German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
újonc :P
Skinezés: Skint meg keresed a kamion mappájába(általában .dds kiterjesztésûek,ha megvan be húzod a dxtbmp-be,majd ott importálod a képszerkesztõ progiba! ha megvan exportálod vissza a dxtbmp-be,majd el mented mondjuk asztalra,vissza mész a kamion mappájába (ahonnan ki húztad oda)hozzáadás és ott rá mész a legfelsõre(raktároz) ha mindent jól csináltál akkor a kamionon meg jelenik a skin,ha fénylik akkor a DXTBMP-be alpha channelt jobb felsõ sarok át színezed feketére és ugyan úgy vissza rakod mint ahogy az elõbb le írtam!Remélem tudtam segíteni! <#vigyor2>#vigyor2>
Hivatás az Életért!
de mostmár télleg rám szánhatná az idõt és elmondhatná hogy mikor lesz saját kamionom, saját pótkocsim, és hogyan alakíthatom a skinjét (utóbbit részletesebben 😄) és elõre köszi, meg millió hála, meg stb stb 😄
Illetve a ZModeler használatát itt nem fogod tudni megtanulni, esetleg ajánlok videókat, vagy próbálkozz egyedül.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
látom elsõ vagyok, na nem baj, várom azt az egyént aki rám szánna kis idõt 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Vki holnap délig kb pls írja le hogy hogyan tudok kamion skint beállítani és hogy hogyan tudom beállítani hogy fix pótom legyen és ne össze-vissza, v magyarázza el vki h mitõl függ a pót 😄
Remélem akad 1 ember aki segít leírni részletesen a dolgokat 😄<#vigyor2>#vigyor2>
De van egy olyan hogy a pmg zárt és akkor nem tudod megnyitani.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Hogyan lehet fix pótkocsink? tehát nem fuvaronként változó?
És hogyan lehet nem nyerges kamionnal menni? mert visszább láttam egy képet 😄 de lehet rosszul 😄
Most szedtem le ezt a játékot és eléggé újonc vagyok benne 😄 Addig eljutottam h leangolosítottam, de vki magyarázza el dióhéjban és nagyjából (csak mert van jártasságom a játékokban és nem fogok értetlenkedni 😄) h hogyan lehet ien kamionokat csinálni mint amieneket ti? Programmal?
Elõre is köszi 😄
Video arról hogyan tedd át ETS-bõl GTS-be a kamiont.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ha valaki tudna nekem csinálni kérésre egy Renult magnum 460dxi-t az írjon pm-et
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Am jó gép!