German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát igaz mit várok elsõ konvertem XD
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
[/url][/img]
[/url][/img]
gyorsan öszedobtam 1 inteior is 😛
[/url][/img]
vélemény jöhet
am jógépek/képek
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
#18473: Jóféle! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
nembaj ugymarad XD
Holnap jön a lóerõ jel,és a lámpák beigazítása normálisan (:
Valaki linkelne nekem egy 5 ös zászlót? 7 es is lehet..csak szép legyen,régen volt egy olyan,amin volt egy template,és te írtad rá a feliratokat..stbstb,nah nekem az kéne^^ aki ad rólla egy linket annak nagyon nagy köszi😄 kommik jöhetnek.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#18481 jó lessz
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#18456: <#eljen>#eljen> Hajráá 😄
The Truck Is My Life
Varsányi: Ez is nagyon baba gép!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
lennei 1 ojan kérdésem hogy zmodban a fülke bordó a játékban meg fekete mitöl van az ???
elöre is köszi
[/url][/img]
CB: Kis Lámpás Jimy
Valaki tudna segíteni,hogy csináljak magyar nyelvhez ékezetes betûket a játékba, hogy mûködjön is? A fontosabb részeket amit tudtam lefordítottam magamnak, de zavar hogy ékezetek nélkül kellett azt is megoldanom.Úgy vettem észre, hogy a font mappában megfelelõ a karakter készlet, tehát vannak benne magyar ékezetes betûk, de valahogy mégsem mûködik. Lehet hogy át kéne szerkeszteni DXTBmp vel, de én nem tudom hogy.
Várom az ötleteket, akár a fordítással kapcsolatban is, mert biztos vagyok benne hogy mások is megpróbálták maguknak magyarítani a játékot.
Elõre is kössz a segítséget!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
vélemények jöhetnek,és õõ valaki linkelne nekem egy szép 5-ös zászló csomagot? és elis árulhatná,h a google-s progiba ugye lehet modelezni számokat..amivel Lory csinálta a 730-ast..hogyan konvertáljam átt,h zmoddal kompatibilis legyen a fájl?😮 elõre is köszi:-)
#18456: Tetszik! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!