German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Szerintem egy holland rendszám, valami szebb kerék, meg valami fasza kis skin még elférne rajta, de attól függetlenül szép!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
#18197 xDDD
#18198 Hát én nemtudom úgy gondoltam hogy ebben a színben az igazi 1 Jägeres kamion de ha valami jó színt mondotok akkor festem!😄(Úgyis kifogom adni szóval ti válogassátok meg milyen legyen😄)
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Vélemény jöhet,sikerült megoldani a kerék problémát By Me XD
#18190-Köszönöm szépen
egyébként tetszik nekemis<#vigyor3>#vigyor3>
Jamaica a Jamaicaiaké.
Tessék itt találsz😉
к.ιηтнуα.
Valaki nem tudna nekem 2 olyan linket be linkelni amiröl kamion alkatrészeket lehet le szedni vagy is olyan weboldal kellene nekem!
Adjatok egy linket mert fontos lenne
wheel.mr2
Luspy??Jah várjatok csak épp most van kerékcsere <#violent>#violent><#vigyor3>#vigyor3>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
2 ok miatt nem lehet rajta kerék:
Vagy nincs ott dummy vagy pedig helytelenül van elnevezve.
Az miért van hogy az egyik tengelyen van polygon (vagymi) és kerék mégsincs rajta???(azokon a tengelyeken mint a #18167-es hsz ben irtam van meg az elsõn is a többin nincs és olyan kereket tettem rá mint ami egy másik duplahúzon van!!!!Valaki légyszi help!!!<#szomoru1>#szomoru1>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Hátsõ kerék még elvan toszva meg csak a b tengelyen jobb oldalt és a c tengelyen bal oldalt van kerék úgyhogy az javítva lessz!!!
Attól még vélemény jöhet!!!Ja és interior is készül hozzá!!Ha valakit érdekel írjon!
08:34:51 :
08:34:51 :
08:34:54 :
Rs múltkor kérdezte hol található az a falu ami a videóban található egy hídról lenézve. Ha nem találtad volna meg akkor egy kis segítség:
<#wink>#wink>
The Truck Is My Life
vagy ez a design?
hülye😄DD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]