German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viktor.
Fasza!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

The Truck Is My Life
Bányába:
Úton:
Készülök billenteni, aztán go a telepre üresen:
#17386: Fasza!<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Aztán elegem lett,megtaláltam Vajo és lori videóját és egy délután alatt megtanultam bekonvertálni.
Videó1
Videó2
Az 1. videó roppant részletes. Nagyon szájbarágós,de pont ezért jó.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Grafikám maximumon van, a recézettség a kép átméretezése miatt van... :/
Grafon húzzál.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
újonc :P
Itt-ott még fogok rajta alakítgatni, a fülkét kicsit valósághûbbé tettem, kijelzõ világítások, valósághûbb textúrák... a többit majd ahogy idõm meg kedvem engedi... 😊
Zmodelerhez vagy értesz és megy a visszakonvertálás vagy nem értesz hozzá.
Vannak tutorial videók,azokból meg lehet tanulni a visszakonvertálást.
Amúgy nekem személy szerint egy ilyen meló olyan 40-45percnél nem több. (Feltextúrázással,szerkesztéssel,visszakonvertálással együtt)
Exportálás után DDS fájlok összeszedése,matok átírása,PMD fájl átírása,definition fájl megszerkesztése....etc,etc..
ötletek? ez asszem 1 cb-nek lenne a fájlja, de nem engedi h beimportáljam :S ja és az általatok adott regisztrált linkrõl szedtem le a zmod-ot 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most felpakoltam neki az 1.4-es patch-et, aztán sz*rik mindenre, be sem tölt a modokkal... lol... GTS fail...
I met God. She's black
Igazából most kezdtem el foglalkozni magával a játékkal, így ház nem sok tapasztalatom van ezekben a hibákban...
Egyszerüen minden játékbol kidob prism3d vel vagy pl pttm be meg be sem lép egyszer már volt ilyen de nem tudom hogy tudtam meg oldani!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#17361: Szerdán ha jól megy akkor meg lesz és majd hozok képet hogy milyen.
#17360 Nálam olyan hiba szokott lenni hogy a városba bemenet csak kilép a játék minden elõjel nélkül. <#szomoru1>#szomoru1>
The Truck Is My Life
#17360: gondolom nem véletlenül jelent már meg négy patch a játékhoz
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
A nyári idõszakra amúgy is akartam valami új vasat. <#smile>#smile>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
B.