German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
De így szerelvényben mégszebb. Bár szerintem a sárgát nyomhatod sötétebbre is a húzón! <#eljen>#eljen>
Van még mit rajta csinálni de idõvel megoldom :-) Szép napot mindenkinek!
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Bányába telephelyezek most:
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB: Kis Lámpás Jimy
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mert az eredeti verzió elég kaki:S
Mi equipo favorito: Real Madrid