German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomikahh
<#eljen><#hawaii>Szép

Subaru Impreza & Hummer

bazsa06
fasza!

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

MANos Viktor
Köszi ferikém!😉

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

R420
Luspy.
Viktor.
Fasza!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

MANos Viktor
Köszi szépen!<#vigyor5>
#17394: Köszi😄;D

bullseye9
Szép a MAN, jó szerelvény. <#eljen>

luspaydavid
<#wink> Köszi ! A tiéd is fasza lett!

The Truck Is My Life

MANos Viktor
Nagyon süti képek,és a gép is!<#vigyor3><#wink>

luspaydavid
Mára befejeztem a telepen éjszakázok és csak holnap délután megyek tovább valamikor. <#vigyor3>

The Truck Is My Life

MANos Viktor
Mentem ma egy picit<#hawaii>

Bányába:

Úton:

Készülök billenteni, aztán go a telepre üresen:

#17386: Fasza!<#eljen><#wink>

Hát....elsõnek megtanultam a Zmodeler használatát (amiben sokat segített Félember..). Rakosgattam össze kamionokat,de amikor kész lett,akkor elmentettem és annyi. Bekonvertálás nem ment.
Aztán elegem lett,megtaláltam Vajo és lori videóját és egy délután alatt megtanultam bekonvertálni.

Videó1
Videó2

Az 1. videó roppant részletes. Nagyon szájbarágós,de pont ezért jó.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Köszi! 😊

Grafikám maximumon van, a recézettség a kép átméretezése miatt van... :/
R420
Szép!
Grafon húzzál.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

acsadis
az szép 😄 neked mennyi idõ volt megtanulni kb? és tudnál linkelni ien videókat konkrétan errõl, hogy hogyan lehet cuccokat betenni?

újonc :P

Na most hogy kicsit komolyabban is beleszagoltam a játékba, úgy érzem hogy megvan a végleges kombóm, ergo ezzel fogok gurigázni a nagy németországban: Renault Magnum DXI V6 & Schmitz SK.I Cargobull billencs...

Itt-ott még fogok rajta alakítgatni, a fülkét kicsit valósághûbbé tettem, kijelzõ világítások, valósághûbb textúrák... a többit majd ahogy idõm meg kedvem engedi... 😊
Figyi...ezt így nem lehet megsaccolni. Olyan nincs,hogy "közepes felhasználói tudás"

Zmodelerhez vagy értesz és megy a visszakonvertálás vagy nem értesz hozzá.
Vannak tutorial videók,azokból meg lehet tanulni a visszakonvertálást.
Amúgy nekem személy szerint egy ilyen meló olyan 40-45percnél nem több. (Feltextúrázással,szerkesztéssel,visszakonvertálással együtt)

acsadis
jó akk tuti nem fogom csinálni 😄

acsadis
pedig aztán nem sok mindent akarok én beletenni a gépbe :S 1 adr táblát, cb rádiót, névtáblát, plusz fényszórókat... de hát így nem lehet 😄 am kb közepes felhasználói tudással mennyi idõ lenne betenni ezeket?

Az azért nem úgy van,hogy exportálod és kész....
Exportálás után DDS fájlok összeszedése,matok átírása,PMD fájl átírása,definition fájl megszerkesztése....etc,etc..

péistike
te voltál!nem raktad bele a truck-ba

GTS

acsadis
na rájöttem h a zmodeler nem az én pályám... de még annyit megkérdek h miután beállítom a kamionon hol legyen pl plusz fényszórók, aztán kiexportálom... de mikor visszaimportálom h megnézzem ott van-e, persze hogy nincs ott... nos vmi én bahtam el vagy szar a progi? (bár több mint valószínû h én 😄)

No végül csak feltaláltam magam... mire a log file... hivatkozott patch után a hibára... némi kis definition átírogatás után minden flottul megyen, immár patchelve... 😄
<#puszis>

luspaydavid
Igazából csak ETS-bõl GTS-be átrakni annyit kéne

The Truck Is My Life

péistike
segíthetek!de alapot kéne adj!

GTS

kazai21
köcce

Mi equipo favorito: Real Madrid

MANos Viktor
Höhö😄

acsadis
jó, mostmár nem tudom elindítani mert update-t nyomtam, segítsetek kicsit 😄

acsadis
az volt a baj h nem update-ltem? most csinálom, hátha D:

acsadis
Not a ZModeler 1.x version Z3D file. file:oldZ3DImportExport.cpp line:300

ötletek? ez asszem 1 cb-nek lenne a fájlja, de nem engedi h beimportáljam :S ja és az általatok adott regisztrált linkrõl szedtem le a zmod-ot 😄

Inkább beruházok az eredeti dobozos Magyar verzióra...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
warezos szemetekkel csak a probléma van... :/
szabii98
koraszülött játék
am szívesen, nekem jó volt😊

I met God. She's black

Kösz a tippet! 😊

Most felpakoltam neki az 1.4-es patch-et, aztán sz*rik mindenre, be sem tölt a modokkal... lol... GTS fail...
szabii98
Am nekem volt, akkor mentés a város elõtt, kiveszed a cuccokat, nézed hogy mitõl akad ki(az jobb, ha mindent kiveszel, majd ha bemész a városba jó lesz) és kiveszed, majd a városban beteszed.Nálam jó volt <#eljen>

I met God. She's black

<#hawaii><#vigyor3> A te gépeid mindig tetszenek =) (jóhát régi ezdena...) Jó a stílusod <#eljen>

Köszönöm! 😊

Igazából most kezdtem el foglalkozni magával a játékkal, így ház nem sok tapasztalatom van ezekben a hibákban...
Tinka123
Hali, akinek Nvidiája van és angol a beállitása, jah és viszonylag jó grafja van legyen szives rámirni vagy irni egy privátot!
Egyszerüen minden játékbol kidob prism3d vel vagy pl pttm be meg be sem lép egyszer már volt ilyen de nem tudom hogy tudtam meg oldani!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

luspaydavid
Segítséget szeretnék kérni valakitõl aki jobban ért az interiorokhoz. Ha valaki ráér vagy hasonló akkor írjon privit.

#17361: Szerdán ha jól megy akkor meg lesz és majd hozok képet hogy milyen.

#17360 Nálam olyan hiba szokott lenni hogy a városba bemenet csak kilép a játék minden elõjel nélkül. <#szomoru1>

The Truck Is My Life

gigamen
Szép gép<#eljen>De máskor út közben kapcsold fel a villanyt<#buck>
yokel
Gondolom már mki tudja, h megjelent magyar felirattal a játék, de a borító kicsit érdekesre sikerült. A 4. kamion tükrözve lett berakva és így jelent meg a játék?! Hááát, gratu annak aki tervezte ezt a magyar borítót... <#taps>

#17360: gondolom nem véletlenül jelent már meg négy patch a játékhoz

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Ki tapasztalt olyan hibát hogy vannak bent modok, semmi nem akad össze semmivel, minden rendben, játékon belül is a konzolban nincsen hiba leírás, patch nincsen fent, és ezek után váratlanul, minden ok nélkül, mielõtt bemennék egy akármilyen városba lefagy a játék... erre van valami okosság? 😊
luspaydavid
Jó képek ! <#eljen><#wink>

The Truck Is My Life

Tomika001
Fasza! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Tomika001
Úton! <#wink>

Cégnél! :]

1 óra pihi! 😊

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

RS
Ja. <#idiota>
A nyári idõszakra amúgy is akartam valami új vasat. <#smile>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

MANos Viktor
Meguntad a scaniat?😄

Sorry megint, szóval valaki esetleg egy MAN TGA/TGX screenshottal nem tudna megdobni? Szembõl, oldalról és hátulról? Köszi!
B.

kazai21
<#hawaii>

Mi equipo favorito: Real Madrid

VERESS 96
Ajjj de jó csak gts es sajna 😞 majd vala hogy átírom vagy nem tom mert ez kell 😄

Köszönjük 😊

sztics
sziasztok
lenne nekem 1 olyan kérdésem hogy zmodban két dolgot hogyan tok egymástol elválasztani ??
elöre is köszi

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004