German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

luspaydavid
Ez tetszik ! <#vigyor3><#eljen>

The Truck Is My Life

kazai21
<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

RS
Új cégnél.
Még be kell pakolni. <#smile>

Köszönet: Fazer

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
<#vigyor5>

The Truck Is My Life

Helló! Valaki dobjon nekem egy linket legyen szíves nem gond ha Ets-es

Köszönöm!

RS
Fasza! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Atikah
nemlátod h rávan írva a képre h W.I.P.?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Atikah
ja mer gagyi a sheryo féle, már készül a saját 😛

Gell97 kolega
végre jó a netem 😄

#17303 :<#eljen>

bazsa06
jól néz ki...<#eljen>

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

Cindas
hátsó sárvédõt eladtad?

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

PttM Fa
Te atom... Ez 3ds max kép sztem. Jól mondom?
Ha nem akkor bocs.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Sziasztok!
Egy gyors és nagy segítséget szeretnék kérni tõletek!
Szükségem volna egy MAN TGA 18.480 -as kamion képére /vagy ehhez igen hasonló/, festés tervezéshez kellene, egy valódi kamionhoz, tehát jó lenne egy szembõl, egy oldalról és esetleg hátulról is. Mivel körbevágom, a színe és a háttér teljesen mindegy milyen, csak a felbontása jó legyen, 1024x768 minimum. Az Euro Truck Simulator 2009 Gold megvan, ha más nem megy akkor mod-ként be tudom rakni a játékba és onnan lefotózni?
Nagyon-nagyon köszi elõre is a segítésget!
Üdv,
Botond
[email protected]

Rendben, köszi! 😊
Többnyire a bányákban, az ilyen cégeket Stein&Bruch névvel jelölik és egy markolóval a térképen, továbbá az ömlesztett és folyékony árukat adó cégek kivételével mindegyiknél található billencses pót! (Ha jól tudom<#miaz>)

Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com

Sziasztok, nem tudjátok hogy mely cégeknél lehet billencses fuvart vállalni? No csak azért mert most kezdtem el tulajdonképpen komolyabban játszani, aztán jószerivel gõzöm sincs a játék menetrõl... :/
R420
Ez miért van?
22:05:32 : 'syntax error' at line 1 in file '/vehicle/truck/scania/'.
22:05:32 : Error parsing material file '/vehicle/truck/scania/'.
Kilépek vagy nyomok egy Ecs-t akkor kidob hibaüzenettel amióta én hexelem azóta csinálja sajnos nem tom miért.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

acsadis
király vagy, köszönöm, tudtam én h vannak itt segítõ emberek 😄
már csak az a probléma h suliba kell mennem... na majd este kipróbálom, addig is jók legyetek 😄

újonc :P

Scania R580
Jó lesz!<#eljen>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

Üdv!
Rendszám átírása:

Megnyitod az scs fájlt WinRAR-al,bemész a vehicle-->truck-->.... mappába és ott lesz egy pár DDS fájl. Mind1-iket végignézed,hogy melyik tartozik a rendszámhoz DXTBmp szükséges hozzá. Ha megvan,akkor kihúzod ezt a DDS-t Asztalra majd pedig kelleni fog neked valamilyen képszerkesztõ.(Paint,PhotoShop...)
Tehát az Asztalra kihúzott DDS-t belehúzod DXTBmp-be és ha szerkeszteni akarod,akkor Image-->Send to Editor.

Szép magyar rendszámot amúgy ITT tudsz tervezni. (Csak Internet Explorer alatt indul el.) Ha beírtad a rendszámod karaktereid,akkor lefényképezed (PrintScreen gomb) majd Paintban beilleszted,kivágod...stb. Szóval ha átírtad a rendszámot,akkor a képszerkesztõben elmented,majd bezárod azt. Visszamész DXTBmp-be-->felül Image-->Reload After Edit. Ezután file-->save és fölülírod. DXTBmp-t is bezárhatod.
Az Asztalra kihúzott DDS-t pedig eredeti helyére visszahúzod. Itt figyelni kell! Amikor visszahúzod,akkor megjelenik egy WinRAR-os ablak. Ebben alapból van egy lefele görgethetõ sáv,ami Normálon van. Ezt állítsd át Raktározásra (Angolul Store) majd ok. Másik WinRAR ablakban pedig kérdezni fogja,hogy újra tömörítse-e a fájlt...? Itt Igen nyomsz és kész is. Ha valami nem világos,akkor itt egy videó. (Vajonak hála)

-Zmodeler használata elsõre roppant bonyolultnak tûnhet,de ha belejössz,akkor gyerekjáték. Elmagyarázása nem egyszerû...
Mindenestre ehhez is egy videó.
LINK (lorinak hála!)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

szabii98
ez nem az autómodellek topic ingame képet xD

I met God. She's black

Atikah

acsadis
üdv ismét 😄 (tudom h már untok az amatõrségemmel 😛) de lehetne még 1-2 kérdésem? 😄 de legalább annyit elértem h bent van a kívánt kamion a kívánt beltérrel 😄

-hogyan tudok rendszámtáblát átírni? (ha csak link van 1 videóról az is jó, vagy ha csak nagyolva mondjátok el 😄)
-és hogyan tudok aggatni cuccot a vasra kívülrõl-belülrõl? (van 1 olyan érzésem h ez a kérdés qrva felesleges, mert rohadt bonyolúlt lesz a válasz 😄)

na majd fél óra és vagyok 😄

Bocsi, akkor mégegyszer
Letöltés / Download

Atikah
mondtam h nembírom sokáig.. úgyhogy megszereztem

TóNyóóóóóóó
Errõl tudna valaki adni egy mûködõ linket? kösz elõre is

R420
Feltennéd máshova nem tudom leszedni😞

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Robertoo21
köszi papa...egy pill és átküldöm😛

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Szép szerelvény lett tesó!!! Grat hozzá!!!<#eljen><#wink>

Ha valakinek megtetszene, nyitott PMG-vel megtalálja:<#beka3>

Letöltés / Download

Robertoo21

hnap go tovább:-) További szép estét Mindenkinek!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Látom meglett nektek is az E-tech! Gratulálok hozzá!
Egyébként ez a változat a playtruck-ról van?

R420
Dolgozni ne ma azt csináltam😄 <#idiota>

jó hogy jöttél dolgozni 😄 azért mondtam.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

V43 1105
S_D:SADSA_DSAD:ASD_ASDAS:?DAS😄SAD_AS

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

R420
A bojler az a vízforraló te😄

Vagy Bojler XXD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Tomika001
<#eljen><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

péistike
jó a logód!

GTS

RS
XXXXXXD

MANos Viktor
Na de fasza!<#eljen><#wink>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

luspaydavid
<#idiota><#eljen>

The Truck Is My Life

V43 1105
Az fazék XXXD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nekem is gyanús a bögre,most hogy így mondod...bár a fene tudja,lehet,hogy csak becsap minket a kép..😄

RS
Köszi! 😄 -De Vajo készítette.
#17305: Több fér bele. <#idiota>

luspaydavid
Széép !<#eljen> a bögre nem nagy egy kicsit vagy csak én vagyok kancsal? 😄

The Truck Is My Life

Fain az új logóad! 😄

RS
Pályán...

Rakodás hajnalban.

Tetszik ez a zászló. <#smile>

Lehajtok...

Befüggönyöztem...

acsadis
megvan vazzzeeeeeeeeee 😄😄

acsadis
köszi, végre sikerült találni 1-et, már csak arra kell rájönnöm h tudok 1-2 dolgot átalakítani (pl rendszám ami jó lenne 😄)