-
Elõre is köszi további szép nagyot!
Üdv.
Downhill!!
#16777: Szép Magnum!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road
Aki ért hozzá felvenne msn re? kössz priviben dobom az msn em!:S
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
★ G E R Y ★
komi jöhet
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
trailer_storage.sii-t hogyan kell csinálni?:| Mert csak ugy lehet sztem beüzemelni a konténer pótokat...a segitségeteket köszönöm elõre is.!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
és köszi srácok😄D
Holnap indulok,és egész hetem lesz:-)
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Gigabyte 970A-D3 I AMD Phenom II X4 925 3.2Ghz I Sapphire Radeon HD5750 1Gb GDDR5 I AMD 4Gb RAM 1600Mhz I Gigabyte Superb 460W I Windows 7 x64 I (TDU2 lekvarkaHUN)
sziasztok.érdeklõdni szeretnék,hoghy a játékba hogy kel betenni kamionokat.mert hiába teszem be a mod mappába,nem megy.
Gigabyte 970A-D3 I AMD Phenom II X4 925 3.2Ghz I Sapphire Radeon HD5750 1Gb GDDR5 I AMD 4Gb RAM 1600Mhz I Gigabyte Superb 460W I Windows 7 x64 I (TDU2 lekvarkaHUN)
a kamionodat importálni kell!
Nem tudom még RS linkelte be akkor szedtem le, de ha megkéred biztos ad linket róla.
#16740 Tudja a rák én is alig bukkantam rá de itt ott szoktam látni csak keresni kell. 😊
The Truck Is My Life